10 χτενίσματα που σας κάνουν να δείχνετε πιο αδύνατη

Χτενίσματα που σας κάνουν να δείχνετε πιο αδύνατη (1)

Ακριβώς όπως το μακιγιάζ μπορεί να κρύψει συγκεκριμένες ατέλειες, έτσι είναι και τα χτενίσματα. Οι παρακάτω 10 προτάσεις «αφαιρούν» κιλά και κολακεύουν τα στρογγυλά πρόσωπα.

1. Μακριά μαλλιά

Χτενίσματα που σας κάνουν να δείχνετε πιο αδύνατη (2)

Όταν είναι να αποφασίσετε ανάμεσα στα μακριά και τα κοντά μαλλιά, επιλέξτε τα μακριά καθώς επιμηκύνουν το πρόσωπο και το δείχνουν πιο αδύνατο.

2. Ασύμμετρο κούρεμα

Χτενίσματα που σας κάνουν να δείχνετε πιο αδύνατη (3)

Αν έχετε κοντά μαλλιά στο πίσω μέρος και μακρύτερα στο μπροστινό, το πρόσωπό σας θα δείχνει πιο λεπτό. Κάνοντας χωρίστρα στη μέση, τα μαλλιά θα πέσουν κατά μήκος του προσώπου και θα το επιμηκύνουν.

3. Ανάλαφρη φράντζα

Χτενίσματα που σας κάνουν να δείχνετε πιο αδύνατη (4)

Οι βαριές φράντζες κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο στρογγυλό. Αν, λοιπόν, επιλέξετε ανάλαφρη φράντζα, σιγουρευτείτε ότι θα είναι πιο κοντή στο κέντρο και μακρύτερη στα πλάγια για να λεπταίνει το πρόσωπό σας.

4. Επίπεδα που πλαισιώνουν το πρόσωπο

Χτενίσματα που σας κάνουν να δείχνετε πιο αδύνατη (5)

Τα μαλλιά που είναι κουρεμένα σε διαφορετικά επίπεδα γύρω από το πρόσωπο, μπορούν να εξισορροπήσουν το βάρος των μαλλιών σας με αυτό του προσώπου σας. Ειδικά, αν τα αφήσετε να πέσουν κατά μήκος του προσώπου σας και να φτάσουν μέχρι και κάτω από το πηγούνι, θα δείχνουν τη γραμμή του σαγονιού σας χαμηλότερα και με αυτό τον τρόπο το πρόσωπό σας θα φαίνεται μακρύτερο και λεπτότερο.

5. Φράντζα στο πλάι

Χτενίσματα που σας κάνουν να δείχνετε πιο αδύνατη (6)

Μια φράντζα στο πλάι, θα μαλακώσει το πρόσωπο και θα μετατοπίσει το κέντρο βάρους από τη μέση του προσώπου, με αποτέλεσμα, το πρόσωπο να μη δείχνει τόσο στρογγυλό.

6. Updo με αλογοουρά και τούφες που πέφτουν στο πρόσωπο

Χτενίσματα που σας κάνουν να δείχνετε πιο αδύνατη (7)

Οποιοδήποτε χτένισμα στο οποίο μπορείτε να αφήσετε μερικές τούφες γύρω από το πρόσωπο, το κάνουν να δείχνει λεπτότερο. Αν, λοιπόν, σας αρέσει η αλογοουρά, τραβήξτε λίγες τούφες ή τη φράντζα σας, κι από τις δύο πλευρές και αφήστε τες να πέσουν στο πρόσωπό σας.

7. Υψωμένο Updo

Χτενίσματα που σας κάνουν να δείχνετε πιο αδύνατη (8)

Ένα κάθετο Updo θα προσθέσει μάκρος στο πρόσωπο και θα στρέψει την προσοχή πιο ψηλά.

8. Κυματιστά μαλλιά

Χτενίσματα που σας κάνουν να δείχνετε πιο αδύνατη (9)

Τα ίσια μαλλιά κάνουν το κεφάλι σας να δείχνει μικρότερο, γεγονός που πλαταίνει το πρόσωπό σας. Ούτε όμως τα πολύ κατσαρά μαλλιά είναι ιδανική λύση για εσάς. Επιλέξτε μακριά, χαλαρά κύματα που στρίβουν μακριά από το πρόσωπό σας αλλά ταυτόχρονα το πλαισιώνουν.

9. Ανταύγειες

Χτενίσματα που σας κάνουν να δείχνετε πιο αδύνατη (10)

Το ανοιχτότερο χρώμα εφιστά την προσοχή κάθετα στο πρόσωπό σας και το κάνει να δείχνει πιο λεπτό. Το μυστικό σε αυτή την περίπτωση είναι να κρατήσετε τις ανταύγειες στην κορυφή του κεφαλιού και να αφήσετε τις πιο σκούρες αποχρώσεις από κάτω.

10. Χτένισμα με κίνηση

Χτενίσματα που σας κάνουν να δείχνετε πιο αδύνατη (11)

Επιλέξτε χτενίσματα και κουρέματα που φανερώνουν κίνηση, τα οποία κάνουν το πρόσωπό σας να δείχνει πιο γεμάτο.