Πώς να κάνεις μόνη σου υπέροχα σχέδια στα νύχια

Πώς να κάνετε μόνες σας υπέροχα σχέδια στα νύχια (1)

Σας αρέσει να έχετε πάντα όμορφα και περιποιημένα άκρα, αλλά θέλετε να μπορείτε να φτιάχνετε και μόνη σας υπέροχα σχέδια στα νύχια σας; Κανένα πρόβλημα!

Ακολουθώντας τις οδηγίες που θα δείτε, μπορείτε να πετύχετε τη δημιουργία υπέροχων και εντυπωσιακών σχεδίων μανικιούρ, που δεν θέλουν κόπο, αλλά τρόπο.

Από το απλό μανικιούρ με δυο τόνους, τα πουά νύχια και τις παραλλαγές του κλασσικού γαλλικού, μέχρι τα μείγματα χρυσού, το glitter και τα στρας. Δείτε λοιπόν μια υπέροχη συλλογή με 7 υπέροχα σχέδια στα νύχια που μπορείτε να κάνετε μόνη σας!

Μανικιούρ με δύο τόνους

Πώς να κάνετε μόνες σας υπέροχα σχέδια στα νύχια (11)

Δημιουργήστε ένα υπέροχο μανικιούρ με ένα σκούρο κατά προτίμηση (για να φαίνεται περισσότερο η αντίθεση) βερνίκι νυχιών που συνδυάζει το απλό – γυαλιστερό με το ματ μανικιούρ. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να φτιάξετε ένα πρωτότυπο και όχι μονότονο σχέδιο νυχιών που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο για να το πετύχετε! Χρησιμοποιήστε μια βάση, ένα σκούρο μανό, και δυο top coat, ένα ματ και ένα γυαλιστερό. Επίσης, θα χρειαστείτε λίγο σελοτέιπ ή αυτοκόλλητες ταινίες μανικιούρ.

Αφού περάσετε τα νύχια σας με τη βάση, δυο στρώσεις από το σκούρο βερνίκι νυχιών της αρεσκείας σας και το γυαλιστερό top coat σας, αφήστε τα να στεγνώσουν πάρα πολύ καλά. Στη συνέχεια, κολλήστε προσεκτικά το σελοτέιπ στο νύχι σας, μοιράζοντας το στα δυο με μια διαγώνια ή και ίσια γραμμή. Περάστε το ματ top coat σας σε ένα από τα δυο μέρη και αφήστε το να στεγνώσει για 5 λεπτά το λιγότερο. Μετά αφαιρέστε το σελοτέιπ. Το μανικιούρ σας με δυο τόνους είναι έτοιμο!

Μπορείτε να δημιουργήσετε το ίδιο σχέδιο και με δυο διαφορετικά χρώματα βερνικιών. Απλά εφαρμόστε πριν το γυαλιστερό σας top coat μια πινελιά άλλης απόχρωσης με τη βοήθεια του σελοτέιπ.

Πουά μανικιούρ

Πώς να κάνετε μόνες σας υπέροχα σχέδια στα νύχια (2)

Επιλέξτε ένα βερνίκι νυχιών ως βάση, είτε σκούρο είτε ανοιχτόχρωμο, ανάλογα με την προτίμηση σας και δημιουργήστε βούλες σε όλο ή σε κάποιο μέρος του νυχιού σας με ένα ή διαφορετικά βερνίκια νυχιών. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι να επιλέξετε χρώματα που ταιριάζουν αρμονικά μεταξύ τους.

Για να δημιουργήσετε το πουά μανικιούρ της φωτογραφίας θα χρειαστείτε ένα nude, ένα σκούρο μπλε και ένα πορτοκαλί βερνίκι νυχιών.

Αφού βάλετε τη βάση σας, περάστε με το nude μανό δυο στρώσεις. Στη συνέχεια πάρτε το πορτοκαλί βερνίκι και με προσοχή ακουμπήστε την άκρη του πινέλου πάνω στη βάση του νυχιού σας. Για καλύτερο αποτέλεσμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο μανικιούρ για βούλες ή να φτιάξετε το δικό σας εργαλείο για τελείες. Προσέξτε όμως να μην βάλετε πολύ μεγάλη ποσότητα βερνικιού, αλλά ούτε και λίγη. Κάντε όσες βούλες θέλετε και στη συνέχεια επαναλάβετε τη διαδικασία με το μπλε μανό, δημιουργώντας μικρότερες βούλες που ενώνονται με τις πορτοκαλί.

Γαλλικό μανικιούρ με neon (φωσφοριζέ) αποχρώσεις στην γραμμή του

Πώς να κάνετε μόνες σας υπέροχα σχέδια στα νύχια (10)

Πρόκειται για μια χρωματιστή παραλλαγή του κλασσικού γαλλικού μανικιούρ. Προκειμένου να το δημιουργήσετε θα χρειαστείτε ένα μανό σε nude απόχρωση, κατά προτίμηση γαλακτερό, ταινίες γαλλικού μανικιούρ ή σελοτέιπ και μερικά neon βερνίκια νυχιών. Αφού λοιπόν περάσετε τη βάση σας και δυο στρώσεις από το nude μανό, αφήστε το να στεγνώσει πολύ καλά. Στη συνέχεια κολλήστε τα αυτοκόλλητα ή το σελοτέιπ. Φτιάξτε τη γραμμή του γαλλικού με τα βερνίκια neon και αφήστε τη να στεγνώσει πολύ καλά. Τέλος, αφαιρέστε τις ταινίες ή το σελοτέιπ και εφαρμόστε το top coat σας.

Μανικιούρ με «πολύτιμους» λίθους

Πώς να κάνετε μόνες σας υπέροχα σχέδια στα νύχια (7)

Δώστε στα νύχια σας ένα πιο εντυπωσιακό στυλ προσθέτοντας μερικά στρας. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήστε ένα υπέροχο μανικιούρ ιδανικό για κάθε σας έξοδο και όχι μόνο. Η δημιουργία του είναι πολύ απλή και μπορεί να γίνει με ένα ενιαίο χρώμα σε όλα τα νύχια ή με διαφορετικό μανό σε κάθε δάχτυλο, όπως στην εικόνα.

Για να φτιάξετε το μανικιούρ της εικόνας θα χρειαστείτε μια βάση, 5 διαφορετικά βερνίκια νυχιών, στρασάκια, ένα ξύλινο εργαλείο μανικιούρ ή ένα τσιμπιδάκι και ένα top coat. Περάστε τα νύχια σας με τη βάση και στη συνέχεια με δυο στρώσεις από το μανό που θέλετε να βάλετε σε κάθε δάχτυλο. Στη συνέχεια, πριν προλάβει να στεγνώσει τελείως η δεύτερη στρώση, πάρτε με το ξυλάκι, το οποίο προηγουμένως έχετε βουτήξει ελαφρώς στο top coat, ένα στρασάκι και βάλτε το στο σημείο που θέλετε να στολίζει το νύχι σας. Στη προκειμένη περίπτωση την μέση της κορυφής του νυχιού. Και τέλος περάστε μια τελευταία στρώση top coat για να ασφαλίσετε το στρασάκι σας ώστε να μην φύγει.

Glitter

Πώς να κάνετε μόνες σας υπέροχα σχέδια στα νύχια (8)

Πώς να κάνετε μόνες σας υπέροχα σχέδια στα νύχια (9)

Δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό λαμπερό μανικιούρ ιδανικό για τις γιορτές και όχι μόνο με την βοήθεια του glitter. Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να δημιουργήσετε ένα μανικιούρ με glitter. Χρησιμοποιήστε ένα χρώμα ως βάση και στολίστε το νύχι σας με μονόχρωμο ή πολύχρωμο glitter μόνο στην άκρη του, ή και σε όλη την επιφάνεια. Παίξτε με τα χρώματα και δημιουργήστε υπέροχα σχέδια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

Φύλλο χρυσού στα νύχια σας

Πώς να κάνετε μόνες σας υπέροχα σχέδια στα νύχια (4)

Πώς να κάνετε μόνες σας υπέροχα σχέδια στα νύχια (5)

Πώς να κάνετε μόνες σας υπέροχα σχέδια στα νύχια (6)

Φτιάξτε μόνη σας ένα υπέροχο και πολυτελές σχέδιο στα νύχια σας με φύλλα χρυσού. Πρόκειται για ένα σχέδιο που χρησιμοποιούν πολλοί οίκοι μόδας στις πασαρέλες τους.

Για να το δημιουργήσετε θα χρειαστείτε μια βάση, ένα μανό στο χρώμα της αρεσκείας σας, ένα ψαλιδάκι, φύλλα χρυσού που θα βρείτε σε καταστήματα καλλυντικών, μια μπατονέτα και ένα top coat.

Αφού περάσετε τη βάση και δυο στρώσεις από το μανό και το αφήσετε να στεγνώσει. Πάρτε τα φύλλα χρυσού και κόψτε το σχήμα που επιθυμείτε να κολλήσετε. Μετά, βρέξτε με ελάχιστο νερό την μπατονέτα, πάρτε με αυτή το φύλλο χρυσού που έχετε κόψει και τοποθετήστε το πάνω στο νύχι σας. Εάν έχει ζαρώσει σε κάποιο σημείο, ισιώστε το με την βοήθεια της μπατονέτας, αλλά από την στεγνή πλευρά της. Αφού τοποθετήσετε το φύλλο χρυσού στο σημείο που θέλετε, περάστε μια στρώση με το top coat σας για να το σταθεροποιήσετε. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα πολυτελές και εντυπωσιακό μανικιούρ!

Χρυσές λεπτομέρειες – Μείγμα χρυσού

Πώς να κάνετε μόνες σας υπέροχα σχέδια στα νύχια (3)

Θέλετε ένα λαμπερό μανικιούρ που θα κλέψει τις εντυπώσεις; Τότε επιλέξτε να του προσθέσετε μερικές χρυσές λεπτομέρειες. Πρόκειται για ένα πάρα πολύ απλό μανικιούρ, η τεχνική του οποίου θα σας εντυπωσιάσει. Φτιάξτε το χρησιμοποιώντας μια βάση, ένα βερνίκι νυχιών σε ότι χρώμα θέλετε, ένα χρυσό και ένα ασημί βερνίκι, λίγο αλουμινόχαρτο και βέβαια το top coat σας.

Περάστε τη βάση και δυο στρώσεις από το χρώμα της επιλογής σας και στη συνέχεια έρχεται η ώρα του μείγματος του χρυσού. Ένα εφέ που δημιουργείται πανεύκολα. Πάρτε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο, τσαλακώστε το και ισιώστε το ξανά. Έπειτα, ραντίστε το με μερικές σταγόνες χρυσού βερνικιού νυχιών και ακουμπήστε το ταμποναριστά πάνω στο νύχι σας, το οποίο βέβαια έχει στεγνώσει από το χρώμα που επιλέξατε ως βάση. Επαναλάβετε το ταμπονάρισμα με το ασημί μανό και αφήστε τα να στεγνώσουν. Τέλος, εφαρμόστε το top coat και απολαύστε το υπέροχο και λαμπερό από τα μεταλλικά χρώματα μανικιούρ σας!