Το σωστό πινέλο ρουζ ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας

Σωστό πινέλο ρουζ ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας (1)

Υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή μεταξύ της σωστής και ωραίας εφαρμογής του ρουζ και αυτής που θα έχει αρνητικό αποτέλεσμα. Κι αυτό οφείλεται τόσο στον τρόπο που το απλώνετε, όσο και στο πινέλο που χρησιμοποιείτε, αφού κάθε πρόσωπο χρειάζεται την κατάλληλη γραμμή από ένα συγκεκριμένο πινέλο προκειμένου να αναδείξει πιο καλά τα χαρακτηριστικά του.

Εάν έχετε στρογγυλό πρόσωπο, το πιθανότερο είναι να χρειαστείτε λίγο περισσότερο περίγραμμα για να δώσετε στο πρόσωπό σας σχήμα. Δοκιμάστε ένα φουντωτό πινέλο ή ένα θολωτό πινέλο ρουζ για την εφαρμογή του.

Σωστό πινέλο ρουζ ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας (2)

Εάν διαθέτετε οβάλ πρόσωπο, έχει μεγάλη σημασία να δώσετε με τον σωστό τρόπο γωνία στο περίγραμμα σας ή θα καταλήξετε να το κάνετε να φαίνεται πιο τετραγωνισμένο. Δοκιμάστε ένα γωνιώδες φουντωτό πινέλο και το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

Σωστό πινέλο ρουζ ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας (3)

Εάν το πρόσωπο σας έχει το σχήμα καρδιάς τα ζυγωματικά είναι ήδη αρκετά εμφανή. Επομένως αυτό που χρειάζεστε για την εφαρμογή του ρουζ σας είναι ένα μικρό φουντωτό πινέλο.

Σωστό πινέλο ρουζ ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας (4)

Εάν το πρόσωπο σας έχει τετράγωνο σχήμα, ένα μικρό φουντωτό πινέλο ή ένα λεπτό πινέλο τύπου βεντάλιας είναι ιδανικά για να απλώσετε το ρουζ σας. Τα μεγαλύτερα πινέλα θα απλώσουν περισσότερο προϊόν απ’ όσο χρειάζεται το πρόσωπο σας, το οποίο έχει ήδη πολύ εντυπωσιακές γωνίες.

Σωστό πινέλο ρουζ ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας (5)