Θα σχεδιάζατε ποτέ ψεύτικες φακίδες;

Ψεύτικες φακίδες (1)

Στο παρελθόν, τα κορίτσια που είχαν φακίδες συχνά ντρέπονταν και προσπαθούσαν να σκεφτούν τρόπους να τις κρύψουν ή να απαλλαγούν μια για πάντα από αυτές. Σήμερα όμως, έχουν γίνει πολύ αγαπητές στο χώρο της μόδας, κάτι που κάνει τις γυναίκες με φακίδες να αισθάνονται ακόμα πιο όμορφες απ’ ότι ήταν πριν.

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, πολλοί σχεδιαστές στέλνουν τα μοντέλα τους στην πασαρέλα έχοντας ζωγραφίσει στα πρόσωπά τους ψεύτικες φακίδες. Ένας από τους πιο γνωστούς σχεδιαστές που έχει χρησιμοποιήσει αυτό το μακιγιάζ είναι ο Adam Selman, ο άνδρας που σχεδίασε πρόσφατα το διάφανο φόρεμα της Rihanna στα CFDA βραβεία μόδας.

Όπως είναι φυσικό, όποτε παρουσιάζεται ένα νέο trend, παρουσιάζεται πολύ σύντομα και το αντίστοιχο προϊόν που μας βοηθά να υιοθετήσουμε το trend αυτό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το προϊόν αυτό δεν είναι άλλο παρά ένα ειδικό μολύβι, που στην πραγματικότητα δε διαφέρει σε τίποτα από τα παραδοσιακά μολύβια του μακιγιάζ, με το οποίο μπορείτε πολύ απλά να σχηματίσετε κουκίδες στη μύτη και στα μάγουλά σας σε όποια πυκνότητα και σε όποιο σχήμα επιθυμείτε.

Στη συνέχεια συστήνεται να εφαρμόσετε μία διάφανη πούδρα για να σταθεροποιήσετε τις φακίδες και να διαρκέσουν όλη μέρα.

Ψεύτικες φακίδες (2)