3 διαφορετικοί τρόποι για να φορέσετε το ίδιο κραγιόν

Διαφορετικοί τρόποι να φορέσετε το ίδιο κραγιόν

Μήπως έχετε βαρεθεί να φοράτε τα ίδια χρώματα κραγιόν; Θα θέλατε να δοκιμάσετε κάτι μοναδικό, χωρίς όμως να ξοδέψετε πολλά χρήματα; Τότε θα λατρέψετε τις παρακάτω οδηγίες για το πως θα χρησιμοποιήσετε το ίδιο κραγιόν, με 3 διαφορετικούς τρόπους.

  • Προϊόντα που θα χρειαστείτε:

– Ένα κραγιόν σε χρώμα pink berry
– Κονσίλερ
– Πινέλο για τα χείλη
– Χαρτομάντιλο
– Μωβ lip gloss
– Foundation
– Πούδρα

  • 1. Lip Tint:

Τα lip tints είναι μια πιο απαλή εκδοχή του ίδιου φωτεινού και έντονου χρώματος του κραγιόν. Είναι πιο ανεπαίσθητα και κατάλληλα για καθημερινή εμφάνιση.

Βήμα 1ο:

Διαφορετικοί τρόποι να φορέσετε το ίδιο κραγιόν (2)

Εφαρμόστε στο πρόσωπό σας το αγαπημένο σας foundation και συνδυάστε το με πούδρα για να δημιουργήσετε μια άψογη βάση για το μακιγιάζ. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην περιοχή γύρω από το στόμα για να καλύψετε τυχόν ατέλειες. Στη συνέχεια εφαρμόστε lip balm για να ενυδατώσετε τα χείλη σας. Η ενυδάτωση των χειλιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για ένα όμορφο αποτέλεσμα, καθώς βοηθάει να δημιουργήσετε μια ομαλή βάση για το κραγιόν.

Βήμα 2ο:

Διαφορετικοί τρόποι να φορέσετε το ίδιο κραγιόν (3)

Πάρτε ένα σκούρο κραγιόν στα χρώματα του βατόμουρου και χρησιμοποιήστε το δάχτυλό σας για να τοποθετήσετε μικρή ποσότητα πολύ απαλά πάνω στα χείλη σας.

Βήμα 3ο:

Διαφορετικοί τρόποι να φορέσετε το ίδιο κραγιόν (4)

Τέλος, ταμπονάρετε το κραγιόν σε όλη την περιοχή των χειλιών σας και είστε έτοιμη! Τα lip tints δεν παρέχουν πλήρη κάλυψη στα χείλη, ούτε έντονο χρώμα, όμως αυτό είναι το ζητούμενο, ένα ανεπαίσθητο χρώμα για καθημερινή χρήση.

  • 2. Lip Stain:

Τα lip stains είναι πιο δυνατές διαφοροποιήσεις των lip tints. Διαρκούν περισσότερο και παρέχουν ελαφρώς πιο έντονο χρώμα στα χείλη.

Βήμα 1ο:

Διαφορετικοί τρόποι να φορέσετε το ίδιο κραγιόν (5)

Πάρτε το ίδιο κραγιόν στα χρώματα του βατόμουρου και ένα λεπτό πινέλο για τα χείλη. Αν δεν έχετε πινέλο για τα χείλη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καθαρό σφουγγαράκι από σκιές ματιών.

Βήμα 2ο:

Διαφορετικοί τρόποι να φορέσετε το ίδιο κραγιόν (6)

Απλώστε το χρώμα στα χείλη σας. Ξεκινήστε εφαρμόζοντας μια πρώτη στρώση και συνεχίστε με μία δεύτερη για ένα ενιαίο και πετυχημένο τελείωμα.

Βήμα 3ο:

Διαφορετικοί τρόποι να φορέσετε το ίδιο κραγιόν (7)

Στη συνέχεια πάρτε ένα χαρτομάντιλο και κλείστε το ανάμεσα στα χείλη σας μία ή δύο φορές. Με αυτό τον τρόπο θα αυξήσετε τη διάρκεια του χρώματος και θα προσθέσετε μεγαλύτερη ζωντάνια.

Διαφορετικοί τρόποι να φορέσετε το ίδιο κραγιόν (8)

  • 3. Lip Gloss:

Αυτή η τεχνική είναι το πιο εύκολο τρικ στον κόσμο του μακιγιάζ και είναι πολύ αγαπημένο ανάμεσα στα μοντέλα, τους makeup artists και σε όλα τα κορίτσια. Προσθέτει άμεσα φρεσκάδα και όγκο στα χείλη και κάνει πιο διακριτικό το χρώμα αν προτιμάτε ένα πιο ήπιο λουκ.

Βήμα 1ο:

Διαφορετικοί τρόποι να φορέσετε το ίδιο κραγιόν (9)

Απλώστε το χρώμα στα χείλη σας, αρχίστε εφαρμόζοντας την πρώτη στρώση και συνεχίστε με τη δεύτερη για ενιαίο και έντονο τελείωμα.

Βήμα 2ο:

Διαφορετικοί τρόποι να φορέσετε το ίδιο κραγιόν (10)

Πάρτε ένα απαλό μωβ lip gloss και εφαρμόστε το στα χείλη σας για να πάρετε ένα γυαλιστερό αποτέλεσμα. Αν θέλετε να φαίνονται πιο φουσκωτά τα χείλη σας, εφαρμόστε το lip gloss μόνο στο κέντρο του κάτω χείλους.

Αυτό ήταν! Είστε έτοιμη να εντυπωσιάσετε ανεξάρτητα από την ημέρα ή την περίσταση. Και για όλα αυτά δε χρειάζεστε παρά μόνο ένα χρώμα κραγιόν.