6 μυστικά ομορφιάς που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει

Μυστικά ομορφιάς που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει

Τη σημερινή εποχή ο κόσμος της μόδας και της ομορφιάς έχει εξελιχθεί τόσο πολύ που πλέον μπορείτε να βρείτε σύνεργα μακιγιάζ ή ακόμα και διάφορα προϊόντα που μέχρι πριν από λίγα χρόνια δεν υπήρχαν. Οι γυναίκες όμως, πάντα δημιουργικές, είχαν ανακαλύψει πολλά τρικ για να διευκολύνουν τη ζωή τους. Διαβάστε λοιπόν παρακάτω μερικές παλιές αλλά οικονομικές εναλλακτικές που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ακόμα και σήμερα για να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα.

1. Πολύ πριν δημιουργηθούν οι κατάλληλες κρέμες, η τεχνική σύσφιξης του δέρματος ήταν να βυθίζουν το πρόσωπό τους για λίγα δευτερόλεπτα σε μία λεκάνη με κρύο νερό και παγάκια. Αν εσείς δεν το αντέχετε, μπορείτε τουλάχιστον να βυθίσετε σε μια ίδια λεκάνη, τα φρεσκοβαμμένα νύχια σας και το βερνίκι θα στεγνώσει στη στιγμή χωρίς να χαλάσει.

2. Αν έχετε ξανθά μαλλιά και θέλετε να φωτίσετε το χρώμα τους, δεν έχετε παρά να στύψετε 4 λεμόνια μέσα σε μισό ποτήρι νερό. Φορέστε αντηλιακό, ψεκάστε το χυμό λεμονιού στα μαλλιά σας και καθίστε στον ήλιο για μισή ώρα. Τέλος, λουστείτε όπως συνηθίζετε και δείτε τη διαφορά!

3. Όταν σχηματίζετε cat eyes με το eyeliner, είναι πολύ πιο εύκολο να σχεδιάζετε πρώτα το περίγραμμα και στη συνέχεια να γεμίζετε το κενό διάστημα με χρώμα.

4. Όταν εφαρμόζετε eyeliner, χρησιμοποιήστε το χερούλι ενός κουταλιού για να τραβήξετε την ίσια γραμμή και τη στρογγυλή του άκρη, για να σχηματίσετε στο τελείωμα μια άψογη στριφογυριστή γραμμή.

5. Χρησιμοποιήστε το ίδιο κουτάλι, για να αποφύγετε τις μουτζούρες από τη μάσκαρα. Κρατήστε το με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να καλύπτει το βλέφαρό σας και στη συνέχεια εφαρμόστε τη μάσκαρα όπως συνηθίζετε. Οι τυχόν μουτζούρες θα μείνουν πάνω στο κουτάλι και όχι στο δέρμα σας.

6. Μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης στρώσης μάσκαρα, περάστε από τις βλεφαρίδες σας μια διάφανη πούδρα για να τους δώσετε όγκο και να δείχνουν πιο πυκνές.