7 υπέροχα χτενίσματα για μακριά μαλλιά που μπορείτε να κάνετε μόνη σας!

Υπέροχα χτενίσματα για μακριά μαλλιά που μπορείτε να κάνετε μόνη σας! (1)

Υπάρχει μια πληθώρα από χτενίσματα για μακριά μαλλιά που μπορείτε να διαλέξετε για να δημιουργήσετε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση.

Χτενίσματα που φτιάχνονται εύκολα και γρήγορα, χωρίς την βοήθεια κάποιου ειδικού. Πλεξούδες, κότσοι, half-up, updo, ανάλαφρες μπούκλες και υπέροχοι συνδυασμοί αυτών ολοκληρώνουν την εμφάνιση σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς κόπο.

Δείτε λοιπόν 7 υπέροχα χτενίσματα για μακριά μαλλιά που μπορείτε να κάνετε μόνη σας και πάρτε ιδέες!

Ανάλαφρες μπούκλες με όγκο

Υπέροχα χτενίσματα για μακριά μαλλιά που μπορείτε να κάνετε μόνη σας! (8)

Οι ανάλαφρες μπούκλες με πλούσιο όγκο αποτελούν ένα από τα πολυαγαπημένα χτενίσματα των τελευταίων ετών. Ειδικά όταν συνδυάζονται με μια έντονη χωρίστρα, το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό και ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Προκειμένου να το δημιουργήσετε, θα χρειαστεί να εφαρμόσετε ρόλεϊ για κάποιες ώρες στα μαλλιά σας. Στη συνέχεια τα βγάζετε και τα χτενίζετε απαλά με μια χοντρή βούρτσα.

Υπάρχουν βέβαια και μερικοί ακόμα εύκολοι τρόποι για ανάλαφρες μπούκλες χωρίς θερμότητα.

Κομψή κλασσική αλογοουρά

Υπέροχα χτενίσματα για μακριά μαλλιά που μπορείτε να κάνετε μόνη σας! (3)

Υπέροχα χτενίσματα για μακριά μαλλιά που μπορείτε να κάνετε μόνη σας! (4)

Υπέροχα χτενίσματα για μακριά μαλλιά που μπορείτε να κάνετε μόνη σας! (5)

Το συγκεκριμένο χτένισμα αποτελεί μια επιλογή για όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας που μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση. Αναδεικνύει κομψότητα και γλυκύτητα, ενώ μπορεί να θυμίσει κάτι από τα παιδικά σας χρόνια. Αν θέλετε μπορείτε να στολίσετε την κλασσική σας αλογοουρά με μια κορδέλα που δημιουργεί έναν διακριτικό φιόγκο ή να προσθέσετε μερικά λουλούδια για να αναδείξετε τον ρομαντισμό σας.

Χαλαρός twisted κότσος

Υπέροχα χτενίσματα για μακριά μαλλιά που μπορείτε να κάνετε μόνη σας! (7)

Πρόκειται για μια παραλλαγή του κλασσικού κότσου με ένα επιμελώς ατημέλητο στυλ που ταιριάζει σε κάθε τύπο προσώπου. Τα μαλλιά πιάνονται με ένα twisted – στριφογυριστό πιάσιμο και μερικά τουφάκια πέφτουν ανέμελα μπροστά στο πρόσωπο σας. Με αυτό τον τρόπο ξεπερνάτε το αυστηρό ύφος του σφιχτά δεμένου κότσου. Είναι ιδανικό για τις γυναίκες με πολύ μακριά μαλλιά και για να το ολοκληρώσετε θα χρειαστείτε πολλά τσιμπιδάκια.

Στριφογυριστός χαμηλός κότσος

Υπέροχα χτενίσματα για μακριά μαλλιά που μπορείτε να κάνετε μόνη σας! (13)

Υπέροχα χτενίσματα για μακριά μαλλιά που μπορείτε να κάνετε μόνη σας! (14)

Υπέροχα χτενίσματα για μακριά μαλλιά που μπορείτε να κάνετε μόνη σας! (15)

Υπέροχα χτενίσματα για μακριά μαλλιά που μπορείτε να κάνετε μόνη σας! (16)

Το χτένισμα αυτό είναι πολύ εύκολο στην δημιουργία του, αλλά και πολύ κομψό – εντυπωσιακό στην εμφάνιση του. Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να το αποκτήσετε είναι να πιάσετε τα μαλλιά σας χαμηλά και να τα στριφογυρίσετε μέχρι να δημιουργήσετε ένα χαμηλό κότσο. Στη συνέχεια, στερεώστε τον με πολλά τσιμπιδάκια και είστε έτοιμη.

Ανέμελη και χαλαρή γαλλική πλεξούδα

Υπέροχα χτενίσματα για μακριά μαλλιά που μπορείτε να κάνετε μόνη σας! (2)

Η γαλλική πλεξούδα αποτελεί ένα από τα απλά, εντυπωσιακά και εύκολα χτενίσματα, αρκεί να γνωρίζετε τον τρόπο πλεξίματος της. Η ιδιαιτερότητα αυτού του χτενίσματος είναι το χαλαρό της πιάσιμο και το γύρισμα του τελειώματος της προς τα μέσα, προκειμένου να κρυφτεί. Για να το ολοκληρώσετε θα χρειαστείτε μερικά τσιμπιδάκια.

Όλα τα μαλλιά στη μια μεριά με πλαϊνή πλεξούδα

Υπέροχα χτενίσματα για μακριά μαλλιά που μπορείτε να κάνετε μόνη σας! (6)

Ένα εντυπωσιακό χτένισμα που αποπνέει κομψότητα και θυμίζει Marilyn Μοnroe. Είναι σαγηνευτικό, μοιραίο και θα καταπλήξει τα πλήθη. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι να κάνετε τα μαλλιά σας ανάλαφρες μπούκλες και να πιάσετε τη μια μεριά σε μια χαμηλή πλεξούδα που θα κατευθύνεται προς την άλλη μεριά. Στο τελείωμα της πλεξούδας στερεώστε τα μαλλιά σας με μερικά τσιμπιδάκια, κρύβοντας τα κάτω από τις ανέμελες μπούκλες σας.

Half-up με πλεξούδες

Υπέροχα χτενίσματα για μακριά μαλλιά που μπορείτε να κάνετε μόνη σας! (9)

Υπέροχα χτενίσματα για μακριά μαλλιά που μπορείτε να κάνετε μόνη σας! (10)

Υπέροχα χτενίσματα για μακριά μαλλιά που μπορείτε να κάνετε μόνη σας! (11)

Υπέροχα χτενίσματα για μακριά μαλλιά που μπορείτε να κάνετε μόνη σας! (12)

Ένα ρομαντικό και απλό χτένισμα που δημιουργεί νοσταλγία. Η πραγματοποίηση του είναι πανεύκολη και είναι ένα χτένισμα μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση. Ιδανικό για να τραβήξετε όλα τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο σας με έναν υπέροχο τρόπο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε δυο πλαϊνές πλεξούδες που πηγαίνουν προς τα πίσω και ενώνονται στην μέση του κεφαλιού σας. Σταθεροποιήστε τις με μερικά τσιμπιδάκια.