Bubble ponytail: Το εύκολο και γρήγορο hair trend που θα απογειώσει κάθε σου εμφάνιση

Bubble ponytail (16)

Ψάχνεις για ένα εντυπωσιακό, αλλά εύκολο χτένισμα; Η bubble ponytail, το απόλυτο χτένισμα του 2021 που κάνει πάταγο στα social, όπως το TikTok και το Instagram, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι!

Πρόκειται για μια παραλλαγή της κλασικής αλογοουράς που έχει φούσκες σε όλο το μήκος της και ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Μπορείς λοιπόν να την επιλέξεις για τις πρωινές σου εμφανίσεις, αλλά και για τις βραδινές σου εξόδους ή τις επίσημες περιστάσεις. Ακόμη και για τον γάμο σου.

Η δημιουργία της δεν είναι δύσκολη και μπορείς να την φτιάξεις γρήγορα μόνη σου, ακόμη κι αν δεν είσαι επαγγελματίας. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μερικά λαστιχάκια για τα μαλλιά και τη δημιουργική σου διάθεση.

Το παιχνιδιάρικο αυτό hair trend δεν είναι ιδανικό μόνο για μακριά μαλλιά. Μπορεί κάλλιστα να δημιουργηθεί εξίσου και με μεσαία ή καρέ. Έχει την ικανότητα να τονίζει την πυκνή τρίχα, αλλά και να δίνει περισσότερο όγκο στη λεπτή. Επίσης, ταιριάζει το ίδιο πολύ σε ίσια, σπαστά, αλλά και σγουρά μαλλιά, αν και τα λεία μάλλον την αναδεικνύουν λίγο περισσότερο.

Δες παρακάτω την τεχνική δημιουργίας της αλογοουράς με φούσκες, καθώς και μερικές όμορφες ιδέες για να την υιοθετήσεις.

Βήμα βήμα πως να κάνεις την bubble ponytail

Αν θες λοιπόν να την δοκιμάσεις δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα απλά βήματα του παραπάνω tutorial. Προμηθεύσου τα απαραίτητα, δηλαδή λαστιχάκια για τα μαλλιά, μια βούρτσα, ένα λάδι styling και ξεκίνα.

  1. Αρχικά χτένισε πολύ καλά τα μαλλιά σου.
  2. Πέρασε τα με το σίδερο για να τα ισιώσεις τελείως, αφού πρώτα εφαρμόσεις ένα προϊόν θερμοπροστασίας (αυτό το βήμα δεν είναι απαραίτητο αν θες να κάνεις μια πιο messy εκδοχή της αλογοουράς φούσκα).
  3. Πιάσε μια ψηλή αλογοουρά.
  4. Πάρε μια μικρή τούφα μαλλιών και στριφογύρισε τη γύρω από το λαστιχάκι για να το κρύψεις, στερεώνοντας τη με ένα τσιμπιδάκι.
  5. Βάλε ένα ακόμη λαστιχάκι λίγο πιο χαμηλά και τράβηξε με τα χέρια σου τα μαλλιά ενδιάμεσα στα δυο λαστιχάκια για να πάρουν όγκο. Αν θες, πριν βάλεις το δεύτερο λαστιχάκι μπορείς να κρεπάρεις λίγο τα μαλλιά σου για να έχουν ακόμη περισσότερο όγκο.
  6. Με αυτό τον τρόπο θα έχεις κάνει την πρώτη φούσκα στην αλογοουρά σου. Συνέχισε με τον ίδιο τρόπο να κάνεις και τις υπόλοιπες φούσκες μέχρι να ολοκληρώσεις την bubble ponytail.

Περισσότερες ιδέες για να κάνεις μια όμορφη αλογοουρά με φούσκες

Εκτός από την κλασική bubble ponytail με τα μαλλιά όλα πιασμένα ψηλά και το μήκος της αλογοουράς να αποτελείται από γεμάτες φούσκες, υπάρχουν πολλές ακόμη μαγευτικές προτάσεις που μπορείς να δοκιμάσεις.

Συνδυάζοντας τη με πλεξούδες ή χρησιμοποιώντας την ως βάση για ένα κομψό χτένισμα μισά πάνω μισά κάτω, μπορείς να κάνεις εντυπωσιακά χτενίσματα με πιο περίτεχνο στυλ, που όμως δεν χρειάζονται ιδιαίτερο κόπο για να δημιουργηθούν.

Η φωτογραφική συλλογή που ακολουθεί θα σου δώσει έμπνευση για να κάνεις μόνη σου όμορφα hairstyles με αλογοουρά φούσκα.

Ανακάλυψε ακόμη 100 παραλλαγές για εντυπωσιακά χτενίσματα με αλογοουρά.