10 μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια που απογειώνουν το βλέμμα

Μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια (1)

Τα καστανά μάτια είναι το πιο συνηθισμένο χρώμα, αφού καλύπτει το 55% του παγκόσμιου πληθυσμού. Ένα από τα πλεονεκτήματα του είναι πως υπάρχουν πάρα πολλά μακιγιάζ ματιών που ταιριάζουν με το συγκεκριμένο χρώμα.

Ωστόσο, αρκετές γυναίκες αγνοούν τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορούν να τραβήξουν την προσοχή στα όμορφα καστανά μάτια τους. Στη συνέχεια θα διαπιστώσετε πόσο σημαντικό να γνωρίζετε τα χρώματα, τα οποία φαίνονται καλύτερα σε αυτή την απόχρωση ματιών. Μπορεί να θεωρείται σχετικά κοινό χρώμα, όμως μπορείτε να το αναδείξετε με μοναδικό τρόπο ακολουθώντας απλά ορισμένα μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια.

Αν λοιπόν έχετε καφέ μάτια, από μέλι ή καστανοπράσινα μέχρι και σκούρα καστανά, και θέλετε να πειραματιστείτε με διαφορετικά λουκ, μην ψάχνετε άλλο! Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να μάθετε όλα τα μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια που χρειάζεστε για να τα κάνετε να ξεχωρίζουν.

Δείτε τη λίστα με μερικά από τα καλύτερα tips για ακαταμάχητο και εντυπωσιακό βλέμμα.

Μεταλλικές αποχρώσεις για βραδυνό μακιγιάζ σε καστανά μάτια:

Μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια (2)

Οι γυναίκες με καστανά μάτια είναι τυχερές, αφού σχεδόν όλες οι αποχρώσεις τους ταιριάζουν και ιδιαίτερα οι μεταλλικές αποχρώσεις κάνουν θαύματα. Οι μεταλλικοί τόνοι, όπως το καφέ, το χρυσό, το μπρονζέ, ακόμη και το ροζ θα κάνουν τα καστανά μάτια να ξεχωρίσουν, αφού έχουν την τάση να τραβούν την προσοχή στο βλέμμα. Συνήθως χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν έντονα βραδινά μακιγιάζ για ξανθιές ή μελαχρινές με καστανά μάτια.

Λευκό μολύβι:

Μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια (3)

Το λευκό μολύβι ολοκληρώνει με πολύ ωραίο τρόπο ακόμη και το καθημερινό μακιγιάζ, προσδίδοντας ένα πιο φρέσκο και φωτεινό αποτέλεσμα. Οι λευκές γραμμές σε συνδυασμό με τις μεταλλικές αποχρώσεις ωστόσο μπορούν πραγματικά να αναδείξουν την αληθινή ομορφιά των καστανών ματιών. Μικρό tip: Για να αποφύγετε το μουτζούρωμα από το μολύβι, εφαρμόστε πούδρα κοντά στα βλέφαρά σας.

Concealer στους μαύρους κύκλους:

Μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια (4)

Η εφαρμογή concealer ή το να κρύψετε τους μαύρους κύκλους μπορεί να σας βοηθήσει σημαντικά να κάνετε τα καστανά μάτια σας εκθαμβωτικά. Προκειμένου να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα θα πρέπει να απλώσετε πολύ καλά το concealer στην περιοχή κάτω από τα μάτια σας. Συνεχίστε με την εφαρμογή του makeup και τα καστανά σας μάτια πραγματικά θα λάμψουν!

Ουδέτερες αποχρώσεις:

Μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια (5)

Αυτό είναι ένα από τα μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια που απευθύνεται σε όσες λατρεύουν το πιο φυσικό look. Για να το πετύχετε θα χρειαστείτε ουδέτερες σκιές ματιών, όπως ροδακινί, καφέ και καφεμπέζ. Επίσης, για να φωτίσετε τα μάτια σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε eyeliner σε αυτές τις αποχρώσεις.

Εξισορροπήστε το ρουζ για φυσικό αποτέλεσμα:

Μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια (6)

Το ρουζ μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη διαφορά στο πρόσωπο σας. Οι γυναίκες με καστανά μάτια έχουν μεγάλη ποικιλία στις αποχρώσεις ρουζ που μπορούν να επιλέξουν. Πιο συγκεκριμένα, οι αποχρώσεις του ροζ και του κόκκινου συμπληρώνουν ιδανικά το συγκεκριμένο καφέ χρώμα ματιών.

Μακιγιάζ ματιών με λάμψη:

Μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια (7)

Αυτό το μυστικό μακιγιάζ για καστανά μάτια μπορούν να το ακολουθήσουν και γυναίκες με κάθε άλλο χρώμα ματιών. Προσθέστε μια μικρή ποσότητα λάμψης που θα ταιριάζει με την σκιά ματιών που έχετε επιλέξει. Πρόκειται για μια ιδανική πρόταση αν ψάχνετε ένα νυφικό μακιγιάζ για καστανά μάτια.

► Δείτε περισσότερες ιδέες για νυφικό μακιγιάζ για μελαχρινές / καστανές, ξανθιές ή κοκκινομάλλες.

Σκούρες δαμασκηνί γραμμές eyeliner ιδανικές για κοκκινομάλλες και καστανές:

Μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια (8)

Αυτό το μυστικό μακιγιάζ για καστανά μάτια είναι στην μόδα εδώ και πολύ καιρό, αλλά πολλές γυναίκες είτε το ξεχνούν ή δεν το γνωρίζουν. Δοκιμάστε λοιπόν eyeliner σε βαθύ δαμασκηνί αντί για το συνηθισμένο καφέ ή μαύρο. Θα δείτε πως το δαμασκηνί ή μωβ είναι ένα από τα καλύτερα χρώματα για τις γυναίκες με καστανά μάτια. Για να δημιουργήσετε ένα διαφορετικό look, δοκιμάστε την εφαρμογή σκουρόχρωμων γραμμών στο κινητό βλέφαρο σας και απλώστε ελαφρύτερες αποχρώσεις στο κάτω βλέφαρο.

Μπλε κοβαλτίου για εντυπωσιακά μακιγιάζ σε καστανές / μελαχρινές:

Μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια (9)

Μπορεί το μπλε του κοβαλτίου να μην ταιριάζει στα περισσότερα χρώματα ματιών, όμως αναδεικνύει υπέροχα τα καστανά μάτια. Αυτό συμβαίνει επειδή το συγκεκριμένο χρώμα δείχνει πιο φωτεινό στα καστανά μάτια και εξωτερικεύει την πραγματική τους ομορφιά. Ακόμη και αν είστε διστακτική, αξίζει σίγουρα να το δοκιμάσετε.

Μελιτζανί μάσκαρα:

Μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια (10)

Η καφέ μάσκαρα, η οποία συνήθως χρησιμοποιείται ακριβώς όπως η μαύρη, δίνει ένα φυσικό look στα μάτια σας. Το μωβ και οι συναφείς αποχρώσεις όμως θα συμβάλουν καλύτερα στην ενίσχυση των καστανών ματιών. Αντί λοιπόν να φορέσετε την κοινή μαύρη μάσκαρα, παίξτε με τις χρωματιστές μάσκαρες και επιλέξτε το ναυτικό μπλε και το μελιτζανί για να βοηθήσετε τα καστανά μάτια σας να φαίνονται πιο φωτεινά.

Μικρό μυστικό: Να χρησιμοποιείτε πάντα μια διάφανη μάσκαρα και στη συνέχεια να εφαρμόζετε την χρωματιστή, αφού η διάφανη μάσκαρα βοηθά στο να πυκνώσουν οι βλεφαρίδες σας.

Κατάλληλο μακιγιάζ για καστανά μάτια:

Μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια (12)

Καθώς μαθαίνετε τα μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια που θα κάνουν το βλέμμα σας εκθαμβωτικό, θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στα ζυγωματικά και τα χείλη σας. Μην υπερτονίζετε τα χρώματα των χειλιών και των ζυγωματικών σας, διότι αυτό θα καταστρέψει το συνολικό σας look. Προτιμήστε πιο ουδέτερες αποχρώσεις για τις συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου σας.

Ακολουθώντας τα παραπάνω μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια θα λάμψετε σε κάθε σας εμφάνιση!

Δείτε σε video προτάσεις με μακιγιάζ για καστανά μάτια βήμα βήμα:

Φωτογραφίες με εντυπωσιακά μακιγιάζ για καστανά μάτια:

Μακιγιάζ για καστανά μάτια (19)

Μακιγιάζ για καστανά μάτια (18)

Μακιγιάζ για καστανά μάτια (17)

Μακιγιάζ για καστανά μάτια (16)

Μακιγιάζ για καστανά μάτια (15)

Μακιγιάζ για καστανά μάτια (14)

Μακιγιάζ για καστανά μάτια (13)