8 πράγματα που δεν αρέσουν στους άνδρες

Τι δεν αρέσει στους άνδρες;

Ένας βασικός λόγος για να γίνετε όμορφες και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας μετά το να νιώσετε όμορφα, είναι και οι άνδρες. Ποια είναι όμως τα πράγματα που δεν τους αρέσουν σε μια γυναίκα και τα οποία πρέπει να αποφύγετε, προκειμένου να τους κερδίσετε;

1. Καταρχήν δεν τους αρέσει το υπερβολικό μακιγιάζ, γι’ αυτό υιοθετήστε ένα πιο nude στυλ, έτσι ώστε να είστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στο φυσικό σας.

2. Αποφύγετε το πολύ άρωμα! Μερικές σταγόνες είναι αρκετές.

3. Επίσης, δεν χρειάζεται να ντύνεστε πολύ προκλητικά. Αφήστε τους να φανταστούν και όχι να τα δουν όλα μονομιάς. Αυτό τους εξιτάρει και τους διεγείρει περισσότερο την περιέργεια για να ανακαλύψουν το περιεχόμενο.

4. Προτιμήστε πιο θηλυκά παπούτσια και όχι πλατφόρμες και χοντροκομμένα σχέδια. Τους αρέσει να βλέπουν μια πιο στιλάτη εμφάνιση.

5. Επιπλέον, μπορεί τα φαρδιά ρούχα να είναι άνετα, αλλά οι άνδρες προτιμούν τα στενά, που αγκαλιάζουν το σώμα και αναδεικνύουν τη σιλουέτα σας. Προσοχή, μην φτάσετε στο άλλο άκρο, φορώντας στενά ρούχα που ασφυκτιούν πάνω στο σώμα σας. Ούτε αυτό είναι κάτι που θέλουν να δουν.

6. Μπορεί τα φωσφοριζέ νύχια να είναι αγαπημένη επιλογή των γυναικών, ωστόσο οι άνδρες δε τα βρίσκουν καθόλου θηλυκά. Οπότε αποφύγετε τα και προτιμήστε πιο ουδέτερα χρώματα, το γαλλικό που δίνει φινέτσα ή τα κλασσικά κόκκινα που είναι και τα πλέον αισθησιακά!

7. Σας ταιριάζουν τα κοντά μαλλιά; Κι όμως στους άνδρες δύσκολα αρέσουν. Θεωρούν πιο θηλυκά τα μακριά και πλούσια μαλλιά με μπούκλες.

8. Τέλος, μπορεί για μια γυναίκα η τεράστια τσάντα να είναι η καλύτερη, αφού χωράει όσα θέλετε να έχετε μαζί σας, ωστόσο οι άνδρες δεν μπορούν να καταλάβουν τον λόγο ύπαρξής τους, γι’ αυτό προτιμήστε τις πιο μικρές για τις βραδινές σας εξόδους ή τα ραντεβού σας.