Σαγηνευτικό βλέμμα με 3 απλές κινήσεις

Σαγηνευτικό βλέμμα με 3 απλές κινήσεις

Αποκτήστε έξτρα σαγηνευτικό βλέμμα που μαγνητίζει τους άνδρες, χωρίς να χρειαστείτε ψεύτικες βλεφαρίδες ή έντονο και πολύπλοκο μακιγιάζ. Απλά ακολουθήστε τα 3 απλά μυστικά που ακολουθούν και δείτε τη διαφορά:

1. Αν αγοράσατε καινούργια μάσκαρα, καλό θα είναι να την αφήσετε ανοιχτή για 1 λεπτάκι πριν από την πρώτη εφαρμογή. Αυτό το μικρό χρονικό διάστημα θα δώσει την ευκαιρία στην μάσκαρα να στεγνώσει ελαφρώς και να κολλήσει καλύτερα στις βλεφαρίδες σας.

2. Χρησιμοποιήστε ένα ειδικό ψαλίδι για βλεφαρίδες, το οποίο θα μπορούσατε να ζεστάνετε λίγο με το σεσουάρ πριν την χρήση. Στη συνέχεια, περάστε αρχικά μια στρώση με τη μάσκαρα σας και έπειτα πάρτε το ψαλίδι και γυρίστε τις. Περνώντας μια στρώση μάσκαρας πριν την εφαρμογή του ψαλιδιού, θα σας βοηθήσει να τοποθετήσετε πιο σωστά το ψαλίδι, μεγιστοποιώντας παράλληλα το αποτέλεσμα.

3. Τέλος, πάρτε ένα μικρό γωνιακό πινέλο, βάλτε λίγη μάσκαρα και περάστε την κορυφή των βλεφαρίδων σας, έτσι ώστε να χαρίσετε ένα έξτρα δραματικό αποτέλεσμα στο βλέμμα σας, ειδικά αν επιλέξετε μία έντονη, μαύρη απόχρωση.