Το καλύτερο χρώμα για να φορέσετε σε μια συνέντευξη, στο πρώτο ραντεβού κλπ

Αν αναρωτιέστε ποιο είναι το καταλληλότερο χρώμα για κάθε περίσταση, τότε η παρακάτω λίστα που βασίζεται σε έρευνα Βρετανικής φίρμας ρούχων θα σας διαφωτίσει.

Για μια συνέντευξη:

Το καλύτερο χρώμα για να φορέσετε σε μια συνέντευξη, το πρώτο ραντεβού κλπ (1)

Το μαύρο χαρακτηρίζεται «σοβαρό και αξιόπιστο» και θεωρείται ως το χρώμα που αποπνέει την μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση (σύμφωνα με το 48% των γυναικών και το 64% των ανδρών). Επομένως, φορέστε μαύρο σε μια συνέντευξη για δουλειά ή ένα σημαντικό meeting με το αφεντικό σας.

Για το πρώτο ραντεβού:

Το καλύτερο χρώμα για να φορέσετε σε μια συνέντευξη, το πρώτο ραντεβού κλπ (2)

Κάντε το τολμηρό κόκκινο το χρώμα των βραδινών ραντεβού σας, αφού σύμφωνα με το 56% των ανδρών, το χρώμα αυτό αποτελεί την κορυφαία επιλογή σε μια γυναίκα.

Για να ζητήσετε συγγνώμη:

Το καλύτερο χρώμα για να φορέσετε σε μια συνέντευξη, το πρώτο ραντεβού κλπ (3)

Για να δείχνετε προσιτή, σεμνή και σίγουρα χωρίς πρόθεση για αντιπαράθεση, δοκιμάστε το λευκό. Το χρώμα αυτό βρίσκεται στην τελευταία θέση στη λίστα της αλαζονείας, συλλέγοντας μόλις 6% των ψήφων.

Για να εντυπωσιάσετε τον κόσμο με την ευφυΐα σας:

Το καλύτερο χρώμα για να φορέσετε σε μια συνέντευξη, το πρώτο ραντεβού κλπ (4)

Το ροζ αποτελεί την απόχρωση που πήρε την χαμηλότερη θέση στην κλίμακα εξυπνάδας, με μόλις το 5% των ερωτηθέντων να δηλώνουν πως θεωρούν έξυπνο όποιον το φοράει. Ωστόσο, η σειρά των χρωμάτων που αναδεικνύουν την εξυπνάδα κάποιου, ξεκινώντας από το κορυφαίο είναι: μαύρο, μπλε, λευκό, πράσινο, μωβ, καφέ, κόκκινο, κίτρινο, πορτοκαλί και ροζ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κίτρινο θεωρείται ως το χρώμα που αναδεικνύει τη χαρά σας, ενώ το μπλε είναι το ιδανικό όταν νιώθετε αγχωμένη.