Πόσο έντονα πρέπει να βάφετε τα φρύδια σας;

Πόσο έντονα πρέπει να βάφετε τα φρύδια σας;

Τα φρύδια πλαισιώνουν τα μάτια και κάνουν το βλέμμα πιο σαγηνευτικό, γι’ αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως να τους δώσετε το σωστό σχήμα, να τα διατηρήσετε και να τα γεμίσετε. Ωστόσο, μπορεί αυτό το trend να έχει γίνει must της εποχής, αλλά πολλές φορές το αποτέλεσμα είναι λιγάκι πιο υπερβολικό, κάνοντας το να φαίνεται αφύσικο.

  • Φυσικά

Επιλέξτε μια σκιά ή ένα προϊόν για φρύδια που είναι λίγο πιο ανοιχτόχρωμο από το φυσικό χρώμα των φρυδιών σας. Γεμίστε με ένα βουρτσάκι μακιγιάζ την εσωτερική γωνία, φτάνοντας μέχρι την γωνία του τόξου και συνεχίζοντας ως την άκρη της.

  • Λίγο έντονα (χωρίς να το παρακάνετε!)

Αν πάλι θέλετε να δώσετε μια ώθηση στα φρύδια σας, καλό θα ήταν να το κάνετε με μια απαλή προσέγγιση. Γεμίστε λοιπόν τα φρύδια σας με μια ελαφριά στρώση τόσο στο εσωτερικό τμήμα, όσο και στο τόξο και την ουρά. Βουρτσίστε απαλά το φρύδι έτσι ώστε το χρώμα να αναμειχθεί και να απλωθεί καλά και αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε ένα λίγο πιο έντονο φρύδι, χρησιμοποιήστε ένα κηρώδες προϊόν φρυδιών.

  • «Υπερβολικά» έντονα

Αν τα φρύδια σας έχουν μια πολύ σκούρα και ομοιόμορφη όψη ή είναι 2 φορές μεγαλύτερα από το φυσικό σας σχήμα, τότε σίγουρα το έχετε παρακάνει. ΜΗΝ γεμίζετε ολόκληρο το φρύδι με ένα μολύβι ή κερί, γιατί αυτό θα έχει το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ακολουθήστε την μέθοδο που αναφέρεται παραπάνω για τα φυσικά φρύδια και αποφύγετε το να μοιάζετε με κλόουν! Και αν κατά λάθος δείτε πως το έχετε παρακάνει, μην ανησυχείτε. Ποτέ δεν είναι αργά για να το διορθώσετε. Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο για concealer για να απομακρύνετε οποιοδήποτε λάθος ή να ξαναπατήσετε τα όρια και τις γραμμές του φρυδιού σας. Πρόκειται επίσης, για ένα εργαλείο που βοηθάει στο να κάνετε πιο ευκρινή την γραμμή του φρυδιού σας.