Burgundy νύχια: 30 υπέροχες προτάσεις μανικιούρ με το βαθύ κόκκινο

Burgundy νύχια (32)

Πέρα από τα κλασσικά κόκκινα μανικιούρ που λατρεύουν οι γυναίκες, τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει must και τα burgundy νύχια. Πρόκειται για μια βαθιά κόκκινη απόχρωση που θυμίζει κρασί και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την δημιουργία εκπληκτικών σχεδίων στα νύχια.

Ο μπορντό αυτός χρωματισμός συνδυάζεται υπέροχα με άλλες αποχρώσεις του κόκκινου. Όπως και με διαφορετικά χρώματα, πχ μαύρο, λευκό, χρυσό, ροζ κλπ. Παίξτε λοιπόν με τους υπέροχους τόνους του βουργουνδί, δημιουργήστε υπέροχα μονόχρωμα μανικιούρ ή ενδιαφέροντα σχέδια στα νύχια σας και κλέψτε τις εντυπώσεις με ένα ξεχωριστό μανικιούρ.

Ιδέες μανικιούρ για burgundy νύχια:

Μπορείτε να δοκιμάσετε τόσο τις γυαλιστερές όσο και τις ματ υφές, στολίζοντας τις με διάφορα διακοσμητικά στοιχεία. Οι μεταλλικές λεπτομέρειες, τα στρας, τα swarovski και οι πέρλες αποτελούν υπέροχες προτάσεις για ένα μονόχρωμο, αλλά λαμπερό σχέδιο νυχιών. Διακοσμήστε ένα ή όλα τα δάχτυλα με 3D κοσμήματα και απογειώστε ένα μονόχρωμο μανικιούρ με τον πιο απλό τρόπο.

Ένας ακόμη όμορφος συνδυασμός για burgundy νύχια είναι με μαύρη γραμμή γαλλικού ή ombre εφέ. Εναλλακτικά σχεδιάστε μαύρες τελείες και γραμμές σε μια βαθιά κόκκινη βάση.

Για ένα λαμπερό μανικιούρ μπορείτε να προσθέσετε glitter βερνίκι νυχιών ή ένα μανό chunky nail polish με μεταλλικές χρωματιστές νιφάδες σε διάφορα σχήματα. Επιλέξτε λοιπόν την απόχρωση του glitter που σας αρέσει και κάντε τα νύχια σας να λάμψουν.

Πέρα από το κλασσικό χρυσό και ασημί χρώμα μπορείτε να επιλέξετε να φτιάξετε ένα burgundy με ροζ χρυσό μανικιούρ. Ο συνδυασμός αυτός είναι πολύ εντυπωσιακός και αποτελεί ένα από τα nail trends της εποχής, αφού και τα δυο χρώματα έχουν γίνει κορυφαίες επιλογές των γυναικών.

Υπέροχες ιδέες για βουργουνδί νύχια αποτελούν και τα color block nails, τα negative space nails και το ανάποδο γαλλικό, γνωστό και ως half moon.

Αξίζει να σημειωθεί πως το burgundy χρώμα είναι μια πολύ ωραία επιλογή για όλο το χρόνο, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για υπέροχα γιορτινά μανικιούρ ή ακόμη και για υπέροχα πασχαλινά νύχια.

Ακολουθούν 30 εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια με βουργουνδί:

Burgundy νύχια (2)

Burgundy νύχια (3)

Burgundy νύχια (4)

Burgundy νύχια (5)

Burgundy νύχια (6)

Burgundy νύχια (7)

Burgundy νύχια (8)

Burgundy νύχια (9)

Burgundy νύχια (10)

Burgundy νύχια (11)

Burgundy νύχια (12)

Burgundy νύχια (13)

Burgundy νύχια (14)

Burgundy νύχια (15)

Burgundy νύχια (16)

Burgundy νύχια (17)

Burgundy νύχια (18)

Burgundy νύχια (19)

Burgundy νύχια (20)

Burgundy νύχια (21)

Burgundy νύχια (22)

Burgundy νύχια (23)

Burgundy νύχια (24)

Burgundy νύχια (25)

Burgundy νύχια (26)

Burgundy νύχια (27)

Burgundy νύχια (28)

Burgundy νύχια (29)

Burgundy νύχια (30)

Burgundy νύχια (31)