Νύχια με στρας: 60 ιδέες για εντυπωσιακά και λαμπερά μανικιούρ

Νύχια με στρας (1)

Ότι χρώμα μανό κι αν επιλέξετε για την βάση του μανικιούρ σας, μπορείτε να το στολίσετε με διακοσμητικά στρασάκια και να φτιάξετε εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια σας.

Βάψτε λοιπόν με ένα ή περισσότερα βερνίκια την επιφάνεια των νυχιών σας και κολλήστε πάνω τους στρας σε διάφορα μεγέθη, σχήματα και χρώματα. Σχεδιάστε στα νύχια με στρας γραμμές, ημικύκλια, τρίγωνα και ότι μπορείτε να φανταστείτε, κάνοντας έτσι το μανικιούρ σας άκρως λαμπερό και εντυπωσιακό.

Αν θέλετε μπορείτε να γεμίσετε ολόκληρη την επιφάνεια ενός νυχιού με στρας ή να περιοριστείτε σε ένα μικρό κομμάτι του. Αν επιλέξετε την πλήρη κάλυψη, καλό θα ήταν να μην το κάνετε σε όλα τα νύχια ώστε να αποφύγετε ένα υπερβολικό αποτέλεσμα. Αν όμως επιλέξετε να βάλετε ένα μικρό στρασάκι, μπορείτε να το προσθέσετε σε όλα σας τα νύχια. Το ίδιο ισχύει και για την δημιουργία μιας μικρής σειράς από στρας στην βάση του νυχιού.

Η διακόσμηση με στρασάκια μπορεί να γίνει είτε σε μονόχρωμα είτε σε νύχια με γαλλικό. Αν όμως θέλετε κάτι πιο ξεχωριστό, μπορείτε να κάντε ένα negative space, ombre nails ή οποιοδήποτε άλλο nail art σχέδιο επιθυμείτε.

Ακολουθούν 60 προτάσεις και φωτογραφίες με εντυπωσιακές ιδέες για νύχια με στρας.

Άσπρα νύχια με στρας:

Νύχια με στρας (24)

Νύχια με στρας (21)

Νύχια με στρας (22)

Νύχια με στρας (25)

Νύχια με στρας (23)

Νύχια με στρας (20)

Το άσπρο βερνίκι νυχιών αποτελεί μια πολύ ωραία επιλογή που ταιριάζει με όλα τα χρώματα. Στολίζοντας λοιπόν τα λευκά νύχια με στρας, μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά μανικιούρ τόσο για τις καθημερινές σας δραστηριότητες, όσο και για πιο επίσημες εμφανίσεις.

Μιας και το λευκό είναι ένα χρώμα που πολλές φορές παραπέμπει σε νύφη, μερικές από τις παραπάνω προτάσεις για άσπρα νύχια με στρας μπορούν εξίσου να φορεθούν σε έναν γάμο.

► Δείτε περισσότερες ιδέες για λευκά νύχια και για άσπρα – ροζ νύχια

Νύχια ροζ με στρας:

Νύχια με στρας (52)

Νύχια με στρας (51)

Νύχια με στρας (50)

Νύχια με στρας (49)

Νύχια με στρας (48)

Νύχια με στρας (47)

Αν θέλετε να κάνετε ένα πιο girly ή θηλυκό μανικιούρ με στρας, μπορείτε να επιλέξετε μια ροζ απόχρωση μανό. Βρείτε λοιπόν τον ιδανικό τόνο του ροζ και δημιουργήστε εντυπωσιακά σχέδια με στρας στα νύχια. Από το πλήρες στόλισμα ενός νυχιού, μέχρι την απλή κάθετη γραμμή στα νύχια με στρασάκια, τα μανικιούρ που θα δείτε είναι εντυπωσιακά και ιδανικά για κάθε περίσταση.

► Ανακαλύψτε περισσότερες προτάσεις μανικιούρ με ροζ νύχια

Νύχια γαλλικό με στρας:

Νύχια με στρας (4)

Νύχια με στρας (6)

Νύχια με στρας (3)

Νύχια με στρας (7)

Νύχια με στρας (5)

Νύχια με στρας (2)

Το γαλλικό μανικιούρ είναι ένα από τα πολυαγαπημένα σχέδια στα νύχια για τις γυναίκες. Αν μάλιστα προσθέσετε μικρά ή μεγάλα διακοσμητικά στρας, μπορείτε να κάνετε το αποτέλεσμα πολύ πιο λαμπερό και εντυπωσιακό.

Κολλήστε λοιπόν ένα στρασάκι κάτω από την γραμμή του γαλλικού, δημιουργήστε μια κάθετη γραμμή με διαμαντάκια ή τοποθετήστε τα κατά μήκος της βάσης του νυχιού και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Νυφικά νύχια με στρας:

Νύχια με στρας (30)

Νύχια με στρας (31)

Νύχια με στρας (28)

Νύχια με στρας (29)

Νύχια με στρας (26)

Νύχια με στρας (27)

Πέρα από τα λευκά, ροζ ή νύχια με γαλλικό, οι νύφες συχνά επιθυμούν να κάνουν ένα ξεχωριστό και λαμπερό σχέδιο μανικιούρ για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους. Δείτε για παράδειγμα αυτές τις υπέροχες ιδέες για νυφικά νύχια με στρας. Ορισμένα σχέδια είναι με γαλλικό, κάποια με δαντέλα, ενώ άλλα είναι βαμμένα σε nude αποχρώσεις και έχουν στολιστεί με στρας. Τολμήστε λοιπόν να το δοκιμάσετε και οι καλεσμένοι σας θα εντυπωσιαστούν.

► Δείτε 50+ ακόμη υπέροχες ιδέες για νυφικά νύχια

Μπεζ νύχια με στρας:

Νύχια με στρας (57)

Νύχια με στρας (58)

Νύχια με στρας (56)

Τα μπεζ νουντ νύχια είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές των τελευταίων ετών. Κάνουν τα νύχια να δείχνουν όμορφα και περιποιημένα χωρίς να έχουν έντονους χρωματισμούς και περίτεχνα σχέδια. Αν μάλιστα προσθέσετε και μερικά στρας μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά και λαμπερά σχέδια στα νύχια, ιδανικά για κάθε ώρα και στιγμή.

► 60 εντυπωσιακές προτάσεις για κομψό μανικιούρ με nude νύχια

Κόκκινα νύχια με στρας:

Νύχια με στρας (12)

Νύχια με στρας (13)

Νύχια με στρας (8)

Νύχια με στρας (11)

Νύχια με στρας (9)

Νύχια με στρας (10)

Άλλη μια αγαπημένη, θηλυκή και πολύ σαγηνευτικά απόχρωση στα νύχια που λατρεύουν τόσο οι γυναίκες, όσο και οι άνδρες είναι το κόκκινο. Μονόχρωμο ή σε συνδυασμό με μαύρα νύχια, το κόκκινο χρώμα μαγνητίζει τα βλέμματα. Αν μάλιστα προσθέσετε και μερικά διακοσμητικά διάφανα στρασάκια που κάνουν αντίθεση με το έντονο κόκκινο, μπορείτε να δημιουργήσετε εκθαμβωτικά κόκκινα μανικιούρ. Παίξτε λοιπόν με τα μεγέθη τους και κολλήστε τα, σχεδιάζοντας ότι σας αρέσει. Με αυτή την απλή κίνηση, μπορείτε να απογειώσετε τα απλά μονόχρωμα κόκκινα νύχια.

► 75 σαγηνευτικά και κομψά μανικιούρ με κόκκινα νύχια

Νύχια μπορντό με στρας:

Νύχια με στρας (14)

Νύχια με στρας (19)

Νύχια με στρας (15)

Νύχια με στρας (18)

Νύχια με στρας (17)

Νύχια με στρας (16)

Εξίσου εντυπωσιακά με τα έντονα κόκκινα είναι και τα μπορντό νύχια με στρας. Η σκούρα αυτή απόχρωση του κόκκινου που φοριέται πολύ τις τελευταίες σεζόν, μπορεί να γίνει ακόμη πιο λαμπερή κολλώντας μερικά στρας στην επιφάνεια των burgundy νυχιών. Παραπάνω βλέπετε μερικές μόνο ιδέες για μπορντό νύχια με στρας.

► 30 ακόμη εκπληκτικές προτάσεις μανικιούρ με το βαθύ κόκκινο – Burgundy

Μωβ νύχια με στρας:

Νύχια με στρας (60)

Νύχια με στρας (59)

Νύχια με στρας (61)

Στολίζοντας τα μωβ μονόχρωμα ή φλοράλ νύχια σας με μικρά διαμαντάκια, μπορείτε να εντυπωσιάσετε τα πλήθη. Πρόκειται για μια απλή προσθήκη που θα κάνει το μανικιούρ σας λαμπερό και όμορφο χωρίς κόπο. Κολλήστε λοιπόν τα στρασάκια στην επιφάνεια του νυχιού δημιουργώντας γραμμές, γεωμετρικά σχήματα ή ότι μπορείτε να φανταστείτε και είστε έτοιμη.

► 40+1 ιδέες για εντυπωσιακό μανικιούρ με μωβ νύχια

Νύχια γκρι με στρας:

Νύχια με στρας (55)

Νύχια με στρας (54)

Νύχια με στρας (53)

Σε σκούρες ή ανοιχτόχρωμες γκρι αποχρώσεις μανό μπορείτε να προσθέσετε υπέροχα σχέδια με διάφανα ή χρωματιστά διακοσμητικά στρας. Δοκιμάστε λοιπόν να παίξετε με τα διάφορα μεγέθη, σχήματα και χρώματα, δημιουργώντας εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια με στρας.

► Δείτε μερικά ακόμη σχέδια μανικιούρ με γκρι νύχια

Μαύρα νύχια με στρας:

Νύχια με στρας (34)

Νύχια με στρας (36)

Νύχια με στρας (37)

Νύχια με στρας (32)

Νύχια με στρας (33)

Νύχια με στρας (35)

Μαύρα μονόχρωμα νύχια ή συνδυασμένα με νουντ και ροζ αποχρώσεις μπορούν να γίνουν ακόμη πιο λαμπερά αν στολιστούν με μικρά ή μεγάλα στρασάκια. Κάνουν το μανικιούρ πολύ πιο εντυπωσιακό και ξεχωριστό και τραβούν τα βλέμματα. Δοκιμάστε να κολλήσετε διαμαντάκια σε ένα μαύρο γαλλικό μανικιούρ ή σε μονόχρωμα μαύρα νύχια και κάντε εκπληκτικά σχέδια στα νύχια με πολύ απλό τρόπο.

► Ακόμη περισσότερες εντυπωσιακές προτάσεις για μαύρα νύχια με στρας

Σχέδια για νύχια με στρας:

Νύχια με στρας (38)

Νύχια με στρας (45)

Νύχια με στρας (41)

Νύχια με στρας (46)

Νύχια με στρας (40)

Νύχια με στρας (43)

Νύχια με στρας (39)

Νύχια με στρας (42)

Νύχια με στρας (44)

Πέρα όμως από τα κλασσικά χρώματα, υπάρχουν ένα σωρό ακόμη αποχρώσεις βερνικιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως βάση για εντυπωσιακά σχέδια νυχιών με στρας. Επιλέξτε τον χρωματισμό της αρεσκείας σας, δημιουργήστε ένα υπέροχο half moon, negative space nails, ombre σχέδιο κλπ και διακοσμήστε με στρασάκια ένα μέρος της επιφάνειας του.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα στρασάκια συνδυάζονται υπέροχα και με τα νύχια με γκλίτερ, δημιουργώντας ακόμη πιο λαμπερά μανικιούρ. Επιλέξτε το βερνίκι με την απόχρωση χρυσόσκονης που σας αρέσει και βάψτε τα νύχια σας ή σχεδιάστε κάτι πάνω τους.