Ντεμακιγιάζ με 8 εναλλακτικούς τρόπους χρησιμοποιώντας υλικά που έχουμε όλες στο σπίτι μας

Ντεμακιγιάζ με 8 εναλλακτικούς τρόπους χρησιμοποιώντας υλικά που έχουμε όλες στο σπίτι μας

Σας τελείωσε το ντεμακιγιάζ ή απλά προτιμάτε να ξεβάφεστε με φυσικό τρόπο; Τότε μην καταφύγετε στο σαπούνι, το οποίο έχει την τάση να ξηραίνει την επιδερμίδα, αλλά δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω υλικά.

Γάλα

Το γάλα μπορεί να αφαιρέσει κάθε ίχνος μακιγιάζ και λιπαρότητας χωρίς να ξηράνει το δέρμα σας και να καταστρέψει τις βλεφαρίδες σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε μερικές σταγόνες σε ένα βαμβάκι και να το περάσετε από όλο σας το πρόσωπο. Μπορείτε επίσης αν θέλετε να ξεπλύνετε το πρόσωπο σας με φρέσκο γάλα, απομακρύνοντας και πάλι τυχόν υπολείμματα μακιγιάζ και τη λιπαρότητα.

Ελαιόλαδο

Το ελαιόλαδο επίσης μπορεί να απομακρύνει όλο σας το μακιγιάζ. Βάλτε μερικές σταγόνες σε ένα βαμβάκι και περάστε το πρόσωπο σας. Πιο συγκεκριμένα για τις βλεφαρίδες σας, αφήστε το βαμβάκι να μείνει μερικά δευτερόλεπτα πάνω στο μάτι σας και στην συνέχεια κάντε μια κίνηση προς την εξωτερική γωνία του ματιού απομακρύνοντας όλο το μακιγιάζ σας.

Με μια φέτα αγγουριού

Το αγγούρι είναι άκρως ενυδατικό και μπορεί να αφαιρέσει με ένα πέρασμα το μακιγιάζ σας.

Με μια φλούδα λεμονιού

Τρίψτε μία φλούδα λεμονιού σε λιπαρό δέρμα για να φύγει η λιπαρότητα και να αναζωογονήσετε την επιδερμίδα σας.

Baby oil

Ρίξτε λίγο baby oil σε ένα βαμβάκι και απομακρύνετε από τα βλέφαρα σας εύκολα κάθε ίχνος μάσκαρας χωρίς να βλάψετε τις βλεφαρίδες σας! Εξάλλου είναι ότι πιο απαλό μπορείτε να βάλετε στα βλέφαρα σας.

Βαζελίνη

Χρησιμοποιήστε μια μικρή ποσότητα βαζελίνης σε ένα βαμβάκι και ξεβαφτείτε, αρκεί όμως μετά τη βαζελίνη να ξεπλυθείτε με άφθονο χλιαρό νερό.

Συνδυασμός ελαιόλαδου και baby oil

Αναμείξτε ίσες ποσότητες ελαιόλαδου και baby oil για να αφαιρέσετε τη μάσκαρα.

Συνδυάστε χυμό αγγουριού με μερικές σταγόνες baby oil

Δημιουργήστε με αυτόν τον τρόπο ένα φυσικό ντεμακιγιάζ που θα απομακρύνει τους ρύπους και το μακιγιάζ από το πρόσωπο σας.

► Δείτε επίσης
Φτιάξτε το δικό σας φυσικό ντεμακιγιάζ
Πως να φτιάξετε ένα φυσικό απαλό ντεμακιγιάζ