Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός με δώρο ένα σετ χειροποίητο μενταγιόν και σκουλαρίκια από ασήμι

Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός με δώρο ένα σετ χειροποίητο μενταγιόν και σκουλαρίκια από ασήμι

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν κι εμείς εδώ στο Beaute την Κυριακή, σε συνεργασία με το κατάστημα χειροποίητου κοσμήματος Katerina Krini Jewellery, αποφασίσαμε να σας κάνουμε ένα απίθανο δωράκι που θα ολοκληρώσει την γιορτινή σας εμφάνιση!

Η νικήτρια θα κερδίσει ένα σετ χειροποίητων κοσμημάτων που αποτελείται από ένα μενταγιόν και σκουλαρίκια από ασήμι 925o:

Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός με δώρο ένα σετ χειροποίητο μενταγιόν και σκουλαρίκια από ασήμι

Το δώρο αποτελεί ευγενική χορηγία του καταστήματος «Κατερίνα Κρινή» (Κολοκοτρώνη 9, Σύνταγμα, Αθήνα – 2103218121).

Διεκδικήστε την ευκαιρία να γίνει δικό σας μπαίνοντας στην κλήρωση με 3+1 πολύ απλά βήματα:

Βήμα 1ο:
Κάντε Like στη σελίδα του Beautetinkyriaki.gr στο Facebook ->
Κάντε Like στη σελίδα Κατερίνα Κρινή στο Facebook ->
Βήμα 2ο:
Πατήστε για να μάθουν οι φίλες σας για τον διαγωνισμό
Βήμα 3ο:
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε! Δείτε ποια είναι η τυχερή νικήτρια της κλήρωσης στην σχετική ανακοίνωση.

Bonus:
Κερδίστε έξτρα συμμετοχές κοινοποιώντας στο Facebook την φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ και κάνοντας Tag τις φίλες σας στα σχόλια της φωτογραφίας (κάθε Tag δίνει 1 επιπλέον συμμετοχή).

*Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 20/12 και ώρα 23.59. Οι νικήτριες θα γίνουν γνωστές με σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του www.beautetinkyriaki.gr ή στη σελίδα του στο Facebook.

*Τα στοιχεία θα πρέπει να είναι έγκυρα, διαφορετικά δεν θα μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  • Όροι Συμμετοχής

1. Το Beautetinkyriaki.gr (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») διοργανώνει διαγωνισμό / κλήρωση (εφεξής «Ενέργεια»), στην οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν μέσω της ολοκλήρωσης και των τριών βημάτων που απαιτούνται, προκειμένου να διεκδικήσουν το δώρο (ένα σετ χειροποίητο μενταγιόν και σκουλαρίκια από ασήμι 925o).

2. Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια από τις 7 Δεκεμβρίου 2015 έως τις 20 Δεκεμβρίου 2015. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά και η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει έως και 72 ώρες από την λήξη του διαγωνισμού, με σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα www.beautetinkyriaki.gr ή στη σελίδα του Facebook (http://www.facebook.com/beautetinkyriaki.gr) της Διοργανώτριας Εταιρείας.

3. Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα & την Κύπρο, είναι fans της σελίδας του Beautetinkyriaki.gr στο Facebook και έχουν συμπληρώσει το δέκατο τρίτο έτος της ηλικίας τους, με εξαίρεση τους εργαζόμενους του Beautetinkyriaki.gr και τους συγγενείς αυτών μέχρι και γ’ βαθμού.

4. Στην κλήρωση θα συμμετέχουν όλοι όσοι έκαναν Like, Share και συμπλήρωσαν την ηλεκτρονική φόρμα με το ονοματεπώνυμο και το e-mail τους. Έγκυρες θα θεωρηθούν οι συμμετοχές που περιλαμβάνουν συμπληρωμένα ορθά τα πεδία που ορίζονται ως υποχρεωτικά στην ηλεκτρονική φόρμα της κλήρωσης, ενώ διπλές συμμετοχές με τα ίδια στοιχεία δεν θα γίνουν δεκτές.

5. Το email δύναται να χρησιμοποιηθεί μελλοντικά από το Beautetinkyriaki.gr για προωθητικούς σκοπούς (Newsletter). Το Beautetinkyriaki.gr διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των ανωτέρω στοιχείων και με κανέναν τρόπο και για καμία αιτία δεν τα μεταβιβάζει σε οποιονδήποτε τρίτο (νομικό ή φυσικό πρόσωπο).

6. Η νικήτρια θα παραλάβει το δώρο της κατόπιν συνεννοήσεως με την Διοργανώτρια Εταιρεία και τον χορηγό «Κατερίνα Κρινή», χωρίς να επιβαρυνθούν τα έξοδα αποστολής. Σε περίπτωση που η νικήτρια αρνηθεί το δώρο ή δεν επικοινωνήσει εντός τεσσάρων (4) ημερών από την ειδοποίησή της για να παραλάβει το δώρο της, αυτό πηγαίνει σε επιλαχούσα που θα αναδειχθεί στην σχετική κλήρωση.

7. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα με σχετική ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα www.beautetinkyriaki.gr ή στη σελίδα του Facebook (http://www.facebook.com/beautetinkyriaki.gr) να μεταβάλλει τους όρους της Κλήρωσης, να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκεια της ή ακόμη και να την ακυρώσει για λόγους ανωτέρας βίας.

8. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.