Τα 4 κορυφαία λάθη που κάνουμε με το κραγιόν μας

Τα κορυφαία λάθη που κάνουμε με το κραγιόν μας (1)

Η επιλογή και η εφαρμογή του κραγιόν μπορεί να φαίνεται απλή υπόθεση, αλλά ένα απλό λάθος μπορεί να τα καταστρέψει όλα και από το άψογο μακιγιάζ του κόκκινου χαλιού να καταλήξουμε στο μακιγιάζ του κλόουν. Πως όμως μπορούμε να αποφύγουμε κάποια συχνά και «επώδυνα» λάθη;

Λάθος 1ο: Το περίγραμμα των χειλιών σας είναι πολύ σκούρο

Τα κορυφαία λάθη που κάνουμε με το κραγιόν μας (2)

Κάνοντας το περίγραμμα των χειλιών πολύ σκούρο δίνουμε την εντύπωση πως δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα το μακιγιάζ μας και πρέπει να γεμίσουμε τα χείλη μας. Η καλύτερη λύση για το πρόβλημα αυτό είναι να κάνουμε το περίγραμμα των χειλιών και στην συνέχεια να γεμίσουμε όλο το χείλος με το μολύβι μας. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουμε να έχουμε ένα πιο ενιαίο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Λάθος 2ο: Δεν ξεκινάμε από το κέντρο των χειλιών

Τα κορυφαία λάθη που κάνουμε με το κραγιόν μας (3)

Το από που ξεκινάμε την εφαρμογή του κραγιόν μας έχει μεγάλη σημασία! Ξεκινώντας από τις γωνίες των χειλιών, το αποτέλεσμα θα είναι η εφαρμογή του κραγιόν πέρα από τα όρια των χειλιών. Γι’ αυτό και πρέπει να ξεκινάμε πάντα από την μέση τους και να κινούμαστε προς τα έξω, έχοντας έτσι περισσότερο έλεγχο στις κινήσεις μας.

Λάθος 3ο: Επιλέγουμε χρώματα που κάνουν μικρότερα τα χείλη μας

Τα κορυφαία λάθη που κάνουμε με το κραγιόν μας (4)

Αν έχουμε λεπτά χείλη από φυσικού μας, επιλέγουμε μια σκούρα απόχρωση κραγιόν για να κάνουμε τα χείλη μας να δείχνουν μεγαλύτερα. Μέγα λάθος! Το αποτέλεσμα είναι το άκρως αντίθετο! Γι’ αυτό πρέπει να επιλέγουμε αποχρώσεις που είναι πιο ουδέτερες και σχεδόν διάφανες.

Λάθος 4ο: Δεν σκεφτόμαστε το υπόλοιπο σύνολο μας

Τα κορυφαία λάθη που κάνουμε με το κραγιόν μας (5)

Μπορεί να γνωρίζουμε κάθε κανόνα για την επιλογή της σωστής απόχρωσης κραγιόν, αλλά αν δεν λάβουμε υπόψιν μας και τα ρούχα ή το υπόλοιπο μακιγιάζ, τότε το αποτέλεσμα μπορεί και να είναι το αντίθετο από το επιθυμητό.