5 μυστικά για καλύτερη εφαρμογή του eyeliner

Μυστικά για καλύτερη εφαρμογή του eyeliner

Το να εφαρμόσετε το eyeliner σας σωστά είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα στο μακιγιάζ. Γι’ αυτό το Beaute την Κυριακή σας παρουσιάζει 5 απλά και πολύ σημαντικά μυστικά, ειδικά για αρχάριες και όχι μόνο, σχετικά με την άψογη τεχνική εφαρμογής της γραμμής που αλλάζει εντελώς ένα μακιγιάζ.

1. Χρησιμοποιήστε ένα ντεμακιγιάζ προκειμένου να απομακρύνετε οποιοδήποτε ίχνος λιπαρότητας από το βλέφαρο σας, έτσι ώστε να σιγουρευτείτε πως η εφαρμογή του eyeliner δεν θα τρέξει και δεν θα μουτζουρωθείτε.

2. Προκειμένου να αποκτήστε το τέλειο τελείωμα με το eyeliner, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά, κοιτάξτε ίσια τον καθρέφτη σας και κάντε την γραμμή στις εξωτερικές γωνίες των ματιών σας.

3. Σιγουρευτείτε πως εφαρμόσατε το eyeliner σας όσο πιο κοντά γίνεται στην γραμμή των βλεφαρίδων σας, έτσι ώστε να φαίνεται σα να ανήκει στην φυσική γραμμή των βλεφαρίδων σας.

4. Προκειμένου να πετύχετε ένα απαλό smokey eye, επιλέξτε ένα μολύβι eyeliner διότι το αποτέλεσμα είναι πιο απαλό και πιο κρεμώδες. Εφαρμόστε το στα βλέφαρα σας και «μουτζουρώστε» το με το δάχτυλο σας, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο φυσικό και εκθαμβωτικό.

5. Μεγαλώνοντας μπορεί να μην σας αρέσει να βάζετε eyeliner. Δεν χρειάζεται να σταματήσετε να το χρησιμοποιείτε αφού μπορείτε να επιλέξετε πιο διακριτικές αποχρώσεις, όπως το καφέ και το γκρι, και να εφαρμόσετε πολλή μάσκαρα για να ολοκληρώσετε το μακιγιάζ των ματιών σας.