Ο καλύτερος τρόπος για να εφαρμόσετε το concealer σας χωρίς να σπάσει και να χαλάσει

Ο καλύτερος τρόπος για να εφαρμόσετε το concealer σας χωρίς να σπάσει και να χαλάσει

Πολλές φορές θα δείτε πως μετά από ώρα το μακιγιάζ κάτω από τα ματιά σας σπάει και φαίνεται άσχημο. Πως όμως μπορείτε να αποφύγετε αυτό το αντιαισθητικό αποτέλεσμα; Απλά ακολουθώντας τις συμβουλές της διάσημης Hair & Makeup Artist, Nikkie.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, είναι καλύτερα να απλώνετε πρώτα το makeup σας, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών, διότι όσο περισσότερο προϊόν υπάρχει κάτω από τα μάτια, τόσο πιο εύκολο είναι να σπάσει το μακιγιάζ. Στη συνέχεια, απλώστε το concealer.

Παρά τις φήμες που κυκλοφορούν πως για να αποφύγετε το σπάσιμο του concealer θα πρέπει να επιλέξετε ένα ειδικό προϊόν, με το κόλπο που θα δείτε στο βίντεο θα λύσετε το πρόβλημα μια για πάντα. Δεν φταίει το προϊόν για το αποτέλεσμα, αλλά η λάθος εφαρμογή που θα οδηγήσει στο σπάσιμο του μετά από την πολλή ώρα που το φοράτε. Γι’ αυτό απλώστε το concealer με την βοήθεια ενός σφουγγαριού μακιγιάζ και όχι του ειδικού πινέλου, κάνοντας απαλές ταμποναριστές κινήσεις μέχρι να δείτε το αποτέλεσμα που σας αρέσει και έπειτα, πριν προλάβει να στεγνώσει, απλώστε γρήγορα την πούδρα σας, χρησιμοποιώντας και πάλι το υγρό σφουγγαράκι με το οποίο απλώσατε το concealer. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!