15 εντυπωσιακοί συνδυασμοί χρωμάτων στα ρούχα για την Άνοιξη

Συνδυασμοί χρωμάτων στα ρούχα για την Άνοιξη (1)

Η Άνοιξη ξεκίνησε και οι νέες τάσεις της μόδας κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Χρώματα πιο ζωηρά ή πιο απαλά παίρνουν την κορυφαία θέση στις επιλογές μας για την σεζόν, με τις παστέλ αποχρώσεις να συνδυάζονται όμορφα όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά και με άλλα πιο σκούρα χρώματα.

Αν λοιπόν αναρωτιέστε ποια χρώματα ταιριάζουν μεταξύ τους στα ρούχα ή για παράδειγμα με τι χρώμα ταιριάζει το μπλε σκούρο, δείτε τις προτάσεις για ντύσιμο που ακολουθούν. 15 συνδυασμοί χρωμάτων στα ρούχα για την Άνοιξη που θα σας δώσουν υπέροχες ιδέες ντυσίματος για κάθε περίσταση.

Δημιουργήστε λοιπόν ανοιξιάτικους συνδυασμούς ρούχων για γυναίκες που αποπνέουν φρεσκάδα. Ένα τέτοιο σύνολο θα σας φτιάξει την διάθεση. Χρώματα όπως το ροζ, το γαλάζιο, το κρεμ είναι must για την εποχή. Βέβαια, από τα ανοιξιάτικα σύνολα δεν λείπουν και οι σκούρες μπλε, μπορντό ή γαλαζοπράσινες αποχρώσεις.

Ενδιαφέροντες χρωματικοί συνδυασμοί είναι και οι color block. Πρόκειται για έντονα χρώματα που ταιριάζουν μεταξύ τους, δημιουργώντας αντιθέσεις και εντυπωσιακά σύνολα.

Ακολουθεί μια φωτογραφική λίστα με 15 συνδυασμούς χρωμάτων στα ρούχα και τα παπούτσια για την Άνοιξη. Πάρτε ιδέες για τις δικές σας μοναδικές και εκθαμβωτικές ανοιξιάτικες εμφανίσεις!

Άσπρο του πάγου, γαλάζιο και μαύρο

Συνδυασμοί χρωμάτων στα ρούχα για την Άνοιξη (2)

Απογειώστε ένα άτονο ασπρόμαυρο ντύσιμο με ένα έντονο χρωματικά πανωφόρι σε γαλάζια απόχρωση. Ολοκληρώστε το σύνολο με ένα μαύρο τσαντάκι και διακριτικά χρυσά κοσμήματα, ασορτί με τα χρυσά κουμπιά στο ημίπαλτο και εντυπωσιάστε τα πλήθη. Η τελευταία πινελιά που θα απογειώσει το look σας είναι τα μωβ νύχια που ταιριάζουν απόλυτα με το γαλάζιο και το ασπρόμαυρο. Πρόκειται για ένα ντύσιμο ιδανικό για τις πρωινές σας βόλτες, το γραφείο ή μια χαλαρή βραδινή ανοιξιάτικη έξοδο.

Φιστικί, πράσινο και σκούρο ροζ

Συνδυασμοί χρωμάτων στα ρούχα για την Άνοιξη (3)

Το φιστικί και το έντονο πράσινο είναι δυο χρωματικοί τόνοι που μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα μεταξύ τους, όσο και με το σκούρο ροζ. Φορέστε λοιπόν ένα απαλό φιστικί πουλόβερ με λευκό πουκάμισο και κρατήστε μια έντονη πράσινη τσάντα. Βάψτε τα νύχια σας σε ένα ροζ σκούρο χρώμα μανό και ολοκληρώστε την εμφάνιση αυτή με χρυσά κοσμήματα. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείτε ένα chic casual look για τις ανοιξιάτικες βόλτες σας.

Απαλό μπεζ και γαλάζιο

Συνδυασμοί χρωμάτων στα ρούχα για την Άνοιξη (4)

Οι ανοιξιάτικοι συνδυασμοί ρούχων πολλές φορές αποτελούνται από άτονα χρώματα, δημιουργώντας όμως εντυπωσιακά σύνολα. Ένας τέτοιος συνδυασμός είναι και αυτός του απαλού μπεζ με το γαλάζιο. Επιλέξτε λοιπόν να φορέσετε ένα floral print παντελόνι με άσπρο φόντο και μπλε σχέδια, μπεζ καμπαρντίνα και μπεζ τσάντα. Εξάλλου η καμπαρντίνα αποτελεί ένα από το κορυφαία πανωφόρια για την εποχή.

Μπλε, άσπρο και σομόν

Συνδυασμοί χρωμάτων στα ρούχα για την Άνοιξη (5)

Άλλος ένας εντυπωσιακός απαλός χρωματικός συνδυασμός για την Άνοιξη είναι αυτός του μπλε με το άσπρο και το σομόν. Οι τρεις αυτοί χρωματισμοί δημιουργούν μια αρμονική εικόνα συνόλου ιδανική για την εποχή. Χρησιμοποιώντας τους μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά ανοιξιάτικα ντυσίματα τόσο για το πρωί, όσο και για το βράδυ. Δείτε για παράδειγμα πόσο ταιριάζει ένα φθαρμένο τζιν με ένα σομόν πουλοβεράκι και λευκό πουκάμισο από μέσα. Αν μάλιστα προσθέσετε και ένα υπέροχο καρό παλτό, το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Ολοκληρώστε με ψηλοτάκουνες γόβες και δημιουργήστε ένα casual chic ντύσιμο.

Λευκό, τιρκουάζ και παστέλ ροζ

Συνδυασμοί χρωμάτων στα ρούχα για την Άνοιξη (6)

Όμορφοι συνδυασμοί χρωμάτων στα ρούχα για την Άνοιξη είναι και αυτοί των παστέλ αποχρώσεων με το λευκό. Δείτε τι όμορφο αποτέλεσμα δημιουργεί ο συνδυασμός ενός λευκού πουκαμίσου με ένα printed παντελόνι σε ροζ, γαλάζιο κλπ και μια παλ ροζ τσάντα. Πρόκειται για ένα ντύσιμο που αποπνέει φρεσκάδα και είναι ιδανικό για τη βόλτα, το γραφείο, αλλά και μια χαλαρή βραδινή έξοδο. Αν μάλιστα προσθέσετε και ένα έντονο τιρκουάζ χρώμα στα νύχια ή σε κάποιο αξεσουάρ, μπορείτε να απογειώστε πλήρως το ανοιξιάτικο σύνολο σας.

Γαλάζιο με μαύρο

Συνδυασμοί χρωμάτων στα ρούχα για την Άνοιξη (7)

Το μαύρο χρώμα έρχεται σε μια όμορφη αντίθεση με την απαλότητα και την φρεσκάδα του γαλάζιου, δημιουργώντας έναν ακόμη εντυπωσιακό συνδυασμό χρωμάτων στα ρούχα για την Άνοιξη. Δοκιμάστε λοιπόν να φορέσετε ένα όμορφο δαντελένιο φόρεμα σε cocktail γραμμή και να κρατήσετε ένα μικρό μαύρο χιαστί τσαντάκι. Πρόκειται για ένα σύνολο με cocktail dress ιδανικό για γάμο ή βάπτιση, καθώς επίσης για μια βραδινή έξοδο.

Μωβ της λεβάντας και παστέλ ροζ

Συνδυασμοί χρωμάτων στα ρούχα για την Άνοιξη (8)

Οι παστέλ συνδυασμοί χρωμάτων στα ρούχα για την Άνοιξη δημιουργούν ένα όμορφο και φρέσκο ντύσιμο που αποπνέει μια χαρούμενη διάθεση. Και αφού το μωβ της λεβάντας και το παστέλ ροζ είναι δυο από τα κορυφαία χρώματα για την σεζόν, δεν θα μπορούσαμε να μην δούμε τον υπέροχο συνδυασμό τους σε ένα δροσερό ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση με ένα φόρεμα σε μωβ της λεβάντας – λιλά απόχρωση και μια τσάντα σε ροζ. Ολοκληρώστε την επίσημη αυτή εμφάνιση σας με χρυσά κοσμήματα και απογειώστε τη με παστέλ γαλάζια νύχια.

Ροζ και έντονο γαλάζιο

Συνδυασμοί χρωμάτων στα ρούχα για την Άνοιξη (9)

Ένας εντυπωσιακός συνδυασμός χρωμάτων που θα σας κάνει να λάμψετε είναι και αυτός του παλ ροζ με το έντονο γαλάζιο χρώμα. Το ένα χρώμα, το έντονο γαλάζιο, έρχεται να δώσει ένταση στο ντύσιμο, ενώ το άλλο, το ροζ, έρχεται να κρατήσει χαμηλούς τόνους και μια ισορροπία στο σύνολο. Δείτε για παράδειγμα τον casual chic συνδυασμό με τζιν παντελόνι, ασπρόμαυρο πουκάμισο, ροζ πουλοβεράκι και έντονη γαλάζια τσάντα που εντυπωσιάζει τα πλήθη. Προσθέστε μικρές πινελιές χρυσών κοσμημάτων και φούξια βερνίκι στα νύχια και δημιουργήστε ένα εκπληκτικό συνδυασμό χρωμάτων για την Άνοιξη.

Κίτρινο και μπλε ελεκτρίκ

Συνδυασμοί χρωμάτων στα ρούχα για την Άνοιξη (11)

Αν σας αρέσουν οι color block συνδυασμοί που αποτελούν κορυφαία τάση της μόδας για την Άνοιξη, τότε ο συνδυασμός του έντονου κίτρινου με το μπλε ελεκτρίκ είναι αυτό που ψάχνετε. Πρόκειται για εντελώς αντίθετα χρώματα που συνδυάζονται με ένα εντυπωσιακό τρόπο. Αν μάλιστα προσθέσετε μερικές πινελιές ροζ και nude αποχρώσεων τότε το ντύσιμο σας θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αυτό ακριβώς βλέπετε και στο casual chic σύνολο με το κίτρινο πουκάμισο και το μπλε ελεκτρίκ παντελόνι, που ολοκληρώνεται με μια ροζ πινελιά στην λεπτή ζώνη, νουντ τσάντα και γόβες.

Αποχρώσεις του μπλε και λευκό

Συνδυασμοί χρωμάτων στα ρούχα για την Άνοιξη (13)

Συνδυάζοντας το λευκό με αποχρώσεις του μπλε που κυμαίνονται από σκούρο γαλαζοπράσινο μέχρι το απαλό γαλάζιο μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικούς ανοιξιάτικους συνδυασμούς ρούχων και παπουτσιών. Δοκιμάστε να φορέσετε το αγαπημένο σας τζιν με ένα λευκό T-shirt, ένα γαλάζιο πουκάμισο ανοιχτό και ένα δερμάτινο σκούρο γαλαζοπράσινο μπουφάν και δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό street style και casual ντύσιμο.

Παστέλ απαλές αποχρώσεις

Συνδυασμοί χρωμάτων στα ρούχα για την Άνοιξη (14)

Ιδανικοί συνδυασμοί χρωμάτων στα ρούχα για την Άνοιξη αποτελούν οι παστέλ αποχρώσεις. Φορώντας απαλά χρώματα που κυμαίνονται από το σκούρο ροζ – απαλό σάπιο μήλο, μέχρι το λευκό, περνώντας από το παλ ροζ, το γκρι και το χρώμα του πάγου, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φρέσκο ανοιξιάτικο ντύσιμο. Επιλέξτε για παράδειγμα να φορέσετε ένα λευκό μπλουζάκι με ένα παντελόνι μέχρι τον αστράγαλο σε γκρι απόχρωση, τα sneakers σας και ένα ροζ δερμάτινο μπουφάν. Το αποτέλεσμα είναι ένα κομψό casual ντύσιμο για τη βόλτα ή το γραφείο.

Σομόν και παστέλ μπλε

Συνδυασμοί χρωμάτων στα ρούχα για την Άνοιξη (10)

Σπάστε την μονοτονία ενός ντυσίματος σε μπλε αποχρώσεις φορώντας κάτι σομόν. Οι δυο αυτές απαλές αποχρώσεις συνδυάζονται με υπέροχο τρόπο και δημιουργούν εντυπωσιακά σύνολα. Γιατί λοιπόν να μην φορέσετε το τζιν σας με ένα γαλάζιο πουλόβερ και ένα απαλό γκρι-γαλάζιο πουκάμισο από μέσα, όταν μπορείτε να το απογειώσετε με ένα σομόν πανωφόρι; Δοκιμάστε το και κλέψτε τις εντυπώσεις με την φρεσκάδα που αποπνέει αυτό το ντύσιμο.

Ροζ και μπλε

Συνδυασμοί χρωμάτων στα ρούχα για την Άνοιξη (15)

Πέρα όμως από τον συνδυασμό των παστέλ αποχρώσεων του μπλε – γαλάζιου με το ροζ, υπάρχει η υπέροχη ιδέα του να φορέσετε ένα πιο σκούρο μπλε με το παστέλ ροζ. Συνδυάστε λοιπόν ένα ροζ παστέλ δαντελένιο μίνι φόρεμα με ένα μπλε σκούρο σακάκι. Στη συνέχεια, προσθέστε αν θέλετε μια καφέ ζώνη στη μέση για να την τονίσετε και να την κάνετε να δείχνει λεπτότερη. Με αυτό τον τρόπο συνθέτετε ένα casual chic ντύσιμο για χαλαρές βόλτες.

Μέντα και ροζ σε καρό μοτίβα

Συνδυασμοί χρωμάτων στα ρούχα για την Άνοιξη (16)

Το σκούρο ροζ με το χρώμα της μέντας συνδυάζονται υπέροχα για να δημιουργήσουν ένα εκπληκτικό καρό μοτίβο. Πρόκειται για τον κλασσικό χρωματικό συνδυασμό που βλέπουμε σε ένα blanket scarf. Το συγκεκριμένο αξεσουάρ φοριέται πολύ την Άνοιξη και προσθέτει χρώμα και στυλ σε ένα σύνολο. Φορέστε το λοιπόν με οτιδήποτε σας αρέσει και προσθέστε μια χαρούμενη νότα στο ντύσιμο σας. Δείτε για παράδειγμα ένα casual σύνολο με τζιν, ριγέ ασπρόμαυρο μπλουζάκι και blanket scarf στις χαρακτηριστικές του αποχρώσεις.

Μπορντό και ασπρόμαυρο

Συνδυασμοί χρωμάτων στα ρούχα για την Άνοιξη (12)

Αν σας αρέσουν οι πιο ροκ και σκούροι συνδυασμοί χρωμάτων στα ρούχα για την Άνοιξη, τότε το μπορντό και το ασπρόμαυρο look είναι ιδανικό για εσάς. Δημιουργήστε λοιπόν έναν ταιριαστό ανοιξιάτικο συνδυασμό ρούχων με μαύρο, μπορντό, σάπιο μήλο, απαλό γκρι και λευκό. Ο ροκ χρωματικός συνδυασμός της εικόνας με το μπορντό δερμάτινο μπουφάν, το ασπρόμαυρο φόρεμα και το μαύρο τσαντάκι είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα.