3 μυστικά για να εφαρμόσετε σωστά ένα dry shampoo

3 μυστικά για να εφαρμόσετε σωστά ένα dry shampoo

Στις μέρες μας το dry shampoo έχει λύσει τα χέρια πολλών γυναικών και όχι μόνο, αφού μπορεί να ανανεώσει τα μαλλιά και να τα κάνει υπέροχα σα να έχουν μόλις λουστεί. Ωστόσο, η εφαρμογή δεν γίνεται πάντα με τον σωστό τρόπο. Δείτε λοιπόν 3 απλά κι όμως πολύ σημαντικά μυστικά και χρησιμοποιήστε αυτό το θαυματουργό καλλυντικό προϊόν με τον σωστό τρόπο, χαρίζοντας στα μαλλιά σας το καλύτερο, φυσικό αποτέλεσμα.

1. Καταρχήν παν μέτρον άριστον, κάτι που ισχύει και για την εφαρμογή του dry shampoo. Δεν χρειάζεται να υπερβάλετε στην ποσότητα που εφαρμόζετε στις ρίζες των μαλλιών σας. Απλώστε όσο χρειάζεται, στα σημεία που είναι αναγκαίο και όχι σε όλο το κεφάλι. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγετε την θαμπάδα στα μαλλιά σας, καθώς επίσης και το να βαρύνουν από το υπερβολικό προϊόν.

2. Η εφαρμογή ενός dry shampoo γίνεται στις ρίζες και όχι στις άκρες, τις οποίες κάνει πιο εύθραυστες και ξηρές.

3. Τέλος, το συγκεκριμένο προϊόν δεν προορίζεται μόνο για λιπαρά μαλλιά, αλλά για κάθε τύπο αυτών και λειτουργεί προκειμένου να φρεσκάρει τα μαλλιά μας την δεύτερη μέρα μετά το λούσιμο, καθώς επίσης και ως ένα ακόμα προϊόν styling.