Απαλλαγείτε από το διπλοσάγονο με μικρές συμβουλές

Απαλλαγείτε από το διπλοσάγονο με μικρές απλές συμβουλές

Όλοι έχουμε τις μικροατέλειες μας. Μια εξ αυτών είναι και το διπλοσάγονο, το οποίο δημιουργείται από την συσσώρευση λίπους. Έτσι προκειμένου να απαλλαγείτε από αυτό θα πρέπει να ακολουθήσετε κάποιες μικρές συμβουλές. Εξάλλου, το λίπος δεν χάνεται από συγκεκριμένα σημεία, αλλά από όλο το σώμα. Δείτε λοιπόν τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε και απολαύστε το νέο σας εαυτό.

  • Το άφθονο νερό κάνει θαύματα

Το σώμα μας αποτελείται κυρίως από νερό και γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να το αναπληρώνουμε συνεχώς πίνοντας τουλάχιστον 2 λίτρα την ημέρα. Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο διατηρείτε την επιδερμίδα σας λαμπερή, νεανική και υγιή, αλλά κόβει και την όρεξη.

  • Σωστή διατροφή

Όπως προσέχετε την διατροφή σας προκειμένου να χάσετε το περιττό βάρος, έτσι πρέπει να κάνετε και για να απαλλαγείτε από το διπλοσάγονο. Πιο συγκεκριμένα αποφύγετε τις επεξεργασμένες τροφές, φάτε περισσότερες φυτικές ίνες και απολαμβάνετε το φαγητό σας τρώγοντας αργά.

  • Το αλάτι είναι εχθρός

Η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλατιού οδηγεί στην κατακράτηση υγρών και επομένως στο φούσκωμα και το πρήξιμο, όχι μόνο στο σώμα, αλλά και στο πρόσωπο. Έτσι, μειώνοντας ή και αποφεύγοντας εντελώς το αλάτι μπορείτε να διατηρήσετε τα επίπεδα του νατρίου στον οργανισμό σας σε χαμηλά επίπεδα, γεγονός που θα οδηγήσει στο να ξεπρηστεί το πρόσωπο και το σώμα σας.

  • Εισάγετε στην καθημερινότητα σας τις αερόβιες ασκήσεις

Προκειμένου να απαλλαγείτε από το διπλοσάγονο θα πρέπει να χάσετε το περιττό λίπος και αυτό επιτυγχάνεται καλύτερα με την βοήθεια της σωματικής δραστηριότητας σε καθημερινή βάση. Σύμφωνα με το United States Department of Agriculture (USDA) πρέπει να εκτελείτε συνεδρίες των 60 λεπτών πέντε φορές την εβδομάδα, ώστε να παρατηρήσετε μια πραγματική διαφορά στο σώμα σας.

  • Αλλαγή στυλ στα μαλλιά και σωστό ντύσιμο

Αν δεν είστε έτοιμη να μπείτε στην διαδικασία δίαιτας, σωστής διατροφής και άσκησης, τότε μπορείτε πολύ απλά να καμουφλάρετε το πρόβλημα του διπλού σαγονιού με μια αλλαγή στο στυλ των μαλλιών σας. Επίσης, καλό θα είναι να αποφεύγετε να φοράτε κολιέ, τα οποία θα τραβήξουν τα βλέμματα στο πηγούνι σας και να προτιμήσετε τις μπλούζες με ανοιχτό ντεκολτέ.