12 εύκολοι και εναλλακτικοί τρόποι για να κάνετε εύκολα την γραμμή του eyeliner

Εύκολοι και εναλλακτικοί τρόποι για να κάνετε εύκολα την γραμμή του eyeliner (1)

Ένα γατίσιο βλέμμα είναι άκρως σαγηνευτικό και προσελκύει τους άνδρες, ωστόσο η δημιουργία του πολλές φορές μπορεί να αποτελέσει βάσανο για κάποιες γυναίκες. Ακολουθώντας βέβαια τα παρακάτω εύκολα tips θα καταφέρετε να δημιουργήσετε την γραμμή που αλλάζει το βλέμμα και σας κάνει ακαταμάχητη χωρίς κανέναν κόπο και κανένα πρόβλημα!

1. Σχεδιάστε και γεμίστε

Εύκολοι και εναλλακτικοί τρόποι για να κάνετε εύκολα την γραμμή του eyeliner (2)

Ένας πολύ εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να πετύχετε την γραμμή του eyeliner είναι να σχεδιάσετε αρχικά τις γραμμές – οδηγούς και στη συνέχεια να γεμίσετε με χρώμα το ενδιάμεσο σε αυτές κομμάτι, όπως ακριβώς βλέπετε και στην εικόνα.

2. Ενώστε τις κουκκίδες

Εύκολοι και εναλλακτικοί τρόποι για να κάνετε εύκολα την γραμμή του eyeliner (3)

Θυμίζει κάτι από τις σπαζοκεφαλιές όπου ενώνουμε τις τελίτσες με τα νούμερα. Κάντε λοιπόν μερικές τελείες σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους και στη συνέχεια ενώστε τις.

3. Χρησιμοποιήστε ένα κουτάλι

Εύκολοι και εναλλακτικοί τρόποι για να κάνετε εύκολα την γραμμή του eyeliner (4)

Ανοίξτε το συρτάρι της κουζίνας σας, πάρτε ένα κουτάλι και χρησιμοποιήστε το σαν οδηγό για να κάνετε την γραμμή του eyeliner. Με την πίσω – ίσια μεριά του κουταλιού κάντε την κάτω γραμμή και με την καμπυλωτή πλευρά του μπροστινού μέρους σχεδιάστε την πάνω.

4. Μια επαγγελματική κάρτα μπορεί να αποτελέσει σωτήριο όπλο στο μακιγιάζ σας

Εύκολοι και εναλλακτικοί τρόποι για να κάνετε εύκολα την γραμμή του eyeliner (5)

Χρησιμοποιήστε μια κάρτα για να μπορέσετε να κάνετε ίσια την γραμμή που θα τονίσει τα μάτια σας και θα σας χαρίσει ένα άκρως σαγηνευτικό βλέμμα.

5. Σελοτέιπ

Εύκολοι και εναλλακτικοί τρόποι για να κάνετε εύκολα την γραμμή του eyeliner (6)

Κολλήστε λίγο σελοτέιπ όπως βλέπετε στην παραπάνω εικόνα και τραβήξτε με το μολύβι ή το eyeliner σας την γραμμή του γατίσιου ματιού.

6. Χαρτόνι ή ευχετήρια κάρτα

Εύκολοι και εναλλακτικοί τρόποι για να κάνετε εύκολα την γραμμή του eyeliner (7)

Κόψτε ένα κομματάκι στην άκρη του χαρτονιού ή της ευχετήριας κάρτας στο σχήμα της μύτης του γατίσιου ματιού, όσο παχύ και όσο καμπυλωτό εσείς το επιθυμείτε και χρησιμοποιήστε το για την σωστή και αλάνθαστη δημιουργία ενός winged eye.