4 μικρά αλλά σημαντικά μυστικά για σωστό μακιγιάζ

Μικρά μυστικά για τέλειο μακιγιάζ

Κάθε γυναίκα θέλει να είναι πάντα όμορφη και λαμπερή και το μακιγιάζ είναι ένα από τα βασικότερα όπλα της για να το πετύχει – ωστόσο έχει κι αυτό τα μυστικά του, τα οποία θα σας βοηθήσουν να δείχνετε εκθαμβωτικές.

Δείτε λοιπόν 4 απλές αλλά πολύ σημαντικές συμβουλές για να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

– Το καλύτερο που έχετε να κάνετε όταν πρόκειται να βαφτείτε είναι να μακιγιαριστείτε σε φυσικό φως, διότι η ύπαρξη του τεχνητού φωτισμού μπορεί να οδηγήσει σε λάθη, όπως το υπερβολικό μακιγιάζ.

– Επίσης, θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ στην ποσότητα του ρουζ που χρησιμοποιείτε. Είναι προτιμότερο να βάλετε λίγο και στη συνέχεια να συμπληρώσετε, παρά να βάλετε υπερβολική ποσότητα με αποτέλεσμα να μοιάζετε με κλόουν και να προσπαθείτε απεγνωσμένα να αφαιρέσετε λίγο από το χρώμα του.

– Μπορεί στις μέρες μας το μακιγιάζ με highlighting να είναι must, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε πολύ το πόση λάμψη θα προσθέσετε στο πρόσωπο σας. Αποφύγετε λοιπόν τις πούδρες που κάνουν την επιδερμίδα να γυαλίζει, ειδικά όταν πρόκειται για το μακιγιάζ της βραδινής σας εξόδου, και αυτό διότι ο φωτογραφικός φακός των κινητών και συγκεκριμένα η λάμψη του φλας θα σας κάνει να λάμπετε υπερβολικά.

– Τέλος, το κραγιόν αποτελεί το προϊόν του μακιγιάζ που ολοκληρώνει το βάψιμο και ποτέ δεν πρέπει να παραλείπεται, ωστόσο η επιλογή της απόχρωσης που θα φορέσετε θα πρέπει να γίνεται πολύ προσεκτικά. Λάβετε υπόψην σας το τι φοράτε, την ώρα που θα το φορέσετε, καθώς επίσης και το υπόλοιπο μακιγιάζ σας.