4 ρούχα + 1 παπούτσι που κάνουν τις γυναίκες ακαταμάχητες στα μάτια των ανδρών

4 ρούχα + 1 παπούτσι που κάνουν τις γυναίκες ακαταμάχητες στα μάτια των ανδρών (1)

Όλες λίγο πολύ γνωρίζουμε κάποια κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας, ανεξαρτήτως με το στυλ κάθε γυναίκας, που αποτελούν εγγυημένες επιλογές για μια κολακευτική εμφάνιση. Γνωρίζατε όμως, ότι υπάρχουν και επιστημονικές μελέτες που επιβεβαιώνουν πως 4 συγκεκριμένα ρούχα και ένα ζευγάρι παπουτσιών είναι το κλειδί για ένα καυτό look;

  • Μικρό μαύρο φόρεμα

4 ρούχα + 1 παπούτσι που κάνουν τις γυναίκες ακαταμάχητες στα μάτια των ανδρών (2)

Το little black dress δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας με πρώτο και καλύτερο αυτόν της Coco Chanel έχουν αποδείξει επανειλημμένως την γοητεία που ασκεί στους άνδρες ένα chic μαύρο μίνι φόρεμα. Πρόκειται για το πλέον κλασικό ρούχο που αναδεικνύει και κολακεύει το σώμα κάθε γυναίκας.

  • Κόκκινα ρούχα

4 ρούχα + 1 παπούτσι που κάνουν τις γυναίκες ακαταμάχητες στα μάτια των ανδρών (3)

Το κόκκινο χρώμα μαγνητίζει τα βλέμματα των ανδρών περισσότερο από κάθε άλλο, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο «Περιοδικό Προσωπικότητας και Κοινωνικής Ψυχολογίας». Μην διστάσετε λοιπόν να ντυθείτε στο χρώμα του πάθους είτε υιοθετώντας ένα total red look, ή χρησιμοποιώντας μεμονωμένα κομμάτια σε κόκκινες αποχρώσεις που θα τραβήξουν την προσοχή.

  • Εφαρμοστά φορέματα

4 ρούχα + 1 παπούτσι που κάνουν τις γυναίκες ακαταμάχητες στα μάτια των ανδρών (4)

Τι καλύτερο από ένα εφαρμοστό φόρεμα που αναδεικνύει τις καμπύλες του γυναικείου σώματος; Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Ζηλανδία, ένα ρούχο που αγκαλιάζει εφαρμοστά το σώμα της γυναίκας τραβάει περισσότερο τα ανδρικά βλέμματα, ακόμα κι αν αυτή που το φοράει διαθέτει πιο πληθωρικές καμπύλες.

  • Αμάνικα tops

4 ρούχα + 1 παπούτσι που κάνουν τις γυναίκες ακαταμάχητες στα μάτια των ανδρών (5)

Μελέτη του Πανεπιστημίου της Νότιας Ουαλίας έδειξε πως οι περισσότεροι άνδρες ελκύονται από τα άκρα μίας γυναίκας. Πιο συγκεκριμένα, μια αμάνικη ή στράπλες μπλούζα μπορεί να κάνει την διαφορά αρκεί να συνοδεύεται από περιποιημένα νύχια και καλλίγραμμα χέρια.

  • Ψηλοτάκουνα

4 ρούχα + 1 παπούτσι που κάνουν τις γυναίκες ακαταμάχητες στα μάτια των ανδρών (6)

Δεν αποτελεί μυστικό πως μια γυναίκα με ψηλοτάκουνα μπορεί να εντυπωσιάσει πιο εύκολα έναν άνδρα, και αυτό επιβεβαιώνεται από τη σχετική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Archives of Sexual Behaviour». Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ίδιας μελέτης, οι γυναίκες που φορούν τακούνια νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αυτό είναι εμφανές από τον τρόπο που περπατούν και την συνολική τους στάση, ενώ έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να δεχτούν φλερτ από το αντίθετο φίλο.