2 διαφορετικοί αλλά εξίσου αποτελεσματικοί τρόποι εφαρμογής του concealer

2 διαφορετικοί αλλά εξίσου αποτελεσματικοί τρόποι εφαρμογής του concealer (1)

Το concealer αποτελεί ένα από τα βασικότερα όπλα του μακιγιάζ αφού μπορεί να κρύψει τις μικρές, αλλά και τις μεγάλες ατέλειες ενός προσώπου. Η πιο συνηθισμένη εφαρμογή του γίνεται στους μαύρους κύκλους που δημιουργούνται κάτω από τα μάτια λόγω της κούρασης, του στρες, αλλά και της ανεπαρκούς ενυδάτωσης. Ποιοι είναι όμως οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι για να το απλώσετε;

  • 1ος τρόπος:

2 διαφορετικοί αλλά εξίσου αποτελεσματικοί τρόποι εφαρμογής του concealer (2)

Παίρνετε το πινελάκι του concealer σας και δημιουργείτε μια καμπύλη γραμμή στην εσωτερική κόγχη του ματιού σας και μια μικρότερη στην εξωτερική κόγχη. Στη συνέχεια με ταμποναριστές κινήσεις είτε του πινέλου είτε του δαχτύλου σας το απλώνετε ομοιόμορφα μέχρι να μην ξεχωρίζει. Πιο συγκεκριμένα, σβήνετε στην εσωτερική γωνία με μια κίνηση από την πάνω μεριά του ματιού προς τα πάνω και από την κάτω μεριά προς τα κάτω και στη συνέχεια πηγαίνετε στην εξωτερική γωνιά και σβήνετε από πάνω και προς τα έξω κι έπειτα από κάτω και προς τα έξω.

  • 2ος τρόπος:

2 διαφορετικοί αλλά εξίσου αποτελεσματικοί τρόποι εφαρμογής του concealer (3)

Χρησιμοποιώντας ένα υγρό concealer με πινελάκι σχηματίστε ένα «3» στο ένα μάτι και ένα «ε» στο άλλο. Ξεκινώντας κάντε μια γραμμή πάνω από το τόξο του φρυδιού σας, και με μια κίνηση που περνάει από την μύτη σας και καταλήγοντας να σχεδιάσετε μια γραμμή κάτω από το μάτι σας. Στη συνέχεια ολοκληρώνετε το 3 ή το ε ακολουθώντας και πάλι την μύτη σας και καταλήγοντας στα ζυγωματικά. Για να σβήσετε το συγκεκριμένο σχήμα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πλακέ πινέλο και να κάνετε μια κίνηση πάνω από το φρύδι προς τα έξω, κάτω από τα μάτια προς τα έξω και χαμηλά κάτω από τα μάγουλα πάλι προς τα έξω.