10 νέοι εκπληκτικοί τρόποι για να δέσετε ένα μαντήλι στα μαλλιά

Εκπληκτικοί τρόποι για να δέσετε ένα μαντήλι στα μαλλιά (1)

Τα μαντήλια έχουν επιστρέψει πρόσφατα στη μόδα και αποτελούν ένα απαραίτητο αξεσουάρ, αν θέλετε να αλλάξετε γρήγορα και με μοναδικό τρόπο την εικόνα σας. Δείτε λοιπόν μερικές υπέροχες ιδέες για να δέσετε το μαντήλι ή το φουλάρι σας.

1. Αφρικανικό στυλ

Εκπληκτικοί τρόποι για να δέσετε ένα μαντήλι στα μαλλιά (2)

Εκπληκτικοί τρόποι για να δέσετε ένα μαντήλι στα μαλλιά (3)

Πριν ξεκινήσετε να δένετε το μαντήλι ή το φουλάρι σας, πιάστε τα μαλλιά σας κότσο και στη συνέχεια τυλίξτε το μαντήλι γύρω από το κεφάλι σας, έτσι ώστε ο κόμπος να είναι στο μπροστινό μέρος. Τώρα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κρύψετε τις άκρες του μαντηλιού μέσα στο τυλιγμένο μέρος του.

2. Φαρδιά κορδέλα

Εκπληκτικοί τρόποι για να δέσετε ένα μαντήλι στα μαλλιά (4)

Εκπληκτικοί τρόποι για να δέσετε ένα μαντήλι στα μαλλιά (5)

Πρόκειται για μια επιλογή για κάθε περίσταση που ταιριάζει σε όλες σχεδόν τις γυναίκες. Τυλίξτε το μαντήλι σας σχηματίζοντας μια φαρδιά λωρίδα και δέστε το στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο συνδυασμός με ένα χτένισμα σε ψηλό κότσο της δεκαετίας του ’60 είναι ο ιδανικός.

3. Μπροστινός κόμπος

Εκπληκτικοί τρόποι για να δέσετε ένα μαντήλι στα μαλλιά (6)

Εκπληκτικοί τρόποι για να δέσετε ένα μαντήλι στα μαλλιά (7)

Τα χτενίσματα σε συνδυασμό με ένα μαντήλι είναι πολύ κομψά, ειδικά όταν το αξεσουάρ δένεται σε έναν μικρό κόμπο στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού.

4. Ρομαντικός φιόγκος ή λουλούδι

Εκπληκτικοί τρόποι για να δέσετε ένα μαντήλι στα μαλλιά (8)

Εκπληκτικοί τρόποι για να δέσετε ένα μαντήλι στα μαλλιά (9)

Δένοντας το μαντήλι σας με αυτό τον τρόπο είναι εγγυημένο πως θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα και για να δώσετε μια πιο ενδιαφέρουσα άποψη στο στυλ, δοκιμάστε με ένα ανοιχτόχρωμο και πολύχρωμο μαντήλι.

5. Παραδοσιακό

Εκπληκτικοί τρόποι για να δέσετε ένα μαντήλι στα μαλλιά (10)

Ο παραδοσιακός τρόπος για να φορέσετε το μαντήλι σας δεν είναι καθόλου εκτός μόδας. Αν το μαντήλι είναι μεγάλο, είναι καλύτερο να το δέσετε χαλαρά στο λαιμό σας, ενώ αν είναι μικρό, τότε φορέστε το σε στυλ της δεκαετίας του ’70.

6. Πειρατικό στυλ

Εκπληκτικοί τρόποι για να δέσετε ένα μαντήλι στα μαλλιά (11)

Ένας εύκολος τρόπος για να δέσετε το μαντήλι σας σε πειρατικό στυλ είναι όπως μια μπαντάνα. Θα σας προστατεύσει από τον ήλιο τις ζεστές μέρες, ενώ ταιριάζει υπέροχα με γυαλιά ηλίου.

7. Δέσιμο της δεκαετίας του ’70

Εκπληκτικοί τρόποι για να δέσετε ένα μαντήλι στα μαλλιά (12)

Δένοντας το μαντήλι σας με αυτό τον τρόπο δεν είναι καθόλου δύσκολο. Πρώτα βάλτε το στο κεφάλι σας, στη συνέχεια σταυρώστε τις άκρες στο πιγούνι σας και χαλαρά δέστε τις πίσω από το λαιμό σας.

8. Τουρμπάνι

Εκπληκτικοί τρόποι για να δέσετε ένα μαντήλι στα μαλλιά (13)

Ο πιο εύκολος τρόπος για να δέσετε το μαντήλι σας όπως στην εικόνα που βλέπετε παραπάνω είναι να το χρησιμοποιήσετε όπως την πετσέτα που βάζετε στα μαλλιά σας μετά το λούσιμο: γείρτε μπροστά, κάντε ένα σφιχτό δέσιμο με τις άκρες του και κρύψτε το στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας.

9. Μαντήλι πλεγμένο μέσα στην πλεξούδα

Εκπληκτικοί τρόποι για να δέσετε ένα μαντήλι στα μαλλιά (14)

Κάντε το αξεσουάρ για τα μαλλιά ένα με την πλεξούδα σας!

10. Μαντήλι πλεγμένο στον κότσο

Εκπληκτικοί τρόποι για να δέσετε ένα μαντήλι στα μαλλιά (15)

Εκπληκτικοί τρόποι για να δέσετε ένα μαντήλι στα μαλλιά (16)

Εκπληκτικοί τρόποι για να δέσετε ένα μαντήλι στα μαλλιά (17)

Πρόκειται για έναν ενδιαφέρον συνδυασμό αξεσουάρ και χτενίσματος. Το πρωτότυπο αυτό πλέξιμο μπορεί να δεθεί σε ένα ψηλό χτένισμα ή έναν χαμηλό κότσο.