15+1 εύκολα χτενίσματα για το τεμπέλικο κορίτσι που κρύβουμε μέσα μας

Εύκολα χτενίσματα για το τεμπέλικο κορίτσι που κρύβουμε μέσα μας (1)

Επειδή όλες κρύβουμε ένα τεμπέλικο κορίτσι μέσα μας, το πρωινό ξύπνημα είναι πολύ δύσκολο ή απλά ο χρόνος μας είναι περιορισμένος, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να μην ασχολούμαστε με τα μαλλιά μας και να βγαίνουμε στους δρόμους σαν «τρελές» ή με ένα απλό ίσιωμα, όταν υπάρχουν ένα σωρό πανεύκολα και γρήγορα χτενίσματα που είναι εξίσου εντυπωσιακά! Δείτε λοιπόν 16 υπέροχα και εύκολα χτενίσματα για το τεμπέλικο κορίτσι που κρύβουμε μέσα μας, καθώς και τον τρόπο δημιουργίας τους!

Απλή αλογοουρά με όγκο

Εύκολα χτενίσματα για το τεμπέλικο κορίτσι που κρύβουμε μέσα μας (2)

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πιάσετε τα μαλλιά σας σε μια ψηλή αλογοουρά και στην συνέχεια να την χωρίσετε σε 2 τούφες (πάνω – κάτω) και να βάλετε ένα δαγκανάκι ανάμεσα τους, έτσι ώστε να προσθέσετε όγκο στην κοτσίδα σας και να την απογειώσετε! Ένα τεμπέλικο χτένισμα που όμως είναι πολύ εντυπωσιακό!

Στριφογυριστό half-up πιάσιμο

Εύκολα χτενίσματα για το τεμπέλικο κορίτσι που κρύβουμε μέσα μας (3)

Πάρτε αρχικά μια τούφα από την μια μεριά και στριφογυρίστε την, πηγαίνοντας την προς τα πίσω. Ασφαλίστε την με ένα τσιμπιδάκι. Κάντε το ίδιο και από την άλλη πλευρά και το υπέροχο στριφογυριστό half-up χτένισμα σας είναι έτοιμο.

Χαμηλή αλογοουρά με κόμπο

Εύκολα χτενίσματα για το τεμπέλικο κορίτσι που κρύβουμε μέσα μας (4)

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χωρίσετε τα μαλλιά σας σε δυο τούφες, να τα φέρετε στο ένα πλάι και να τα δέσετε κόμπο σε μια χαμηλή αλογοουρά.

Στριφογυριστό πλαϊνό πιάσιμο

Εύκολα χτενίσματα για το τεμπέλικο κορίτσι που κρύβουμε μέσα μας (5)

Πάρτε απλά μια τούφα από την φράντζα σας και στριφογυρίστε την προς το πλάι. Τέλος, ασφαλίστε την με ένα τσιμπιδάκι και είστε έτοιμη. Αν θέλετε, μπορείτε να κάνετε το ίδιο και από την άλλη πλευρά.

Πλαϊνή αλογοουρά σε κλιμακωτό σχήμα

Εύκολα χτενίσματα για το τεμπέλικο κορίτσι που κρύβουμε μέσα μας (6)

Αρχικά πιάστε χαλαρά τα μαλλιά σας σε μια χαμηλή πλαϊνή αλογοουρά. Στη συνέχεια χωρίστε τα μαλλιά σας στην μέση πάνω από το λαστιχάκι και περάστε από μέσα την κοτσίδα σας. Μετά, ξαναπιάστε τα μαλλιά σας σε μια χαλαρή αλογοουρά πιο κάτω από το πρώτο πιάσιμο και επαναλάβετε το χώρισμα των μαλλιών και το πέρασμα της κοτσίδας από μέσα. Επαναλάβετε την διαδικασία μέχρι να φτάσετε στις άκρες των μαλλιών σας.

Αλογοουρά με χαλαρές μπούκλες και πλαϊνή πλεξούδα

Εύκολα χτενίσματα για το τεμπέλικο κορίτσι που κρύβουμε μέσα μας (7)

Αφήστε τα μαλλιά σας ανέμελα με χαλαρές μπούκλες. Στη συνέχεια, κάντε μια πλαϊνή πλεξούδα, την οποία αν θέλετε μπορείτε να ανοίξετε τραβώντας την λίγο για να αποκτήσει όγκο. Έπειτα, πιάστε όλα σας τα μαλλιά μαζί με την πλεξούδα σε μια αλογοουρά. Τέλος, πάρτε μια πολύ μικρή τούφα την οποία θα γυρίσετε γύρω από την κοτσίδα σας έτσι ώστε να κρύψετε το λαστιχάκι.

Ανάλαφρες ανέμελες μπούκλες

Εύκολα χτενίσματα για το τεμπέλικο κορίτσι που κρύβουμε μέσα μας (8)

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στεγνώσετε τα μαλλιά σας χωρίζοντας τα σε τούφες τις οποίες θα στριφογυρνάτε κατά την διάρκεια του στεγνώματος.

Κότσος φιόγκος

Εύκολα χτενίσματα για το τεμπέλικο κορίτσι που κρύβουμε μέσα μας (9)

Πιάστε τα μαλλιά σας σε έναν πολύ ψηλό κότσο όπως στην φωτογραφία και χωρίστε τα μαλλιά σας στην μέση. Στη συνέχεια πάρτε την τούφα με τις άκρες των μαλλιών σας, γυρίστε την προς τα πίσω και ασφαλίστε την με ένα τσιμπιδάκι έτσι ώστε να δημιουργήσετε το μεσαίο δέσιμο.

Παραλλαγή κλασσικής αλογοουράς

Εύκολα χτενίσματα για το τεμπέλικο κορίτσι που κρύβουμε μέσα μας (10)

Αφήστε μια μεγάλη τούφα σε κάθε πλευρά και πιάστε τα υπόλοιπα μαλλιά σε μια αλογοουρά. Στη συνέχεια πάρτε την δεξιά τούφα, πηγαίνετε την προς τα αριστερά και περάστε την πάνω από την αλογοουρά. Εκεί ασφαλίστε την με ένα τσιμπιδάκι. Τέλος, κάντε το ίδιο και με την αριστερή τούφα.

Πανεύκολο σινιόν

Εύκολα χτενίσματα για το τεμπέλικο κορίτσι που κρύβουμε μέσα μας (11)

Πιάστε τα μαλλιά σας σε μια χαλαρή χαμηλή αλογοουρά, χωρίστε στην μέση τα μαλλιά σας πάνω από το λαστιχάκι και περάστε από μέσα την κοτσίδα σας όσες φορές χρειαστεί μέχρι να φτάσετε στην άκρη της. Τέλος, ασφαλίστε την άκρη με 1-2 τσιμπιδάκια και είστε έτοιμη. Ένα εκπληκτικό και τόσο εύκολο χτένισμα σε χρόνο DT.

Πανεύκολη πολύπλοκη πλεξούδα

Εύκολα χτενίσματα για το τεμπέλικο κορίτσι που κρύβουμε μέσα μας (12)

Χωρίστε τα μαλλιά σας στην μέση και κάντε δυο πλεξούδες, μία σε κάθε πλευρά. Στη συνέχεια ενώστε το πάνω μέρος τους, αυτό δηλαδή που είναι στο σβέρκο σας με μερικά τσιμπιδάκια. Τέλος, πάρτε μια μικρή τούφα από τις άκρες σας και στριφογυρίστε την στο τελείωμα των πλεξούδων έτσι ώστε να καμουφλάρετε το λαστιχάκι και να ενώσετε τις δυο πλεξούδες.

Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για υπέροχες μπούκλες

Εύκολα χτενίσματα για το τεμπέλικο κορίτσι που κρύβουμε μέσα μας (13)

Πιάστε τα μαλλιά σας σε μια ψηλή αλογοουρά, χωρίστε την στη μέση και περάστε κάθε τούφα με το ψαλίδι σας. Τέλος, λύστε την αλογοουρά και απολαύστε τις υπέροχες χαλαρές μπούκλες σας. Τόσο εύκολο!

Κότσος με κορδέλα

Εύκολα χτενίσματα για το τεμπέλικο κορίτσι που κρύβουμε μέσα μας (14)

Φορέστε την κορδέλα σας χωρίς να την περάσετε κάτω από τα μαλλιά σας, δίνοντας παράλληλα λίγο όγκο στο πίσω μέρος τους. Στη συνέχεια, περάστε όλα σας τα μαλλιά μέσα από την κορδέλα όπως στην φωτογραφία και δημιουργήστε έναν υπέροχο απλό και γρήγορο κότσο.

Half-up χτένισμα με λουλούδι

Εύκολα χτενίσματα για το τεμπέλικο κορίτσι που κρύβουμε μέσα μας (15)

Πιάστε δυο τούφες από τα μαλλιά σας (μια δεξιά και μια αριστερά) στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Στη συνέχεια, κάντε μια πλεξούδα με αυτές τις τούφες, ανοίξτε την λίγο για να πάρει όγκο και στριφογυρίστε την έτσι ώστε να δημιουργήσετε ένα υπέροχο λουλούδι.

Τριπλή αλογοουρά

Εύκολα χτενίσματα για το τεμπέλικο κορίτσι που κρύβουμε μέσα μας (16)

Χωρίστε τα μαλλιά σας σε τρία επίπεδα, φτιάξτε 3 αλογοουρές και κάντε σε κάθε αλογοουρά ένα στριφογύρισμα της τούφας προς τα μέσα. Πιο συγκεκριμένα, χωρίστε στη μέση τα μαλλιά σας πάνω από κάθε λαστιχάκι και περάστε από μέσα την αντίστοιχη κοτσίδα.

Κότσος με στριφογυριστή πλεξούδα

Εύκολα χτενίσματα για το τεμπέλικο κορίτσι που κρύβουμε μέσα μας (17)

Κρεπάρετε αρχικά την κορυφή των μαλλιών και την φράντζα σας. Στη συνέχεια πιάστε την φράντζα, δίνοντας λίγο όγκο στο πάνω μπροστινό μέρος του κεφαλιού σας. Έπειτα, πιάστε όλα σας τα μαλλιά σε μια ψηλή αλογοουρά. Μπορείτε αν θέλετε να σταματήσετε εδώ, αλλά συνεχίζοντας θα δημιουργήσετε ένα άκρως εντυπωσιακό εύκολο χτένισμα.

Περάστε την αλογοουρά μέσα από το μπομπάρι και ανοίξτε την όπως θα δείτε στην φωτογραφία. Σταθεροποιήστε την με ένα λαστιχάκι και χωρίστε τα μαλλιά σας στα δυο. Κάντε με κάθε τούφα μια στριφογυριστή πλεξούδα και γυρίστε αρχικά την μία και μετά την άλλη γύρω από τον κότσο σας. Τέλος, ασφαλίστε κάθε μία με ένα τσιμπιδάκι.