Τα βασικά σουτιέν που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη ντουλάπα της

Τα βασικά σουτιέν που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη ντουλάπα της

Υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικοί τύποι σουτιέν και ο καθένας τους είναι ιδανικός για συγκεκριμένα ρούχα. Πέρα λοιπόν από την επιλογή του σωστού νούμερου σουτιέν, ποιο είναι το καλύτερο σουτιέν για κάθε τύπο μπλούζας ή φορέματος;

Ποια είναι τα είδη σουτιέν που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα έτσι ώστε να είναι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο; Δείτε τη λίστα με τα 5 πιο βασικά σουτιέν που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη ντουλάπα της και αν δεν τα έχετε, αποκτήστε τα με πρώτη ευκαιρία!

Plunge bra ή αλλιώς σουτιέν με βαθύ ντεκολτέ

Επιλέξτε ένα σουτιέν που να έχει βάθος στο σημείο του ντεκολτέ, έτσι ώστε να μην φαίνεται από τις μπλούζες που αναδεικνύουν το υπέροχο μπούστο σας.

Στράπλες σουτιέν

Είναι ιδανικό για τις μπλούζες ή τα φορέματα που δεν έχουν μανίκι ή τιράντα. Κρατάει το στήθος στη θέση του, χωρίς να φαίνονται οι τιράντες του σουτιέν σας.

Για μεγαλύτερη σταθερότητα δείτε πως μπορείτε να στερεώσετε ένα στράπλες σουτιέν για να μην πέσει προς τα κάτω, ασφαλίζοντας το με μια τιράντα, καθώς και άλλα 11 tips για τα σουτιέν που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει, στο σχετικό άρθρο.

Convertible bra

Πρόκειται για ένα σουτιέν που μπορεί να φορεθεί με περισσότερους από έναν τρόπους και να σας λύσει τα χέρια σε κάθε περίπτωση. Σαν κανονικό, στράπλες, για ανοιχτή πλάτη, για χιαστή τιράντες κλπ.

Δείτε εδώ πως μπορείτε να φτιάξετε έναν μετατροπέα σουτιέν για εξώπλατα φορέματα και μπλούζες.

Μπεζ σουτιέν

Ένα μπεζ σουτιέν είναι απαραίτητο για κάθε γυναίκα, αφού μπορεί να φορεθεί με κάθε χρώμα, ακόμα και με διαφάνεια και να μην φαίνεται.

Push-up bra

Είναι ιδανικό για τις μπλούζες ή τα φορέματα που θέλετε να τονίσετε περισσότερο το μπούστο σας. Εκτός, αν θέλετε να αποκτήσετε μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό στήθος με ένα απλό τρικ ή να δοκιμάσετε ένα άλλο μικρό μυστικό για μεγαλύτερο μπούστο με 3 απλές κινήσεις.

Δείτε επίσης: 10 λάθη που κάνουμε με το σουτιέν μας και οι λύσεις τους