Πορτοκαλί κραγιόν – Το νέο κόκκινο: Πως να το φορέσετε με τον σωστό τρόπο

Πορτοκαλί κραγιόν - Το νέο κόκκινο

Υπάρχουν ορισμένες πτυχές του μακιγιάζ που μπορεί να σας φαίνονται πολύ δύσκολες, σαν βουνό… Το πορτοκαλί κραγιόν, το οποίο αποτελεί μια από τις βασικότερες τάσεις του καλοκαιριού, είναι ένας στόχος που σας φοβίζει και δεν τον δοκιμάζετε, αλλά θαυμάζετε όταν βλέπετε μια άλλη γυναίκα να τον έχει επιτύχει. Πριν ξεκινήσετε λοιπόν την δοκιμή, καλό θα είναι να μάθετε κάποια βασικά μυστικά για την επιλογή της σωστής απόχρωσης του για την επιδερμίδας σας, που κυμαίνεται από το μανταρινί μέχρι το κοραλί.

► Πορτοκαλί, το νέο κόκκινο

Ίσως ήρθε η ώρα να αφήσετε για λίγο το αγαπημένο σας κόκκινο του κερασιού χρώμα στα χείλη και να επιλέξετε μια παιχνιδιάρικη πορτοκαλί απόχρωση κραγιόν. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε. Το πορτοκαλί χρώμα μπορεί να εξυπηρετήσει ακριβώς τον ίδιο σκοπό με το κόκκινο και να ζωντανεύσει κάθε σας σύνολο. Από τα θηλυκά, καλοκαιρινά αέρινα φορέματα μέχρι και τις επίσημες εμφανίσεις σας, και από τα χαλαρά σύνολα με jean και ένα μπλουζάκι μέχρι το μαγιό σας, αυτή η έντονη και ζωηρή απόχρωση θα ολοκληρώσει οποιοδήποτε σύνολο σας.

► Επιλέξτε το σωστό ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σας

Όπως ακριβώς το κόκκινο κραγιόν έχει πολλές αποχρώσεις, έτσι και το πορτοκαλί κυκλοφορεί σε πολλούς διαφορετικούς τόνους. Βρείτε αυτόν που ταιριάζει περισσότερο με την δική σας απόχρωση στο δέρμα και δοκιμάστε το.

Πορτοκαλί κραγιόν - Το νέο κόκκινο: Πως να το φορέσετε με τον σωστό τρόπο