6 στυλιστικά μυστικά για να τονίσετε τα οπίσθια σας

6 στυλιστικά μυστικά για να τονίσετε τα οπίσθια σας (1)

Κάθε γυναίκα, ασχέτως με το σώμα, την ηλικία και την εθνικότητα της, θέλει να αλλάξει κάτι στην εμφάνιση της. Γυναίκες που η φύση τις έκανε με λιγότερες καμπύλες απ’ ότι θα ήθελαν δεν αποτελούν την εξαίρεση. Είναι γνωστό πως η συστηματική άσκηση μπορεί να δώσει σε ένα σώμα τις επιθυμητές καμπύλες, αλλά μερικές φορές δεν μπορούμε να περιμένουμε τόσο. Γι’ αυτό το λόγο σας παρουσιάζουμε 6 στυλιστικά μυστικά για να τονίσετε τα οπίσθια σας, αναδεικνύοντας τα ωραία σημεία του σώματός σας.

Δώστε έμφαση στη μέση σας

6 στυλιστικά μυστικά για να τονίσετε τα οπίσθια σας (2)

Προκειμένου να κάνετε τα οπίσθια σας να δείχνουν εκπληκτικά, επιλέξτε ρούχα που τονίζουν την μέση σας. Όσο πιο μικρή φαίνεται, τόσο πιο εκθαμβωτικοί θα φαίνονται οι γλουτοί σας. Είναι επομένως καλύτερο να αποφεύγετε τα ρούχα που δεν έχουν γραμμή, τα οποία κρύβουν την μέση σας.

Αναδείξτε τα πόδια σας

6 στυλιστικά μυστικά για να τονίσετε τα οπίσθια σας (3)

Ένας από τους βασικούς νόμους της μόδας λέει το εξής: Αν θέλετε τα οπίσθια σας να δείχνουν μεγαλύτερα, μην διστάσετε να δείξετε τα όμορφα πόδια σας.

Επιλέξτε pencil φούστες και φουσκωτές φούστες με τούλι

6 στυλιστικά μυστικά για να τονίσετε τα οπίσθια σας (4)

Από τότε που ο Christian Dior δημιούργησε την πρώτη του pencil φούστα, έχει γίνει ένα από τα απαραίτητα κομμάτια που πρέπει να έχει μια γυναίκα στην ντουλάπα της. Μπορεί να αναδείξει με επιτυχία όλα τα τέλεια σημεία του σώματος σας και να κάνει τους γλουτούς σας να δείχνουν ελκυστικοί. Από την άλλη μεριά, το πλεονέκτημα μιας φουντωτής φούστας με τούλι φαίνεται με γυμνά μάτια.

Κάντε τις οριζόντιες ρίγες τον καλύτερο σας φίλο

6 στυλιστικά μυστικά για να τονίσετε τα οπίσθια σας (5)

Φορέματα και φούστες με οριζόντιες ρίγες – γραμμές σε χρώματα που κάνουν αντιθέσεις δημιουργήθηκαν για να κάνουν το σώμα να δείχνει πιο θηλυκό και κομψό. Ένα τέτοιο μοτίβο οπτικά αυξάνει την περίμετρο των γοφών, κάνοντας τους γλουτούς σας πιο στρογγυλεμένους.

Crop tops με φούστες ή σορτσάκια αποτελούν έναν απλά τέλειο συνδυασμό

6 στυλιστικά μυστικά για να τονίσετε τα οπίσθια σας (6)

Ένα crop top τονίζει εκπληκτικά την μέση και τα τζιν σορτσάκια δίνουν έμφαση με τέλειο τρόπο σε όλες τις επιθυμητές θέσεις. Μια skater ή φαρδιά φούστα, που είναι πολύ της μόδας στις μέρες μας, θα προσελκύσει σίγουρα τα βλέμματα, χάρη στο μήκος και τη μορφή της. Θα κάνει τα οπίσθια σας οπτικά μεγαλύτερα και θα βοηθήσει να επιτευχθεί το επιθυμητό σχήμα του σώματος κλεψύδρα.

Εφαρμοστά υφάσματα

6 στυλιστικά μυστικά για να τονίσετε τα οπίσθια σας (7)

Φορέματα, φούστες και τζιν από ελαστικά υφάσματα μπορούν να τονίσουν ευνοϊκά όλα τα τέλεια σημεία του σώματος σας. Τέτοια υφάσματα σφίγγουν τους γλουτούς και τους καθιστούν πιο στρογγυλεμένους. Συνδυάστε τα με ψηλά τακούνια ή σανδάλια και κανείς δεν θα είναι σε θέση να πάρει τα μάτια του από πάνω σας.