Απλό τρικ για τέλειο σχήμα κραγιόν στα χείλη

Απλό τρικ για τέλειο σχήμα κραγιόν στα χείλη (1)

Ενώ διασημότητες όπως η Kylie Jenner φαίνεται να έχουν βρει όλα τα μυστικά για τη διατήρηση ενός τέλεια γυαλισμένου έντονου κραγιόν, οι υπόλοιπες από εμάς μουτζουρωνόμαστε κατά λάθος με το υγρό κραγιόν μας και αναρωτιόμαστε πως καταφέρνουν να το διατηρούν τέλειο. Με άλλα λόγια, η εφαρμογή ενός έντονου κραγιόν μπορεί να είναι ένα «επικίνδυνο παιχνίδι» και μερικές φορές μας κάνει να αισθανόμαστε πως μόνο οι γενναίες γυναίκες το τολμούν.

Δείτε λοιπόν βήμα βήμα τον τρόπο για να κάνετε το περίγραμμα των χειλιών σας τέλειο και να σιγουρέψετε πως το υγρό κραγιόν σας θα διατηρηθεί περισσότερο, χωρίς να μουτζουρωθείτε στις γωνίες των χειλιών σας, κάτι το οποίο συμβαίνει συχνά. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη εξάσκηση, υπομονή και μερικές μικρές χρήσιμες συμβουλές.

Βήμα 1ο: Προετοιμασία των χειλιών

Προκειμένου να κάνετε το κραγιόν σας να δείχνει τέλειο στα χείλη σας και να διατηρηθεί για περισσότερο χρόνο, θα πρέπει να τα προετοιμάσετε πρώτα. Χρησιμοποιήστε ένα scrub χειλιών για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και να κάνετε τα χείλη σας βελούδινα. Στη συνέχεια, βάλτε λίγο lip balm και αφήστε το να απορροφηθεί καλά από τα χείλη σας. Μετά, εφαρμόστε ένα primer και ένα χρώμα ως βάση.

Απλό τρικ για τέλειο σχήμα κραγιόν στα χείλη (2)

Βήμα 2ο: Ξεκινήστε να κάνετε το περίγραμμα

Για να γεμίσετε τα χείλη σας ομοιόμορφα, πρέπει να ξεκινήσετε από την σχεδίαση αυτών των σχημάτων στο πάνω και το κάτω χείλος. Ο ευκολότερος τρόπος για να ορίσετε το τόξο του πάνω χείλους σας είναι να σχεδιάσετε ένα Χ στην εν λόγω περιοχή. Στη συνέχεια, υπογραμμίστε τις άκρες των χειλιών σας.

Απλό τρικ για τέλειο σχήμα κραγιόν στα χείλη (3)

Βήμα 3ο: Σχεδιάστε τα όρια

Χρησιμοποιώντας την ίδια ακρίβεια όπως κάνατε για το περίγραμμα, συμπληρώστε τα όρια των χειλιών σας με το μολύβι, προσθέτοντας μερικές γραμμές στα χείλη τους, ιδίως στα σημεία που είναι πιο γεμάτα.

Απλό τρικ για τέλειο σχήμα κραγιόν στα χείλη (4)

Βήμα 4ο: Ξεκινήστε να γεμίζετε

Καλύπτοντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος των χειλιών σας με γραμμές, παρέχετε ουσιαστικά μια βάση για να «κολλήσει» το κραγιόν σας.

Απλό τρικ για τέλειο σχήμα κραγιόν στα χείλη (5)

Βήμα 5ο: Αναμείξτε τις γραμμές προς το κέντρο των χειλιών

Χρησιμοποιώντας ένα μικρό, σκληρό πινέλο ξεκινήστε να αναμειγνύετε αυτές τις σκληρές γραμμές, έτσι ώστε να μην είναι ορατές κάτω από το κραγιόν σας.

Απλό τρικ για τέλειο σχήμα κραγιόν στα χείλη (6)

Βήμα 6ο: Χρησιμοποιήστε το κραγιόν

Τώρα, καλύψτε τα πάντα με το υγρό κραγιόν της επιλογής σας. Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο για να το απλώσετε ομοιόμορφα στα χείλη σας χωρίς να μπορεί να φύγει εύκολα.

Απλό τρικ για τέλειο σχήμα κραγιόν στα χείλη (7)

Δείτε την βήμα βήμα διαδικασία

Ακολουθώντας αυτή την μέθοδο, θα έχετε μια ακριβή, τέλεια εφαρμογή στα έντονα χείλη σας!

Απλό τρικ για τέλειο σχήμα κραγιόν στα χείλη (8)