7 εκπληκτικές ιδέες μακιγιάζ που θα σας κάνουν να εντυπωσιάσετε

Εκπληκτικές ιδέες μακιγιάζ που θα σας κάνουν να εντυπωσιάσετε (1)

Το μακιγιάζ είναι ένα από τα βασικά όπλα της γυναικείας ομορφιάς και τα πινέλα του αποτελούν τα μαγικά ραβδιά που θα κρύψουν τις ατέλειες και θα τονίσουν τα υπέροχα χαρακτηριστικά ενός προσώπου. Με αυτό τον τρόπο η αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας αυξάνεται, κάνοντας την να αποπνέει χαρά και αισιοδοξία.

Δείτε λοιπόν 7 εκπληκτικές ιδέες μακιγιάζ που θα σας κάνουν να εντυπωσιάσετε τα πλήθη.

Κόκκινο κραγιόν & μαύρο eyeliner

Εκπληκτικές ιδέες μακιγιάζ που θα σας κάνουν να εντυπωσιάσετε (2)

Πιθανότατα δεν υπάρχει λόγος να εξηγήσουμε γιατί το μαύρο eyeliner και τα κόκκινα χείλη είναι ο πιο ευέλικτος συνδυασμός στο μακιγιάζ που δεν πρόκειται ποτέ να βγει από τη μόδα. Αυτό το «Μακιγιάζ του Χόλιγουντ» ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, αρκεί βέβαια να βρείτε την κατάλληλη απόχρωση του κόκκινου κραγιόν που ταιριάζει απόλυτα με το τόνο της επιδερμίδας σας. Τέλος, ολοκληρώστε το μακιγιάζ σας δίνοντας μια μικρή έμφαση στην ζυγωματικά σας.

► Δείτε επίσης: 35+1 μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για σαγηνευτικά χείλη

Smokey eyes και nude χείλη

Εκπληκτικές ιδέες μακιγιάζ που θα σας κάνουν να εντυπωσιάσετε (3)

Ένας ακόμη «χρυσός συνδυασμός» είναι τα nude χείλη με το κλασσικό smokey eyes. Αυτό το εκθαμβωτικό μακιγιάζ αποτελεί μια εκπληκτική επιλογή για την βραδινή σας έξοδο. Σιγουρευτείτε μόνο ότι έχετε επιλέξει το σωστό lip gloss ή κραγιόν για τον τόνο της επιδερμίδας σας.

Πορσελάνινη επιδερμίδα και σκούρο κραγιόν

Εκπληκτικές ιδέες μακιγιάζ που θα σας κάνουν να εντυπωσιάσετε (4)

Με αυτό το μακιγιάζ, όλη η προσοχή δίνεται στα χείλη και το τέλειο, λείο πορσελάνινο δέρμα. Μπορείτε να επιλέξετε όποια απόχρωση κραγιόν είναι στη μόδα τώρα, όπως για παράδειγμα τα κόκκινα χείλη σε απόχρωση του κρασιού, τα burgundy, τα καφέ ή το σκούρο μωβ. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να βάψετε πολύ τα μάτια σας, ίσως θα ήταν ωραίο να κάνετε μια απαλή πινελιά με μια σκιά σε απόχρωση του γκρι.

► Δείτε επίσης: Πως να φορέσετε ένα σκούρο κραγιόν

Καφέ σκιά και ροδακινί χείλη

Εκπληκτικές ιδέες μακιγιάζ που θα σας κάνουν να εντυπωσιάσετε (5)

Το πλεονέκτημα αυτού του μακιγιάζ είναι ότι μπορεί να φορεθεί τόσο στην δουλειά, όσο και στα πάρτι. Είναι σημαντικό να απλώσετε συγκρατημένα την καφέ σκιά ματιών, έτσι ώστε να μην κάνετε το βλέμμα σας να δείχνει κουρασμένο. Με τη σειρά του, ένα κραγιόν σε ροδακινί απόχρωση θα ανανεώσει την εικόνα σας και θα εξουδετερώσει την «ένταση» της καφέ σκιάς ματιών.

Χείλη σε κόκκινο του κρασιού και bronze σκιά

Εκπληκτικές ιδέες μακιγιάζ που θα σας κάνουν να εντυπωσιάσετε (6)

Αυτός ο πραγματικά βασιλικός συνδυασμός θα κάνει το look σας να δείχνει πολυτελές. Είναι σημαντικό να δώσετε βάση στο περίγραμμα των χειλών όταν εφαρμόζετε το κραγιόν σας. Με την σκιά των ματιών όλα είναι ευκολότερα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την απόχρωση του χρυσού – μπρονζέ που θέλετε και να την εφαρμόσετε με απαλές κινήσεις των δαχτύλων σας.

Μωβ ή μπλε σκιά και ροζ κραγιόν

Εκπληκτικές ιδέες μακιγιάζ που θα σας κάνουν να εντυπωσιάσετε (7)

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν πως το ροζ κραγιόν με την μπλε σκιά ματιών είναι λίγο πρόστυχο, αλλά αν επιλέξετε μια λαμπερή σκιά ματιών αντί για μια ματ, θα έχετε ένα φρέσκο και αθώο βλέμμα.

Κοραλί κραγιόν και σαμπανιζέ σκιά

Εκπληκτικές ιδέες μακιγιάζ που θα σας κάνουν να εντυπωσιάσετε (8)

Αν δεν θέλετε να φορέσετε ένα κόκκινο ή στο χρώμα του κρασιού κραγιόν, αυτός ο συνδυασμός είναι ιδανικός για εσάς. Οι κοραλί ή οι ανοιχτές μπεζ αποχρώσεις κραγιόν ή lip gloss θα ανανεώσουν ολόκληρη την εικόνα σας και θα κάνουν το look σας εντυπωσιακό. Επίσης, ο συνδυασμός με μια σαμπανιζέ σκιά ματιών θα σας κάνει έτοιμη για να περπατήσετε στο κόκκινο χαλί.