50 εντυπωσιακοί συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα

Εντυπωσιακοί συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (1)

Ένα γυναικείο ρούχο που φοριέται πολύ τις τελευταίες σεζόν σε κάθε περίσταση είναι και η ψηλόμεση φούστα. Χαρακτηρίζεται ως άκρως θηλυκή και μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με όλα σας τα μπλουζάκια.

Σχέδια ψηλόμεσης φούστας:

Τα σχέδια στις ψηλόμεσες φούστες που μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα είναι πολλά. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία τόσο στο μήκος, όσο και στα χρώματα ή prints για να επιλέξετε.

Θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα σε μίνι, μίντι και μακριές ψηλόμεσες φούστες όλων των τύπων. Επιλέξτε την ιδανική για το σώμα σας και την περίσταση και συνδυάστε την εύκολα με υπέροχα τοπ, πουκάμισα, crop top ή μπουστάκια.

Στην κορυφή των επιλογών βρίσκονται οι ψηλόμεσες φούστες σε γραμμή Α, κλος, pencil type και οι πλισέ.

Μεγάλη ποικιλία υπάρχει επίσης και όσον αφορά στα υφάσματα για μια ψηλόμεση φούστα. Στις τύπου pencil συνήθως το ύφασμα είναι ελαστικό, βαμβακερό ή σατέν. Υπάρχουν βέβαια και δαντελένιες ή δερμάτινες πένσιλ φούστες που είναι εξίσου εντυπωσιακές.

Από την άλλη μεριά, οι μίνι ή μακριές φούστες ψηλόμεσες με πιέτες γραμμής Α ή κλος είναι τις περισσότερες φορές από polyester, βισκόζη, σατέν, τούλι ή ταφτά. Εντυπωσιακές είναι όμως και οι πλισέ ψηλόμεσες φούστες από βισκόζη, πολυεστέρα κλπ.

Πως να επιλέξετε την ιδανική ψηλόμεση φούστα για κάθε σωματότυπο:

Εντυπωσιακοί συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (2)

Ασχέτως με το μήκος ή το σχέδιο της, μια ψηλόμεση φούστα μπορεί να τονίσει τη μέση σας και να την κάνει να φαίνεται λεπτότερη. Γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε μπορεί να φορεθεί από κάθε σωματότυπο και να δείχνει εξίσου εντυπωσιακή.

Είναι μάλιστα ιδανική για τις γυναίκες με σώμα σωλήνα ή αθλητικό που δεν έχουν ιδιαίτερες καμπύλες στην περιοχή της μέσης. Εξίσου εντυπωσιακή είναι όμως και για τις γυναίκες με μακρύ κορμό διότι δημιουργεί μια ψευδαίσθηση πως είναι μικρότερος. Για τον ίδιο λόγο βέβαια, θα πρέπει να αποφεύγεται από τις γυναίκες με κοντό κορμό.

Αν επίσης ψάχνετε για κάτι που θα κάνει τα πόδια σας να δείχνουν μακρύτερα, μια ψηλόμεση φούστα έχει την ικανότητα να τους χαρίσει φαινομενικά περισσότερο μήκος. Για να δημιουργήσετε ακόμη καλύτερα το συγκεκριμένο εφέ μπορείτε να φορέσετε παπούτσια σε nude αποχρώσεις αν δεν φοράτε καλσόν ή στο χρώμα του καλσόν. Το ενιαίο χρωματικά κάτω μέρος του σώματος θα κάνει ακόμη πιο έντονη την ψευδαίσθηση πως τα πόδια σας είναι λεπτά και μακριά.

Σε περίπτωση που το σώμα σας διαθέτει πλούσιες καμπύλες και μεγάλα οπίσθια καλό θα είναι να αποφύγετε τις ψηλόμεσες φούστες τύπου pencil, διότι θα τις τονίσουν σε υπερβολικό βαθμόο. Προτιμήστε μια ψηλόμεση αέρινη φούστα με πιέτες ή πλισέ είτε μια skater style σε όποιο μήκος σας αρέσει. Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες με φουσκωτή κοιλίτσα. Προκειμένου να μην την τονίσετε περισσότερο, αποφύγετε να φορέσετε κάτι πολύ εφαρμοστό σε εκείνο το σημείο, εκτός αν έχει τέτοιο σχέδιο που να σμιλεύει και να συσφίγγει την κοιλιά.

► Ανακαλύψτε περισσότερα για τις pencil φούστες και τους συνδυασμούς τους

Ψηλόμεση φούστα με μπουστάκι:

Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (6)
Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (49)
Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (8)
Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (1)
Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (7)
Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (2)
Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (5)
Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (9)
Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (3)

Το μπουστάκι, τύπου μπλούζας ή bralette, είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για να συνδυάσετε μια ψηλόμεση φούστα, αν σας αρέσει να αναδεικνύετε τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς ή την επίπεδη κοιλιά σας.

► Δείτε περισσότερα για τα Bralette και το πως να τα φορέσετε

Για απλές και σικ καθημερινές εμφανίσεις μπορείτε να φορέσετε μια ψηλόμεση φούστα τύπου pencil, με πιέτες ή πλισέ με ένα απλό μονόχρωμο μπουστάκι. Ολοκληρώστε το καθημερινό ντύσιμο σας με φλατ παπούτσια τύπου σαγιονάρας, σανδαλιού ή προσθέστε ύψος με τα αντίστοιχα υποδήματα.

Ωστόσο, για τις πιο επίσημες ή ιδιαίτερες στιγμές σας θαυμάσια ιδέα αποτελεί το bralette από δαντέλα, αλλά και το απλό μονόχρωμο μπουστάκι. Σε αυτή την περίπτωση, ιδανικά παπούτσια είναι τα ψηλοτάκουνα. Επενδύστε λοιπόν σε ένα ζευγάρι γόβες, πέδιλα ή πλατφόρμες.

Για να δημιουργήσετε ένα πιο ροκ σικ ντύσιμο μπορείτε να προσθέσετε ένα δερμάτινο μπουφάν, ενώ για ένα πιο σπορ casual στυλ επιλέξτε ένα τζιν μπουφάν. Τέλος, για πιο επίσημα σύνολα φορέστε ένα σακάκι ή μια πασμίνα.

Ψηλόμεση φούστα με τοπ:

Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (18)
Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (16)
Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (20)
Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (15)
Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (12)
Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (11)
Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (13)
Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (21)
Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (10)
Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (19)
Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (17)
Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (14)

Πέρα από τα κοντά μπλουζάκια, μπορείτε να συνδυάσετε μια ψηλόμεση φούστα με ένα εφαρμοστό ή ελαφρώς φαρδύ τοπ. Η μπλούζα ωστόσο δεν πρέπει να είναι πολύ φαρδιά, αλλά ελαφρώς για να μην σακουλιάζει και προσθέτει όγκο στο σώμα.

Εξαιρετική πρόταση αποτελούν και τα κορμάκια που αγκαλιάζουν το σώμα. Συνήθως είναι εφαρμοστά, αλλά μπορεί να έχουν και αέρινο στυλ τύπου μπλούζας.

Όμορφος συνδυασμός με ψηλόμεση φούστα βέβαια είναι και η μπλούζα με χαμόγελο και έξω τους ώμους. Πρόκειται για ένα πολύ κομψό και θηλυκό ρούχο που αποπνέει μυστήριο.

Για τις χειμερινές σας εμφανίσεις με μακριά ή κοντή φούστα ψηλόμεση μπορείτε να φορέσετε ένα λεπτό πουλόβερ, το οποίο θα βάλετε από μέσα. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και ένα πουκάμισο.

Σε περίπτωση τώρα που ψάχνετε τι να φορέσετε με μια ψηλόμεση φούστα σε έναν γάμο, τότε οι επιλογές είναι πολλές. Διαλέξτε ανάμεσα στο απλό μονόχρωμο τοπ, το κορμάκι, το printed ή το δαντελένιο μπλουζάκι. Αν πάλι θέλετε κάτι ακόμη πιο λαμπερό, φοριέται και με ένα τοπ διακοσμημένο με παγιέτες, πέρλες ή στρας.

Προσοχή όμως, αν επιλέξετε μια φούστα ψηλόμεση με τούλι ή παγιέτες, τότε φροντίστε να διατηρήσετε μια ισορροπία φορώντας κάτι ουδέτερο και απλό από πάνω, και το αντίστροφο.

Ψηλόμεση φούστα με crop top:

Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (28)
Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (33)
Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (26)
Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (32)
Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (30)
Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (24)
Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (29)
Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (27)
Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (23)
Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (22)
Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (31)
Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (25)

Τα κροπ τοπ μπλουζάκια θυμίζουν τα μπουστάκια αλλά είναι λίγο πιο μακριά. Φτάνουν ακριβώς στο σημείο που ξεκινάει μια φούστα ψηλόμεση και κυκλοφορούν σε πολλά διαφορετικά σχέδια. Πρόκειται για ένα ρούχο που συνδυάζεται ιδανικά με μια φούστα που φτάνει ψηλά στη μέση και μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση, ανάλογα πάντα με το ύφος του.

Για τις απλές καθημερινές σας εμφανίσεις μπορείτε να προτιμήσετε ένα crop top μπλουζάκι βαμβακερό σε μονόχρωμο ή printed σχέδιο. Όσο για το μήκος του μανικιού, αυτό καθορίζεται από την εποχή και τον καιρό. Τον Χειμώνα επιλέξτε κάποιο μακρυμάνικο κροπ τοπ, ενώ για το Καλοκαίρι, ιδανικά είναι τα αμάνικα ή με τιραντάκι κοντά μπλουζάκια.

Στις επίσημες εμφανίσεις σας προτείνουμε ένα crop top αέρινο, από δαντέλα ή διακοσμημένο με λαμπερές παγιέτες, στρας κλπ. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως η επιλογή ενός απλού μονόχρωμου crop top είναι απαγορευτική. Ίσα ίσα που υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες είναι απαραίτητη. Ποτέ συμβαίνει αυτό; Όταν η φούστα είναι από μόνη της εντυπωσιακή λόγω διακοσμητικών στοιχείων ή μοτίβων.

Ψηλόμεση φούστα με πουκάμισο:

Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (34)
Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (40)
Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (35)
Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (42)
Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (37)
Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (41)
Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (38)
Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (36)
Συνδυασμοί με ψηλόμεση φούστα (39)

Ο συνδυασμός μιας ψηλόμεσης φούστας με πουκάμισο και ιδιαίτερα αν πρόκειται για μια pencil φούστα, είναι μια πολύ κομψή επιλογή τόσο για επαγγελματικές, όσο και για επίσημες εμφανίσεις. Εξίσου εντυπωσιακό βέβαια είναι και το ντύσιμο με ψηλόμεση φούστα τύπου Α και πουκάμισο.

Το πουκάμισο μπορεί να είναι το κλασσικό λευκό ή να έχει χρώμα. Εξαιρετικά είναι βέβαια και τα πουά, ριγέ ή με διακριτικά σχέδια πουκάμισα που μπορούν να δώσουν άλλον αέρα στο ντύσιμο σας.

Σε περίπτωση όμως που επιλέξετε κάποιο printed σχέδιο στο πουκάμισο, θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τι φούστα θα φορέσετε.

Ο πιο ασφαλής συνδυασμός είναι με μονόχρωμη φούστα. Ωστόσο, υπάρχουν και γυναίκες που λατρεύουν τους πειραματισμούς και τον συνδυασμό διαφορετικών μοτίβων όπως πουά με ριγέ. Αυτή όμως η επιλογή θέλει λίγη περισσότερη προσοχή έτσι ώστε να διατηρεί μια ισορροπία στο σύνολο.