Ο τρόπος για υπέροχες ανάλαφρες μπούκλες χωρίς να καταστρέψετε τα μαλλιά σας

Υπέροχες ανάλαφρες μπούκλες χωρίς να καταστρέψετε τα μαλλιά σας

Θέλετε να δημιουργήσετε υπέροχες, ανάλαφρες μπούκλες, οι οποίες αποτελούν το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού, χωρίς όμως να καταστρέψετε τα μαλλιά σας με το ψαλίδι; Κανένα πρόβλημα, υπάρχει μια απλή, αλλά θαυματουργή λύση για στυλιζαρισμένες μπούκλες.

Αρχικά εφαρμόστε στα μαλλιά σας ένα προϊόν προστασίας από την θερμότητα, μετά χωρίστε τα σε τούφες και κάθε τούφα τυλίξτε την με ένα αλουμινόχαρτο, το οποίο θα στερεώσετε στο πάνω μέρος του με ένα συρματάκι ή λαστιχάκι. Αφού λοιπόν τυλίξετε όλα τα μαλλιά σας με το αλουμινόχαρτο, πάρτε το ψαλίδι σας και κάντε μπούκλα μια μια τούφα όπως κάνετε συνήθως. Το αλουμινόχαρτο θα αποτρέψει την απευθείας επαφή της τρίχας με το καυτό ψαλίδι που την καταστρέφει, δημιουργώντας ένα ακόμη προστατευτικό στρώμα, ενώ παράλληλα θα λειτουργήσει ως καλούπι που δίνει σχήμα στην μπούκλα μέχρι να το αφαιρέσετε.

Αφού τελειώσετε με όλες τις τούφες, αφαιρέστε σιγά σιγά το αλουμινόχαρτο και θαυμάστε τις υπέροχες, ανάλαφρες μπούκλες σας.

Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται ακριβώς η διαδικασία που περιγράψαμε παραπάνω, καθώς επίσης και μερικοί άλλοι τρόποι δημιουργίας μπούκλας με τη βοήθεια αλουμινόχαρτου και μερικές προτάσεις χτενισμάτων.