10 κομμάτια της ντουλάπας που σας κάνουν αμέσως πιο ελκυστική

Κομμάτια της ντουλάπας σας που σας κάνουν αμέσως πιο ελκυστική (1)

Μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το «Who What Wear» αποκάλυψε στοιχεία που δείχνουν τι βρίσκουν πιο ελκυστικό στις γυναίκες οι άνδρες.

Από το κλασικό κοντό μαύρο φόρεμα και τα ψηλοτάκουνα μέχρι το τοπ με έξω τους ώμους, δείτε 10 κομμάτια της ντουλάπας σας που σας κάνουν αμέσως πιο ελκυστική και έτοιμη να σαγηνεύσετε τα πλήθη σε κάθε σας εμφάνιση!

Κοντό μαύρο φόρεμα

Κομμάτια της ντουλάπας σας που σας κάνουν αμέσως πιο ελκυστική (2)

Το τέλειο κοντό μαύρο φόρεμα είναι απαραίτητο σε κάθε ντουλάπα. Είναι ιδανικό για ειδικές περιστάσεις και για casual εμφανίσεις, αλλά είναι ακόμα σημαντικότερο το ότι σας κάνει να νιώθετε και να δείχνετε ακαταμάχητη.

Ψηλά τακούνια

Κομμάτια της ντουλάπας σας που σας κάνουν αμέσως πιο ελκυστική (3)

Κάθε γυναίκα χρειάζεται ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια για μια ειδική περίσταση. Τα ψηλά τακούνια έχουν την ικανότητα να επιμηκύνουν το σώμα, να κάνουν πιο θηλυκή την στάση σας και να δημιουργούν την οπτική ψευδαίσθηση πως έχετε πιο μακριά και λεπτά πόδια.

Κάτι κόκκινο

Κομμάτια της ντουλάπας σας που σας κάνουν αμέσως πιο ελκυστική (4)

Υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που τονίζουν τον αισθησιασμό μιας γυναίκας, και το κόκκινο χρώμα είναι ένα από αυτά. Οι επιστήμονες λένε ότι οι γυναίκες που φορούν κόκκινα είναι οι πιο ελκυστικές για τους άνδρες, ακόμη και αν πρόκειται μόνο για ένα κόκκινο κραγιόν.

Γυμνοί ώμοι

Κομμάτια της ντουλάπας σας που σας κάνουν αμέσως πιο ελκυστική (5)

Τίποτα δεν είναι πιο ελκυστικό από τους γυμνούς ώμους μιας γυναίκας. Τα μπλουζάκια και τα φορέματα λοιπόν με έξω τους ώμους είναι άκρως θηλυκά, είναι πολύ σέξι και αποτελούν τον γυναικείο τρόπο για να δείξετε λίγο δέρμα χωρίς να αποκαλύψετε πολλά.

Bodycon dress (ή αλλιώς εφαρμοστό φόρεμα)

Κομμάτια της ντουλάπας σας που σας κάνουν αμέσως πιο ελκυστική (6)

Η γραμμή ανάμεσα στο αισθησιακό και το πρόστυχο είναι το να μην δείχνετε τα πάντα με τη μία. Ένα στενό εφαρμοστό φόρεμα δεν απαιτεί ένα χαμηλό ντεκολτέ ή μια κοντή φούστα για να σας δώσει μια σέξι εμφάνιση, αλλά σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω σας.