10 μυστικά μακιγιάζ που θα σας αλλάξουν την καθημερινότητα

10 μυστικά μακιγιάζ που θα σας αλλάξουν την ζωή

Είναι δύσκολο να είσαι γυναίκα και το μακιγιάζ πολλές φορές μπορεί να είναι αποδειχθεί πραγματικός μπελάς. Όμως ακολουθώντας αυτά τα απλά μυστικά μακιγιάζ που ίσως δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα, η ζωή σας θα γίνει πολύ πιο εύκολη.

1. Χρησιμοποιήστε τα πλαστικά μιας χρήσης για το κάθισμα τουαλέτας ως πανάκια που απορροφούν την λιπαρότητα

10 μυστικά μακιγιάζ που θα σας αλλάξουν την ζωή (1)

Σας έχουν τελειώσει τα μαντηλάκια που απορροφούν την λιπαρότητα και το πρόσωπο σας είναι πιο λιπαρό από ποτέ; Κανένα πρόβλημα, χρησιμοποιήστε τα πλαστικά μιας χρήσης για το κάθισμα τουαλέτας. Κόψτε το σε πολλά κομμάτια και χρησιμοποιήστε το για να αφαιρέσετε την λιπαρότητα.

2. Κάντε το κραγιόν σας να διαρκέσει περισσότερο με ένα χαρτομάντιλο και διάφανη πούδρα

10 μυστικά μακιγιάζ που θα σας αλλάξουν την ζωή (2)

Είναι πολύ εκνευριστικό να φεύγει αμέσως το κραγιόν σας. Ακολουθήστε λοιπόν αυτό το απλό αλλά θαυματουργό τρικ και αυξήστε την διάρκεια του. Αφού απλώσετε το κραγιόν σας, πάρτε ένα χαρτομάντιλο και τοποθετήστε το πάνω στα χείλη σας. Μετά, πάρτε μια διάφανη πούδρα με ένα πινέλο και ταμπονάρετε το πάνω στο χαρτομάντιλο που βρίσκεται πάνω στα χείλη σας. Τώρα το κραγιόν σας θα διαρκέσει περισσότερο!

3. Βάλτε βαζελίνη στις βλεφαρίδες σας πριν την εφαρμογή της μάσκαρα για να αποφύγετε τους κόμπους

10 μυστικά μακιγιάζ που θα σας αλλάξουν την ζωή (3)

Κάποιες φορές δεν έχετε χρόνο να ξανακάνετε το μακιγιάζ σας μετά την δουλειά και πριν την βραδινή σας βόλτα. Εκεί λοιπόν χρειάζεστε ένα τρόπο να διορθώσετε την μάσκαρα σας χωρίς όμως να αποκτήσετε κομπάκια. Βάλτε λοιπόν ανάμεσα στα δάχτυλα σας λίγη βαζελίνη και περάστε με αυτήν τις βλεφαρίδες σας. Μετά βάλτε τη μάσκαρα σας και απολαύστε την χωρίς κόμπους!

4. Κόψτε το σωληνάριο του makeup και εκμεταλλευτείτε μέχρι και την τελευταία σταγόνα

10 μυστικά μακιγιάζ που θα σας αλλάξουν την ζωή (4)

Η συσκευασία του makeup σας έφτασε στο τέλος της, ωστόσο υπάρχει ακόμα μια μικρή ποσότητα μέσα στο σωληνάριο, την οποία δεν μπορείτε να βγάλετε. Κόψτε λοιπόν το σωληνάριο και χρησιμοποιήστε όλο το προϊόν που έχει απομείνει ή τοποθετήστε το σε ένα μικρό δοχείο.

5. Χρησιμοποιήστε λευκό μολύβι ματιών ως βάση για την σκιά των ματιών σας

10 μυστικά μακιγιάζ που θα σας αλλάξουν την ζωή (5)

Μερικές φορές οι σκιές ματιών μπορεί να αποδειχθούν ότι είναι λίγο πιο αδιάφορες από ό,τι αναμενόταν. Χρησιμοποιήστε λοιπόν ένα λευκό eyeliner ως βάση και κάντε τη σκιά των ματιών σας να γίνει πιο εκθαμβωτική!