Οι 12 κορυφαίες τάσεις στο μανικιούρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016

Οι 12 κορυφαίες τάσεις στο μανικιούρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016 (1)

Όταν πρόκειται για τα νύχια, πάντα ψάχνουμε κάτι νέο, διαφορετικό και trendy. Μπορεί μέχρι πριν λίγα χρόνια να μην θεωρούσαμε πως τα νύχια επηρεάζονται από τις τάσεις της μόδας, αλλά τελευταία τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικά σε αυτό τον τομέα. Όπως και τα υπόλοιπα μέρη του συνόλου ομορφιάς, δηλαδή τα ρούχα, τα παπούτσια, τα αξεσουάρ, το μακιγιάζ και τα μαλλιά, τα νύχια αποτελούν ένα σημαντικό μέρος για την ολοκλήρωση του συνόλου, απογειώνοντας το ή κάνοντας το πιο ήπιο.

Ένα απλό βάψιμο των νυχιών, μονόχρωμο, ανάλογα πάντα με το χρώμα που έχουμε επιλέξει μπορεί να κάνει ένα σύνολο να φαίνεται εντελώς διαφορετικό, όπως για παράδειγμα ένα κουστούμι με κόκκινα νύχια αποτελεί ένα πολύ σέξι σύνολο, ενώ αν το φορέσετε με ένα τυπικό – κλασσικό γαλλικό μανικιούρ, τότε είναι πιο σικάτο και σοβαρό, ιδανικό για το γραφείο και όχι μόνο. Από την άλλη μεριά το glitter μανικιούρ δίνει μια πιο πικάντικη νότα στην βραδινή σας έξοδο, ενώ ένα υπέροχο σχέδιο αποκαλύπτει μια ιδιαίτερη προσωπικότητα.

Ωστόσο, πριν αναφέρουμε τις τάσεις στο μανικιούρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016, καλό θα είναι να δούμε ποια είναι τα επικρατέστερα σχήματα νυχιών που είδαμε να κυκλοφορούν στις πασαρέλες. Για την άνοιξη, κορυφαία τάση ήταν ένας συνδυασμός με στρογγυλεμένα και squoval σχήματα, τα οποία είχαν μεγάλο μήκος, ενώ παράλληλα διατηρούσαν τα σχήματα λιγότερο γωνιακά απ’ ότι πολλές γυναίκες θα προτιμούσαν. Αντιθέτως, το οβάλ και το σχήμα αμυγδάλου ήταν τα κύρια σχήματα της εποχής. Για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016 φαίνεται πως δεν θα δούμε και πολύ μεγάλες αλλαγές, αφού, για άλλη μια φορά, τα κορυφαία σχήματα στα νύχια θα είναι:

• Στρογγυλεμένα
• Οβάλ
• Τετραγωνισμένα οβάλ
• Μακριά νύχια στο σχήμα του αμυγδάλου

1. Τα πιο σκούρα των σκούρων βερνικιών
2. Ασημί
3. Διακοσμημένα με Swarovski και άλλα στρας
4. Glitter μανικιούρ
5. Με σχέδια της δεκαετίας του ’90
6. Με γραμμές
7. Το όχι τόσο κλασσικό γαλλικό μανικιούρ
8. Μανικιούρ σε δυο τόνους
9. Τονίζοντας τα Negative Spaces
10. Παίζοντας με το μαρμάρινο εφέ
11. Απλά κλασσικά νύχια
12. Και για τις πιο extreme εμφανίσεις, τα Funky Nail Art Designs

Οι 12 κορυφαίες τάσεις στο μανικιούρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016 (30)