Οι 17 κορυφαίες τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016

Οι κορυφαίες τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016 (1)

Όπως παρουσιάστηκαν στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, οι νέες κορυφαίες τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016 ποικίλουν και κυμαίνονται από τάσεις που είχαμε δει και πέρσι το Φθινόπωρο, όπως οι εντυπωσιακές γούνες και τα προσεγμένα layering, μέχρι νέες λαμπερές και άκρως εντυπωσιακές τάσεις όπως τα chokers και τα υπερβολικά βολάν.

Δείτε λοιπόν τις 17 κορυφαίες τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016, όπως αυτές αναδείχθηκαν από τους μεγάλους οίκους και πάρτε ιδέες για να προσαρμόσετε τις δικές σας εμφανίσεις σε κάτι μοντέρνο, cool και πολύ εντυπωσιακό!

Εντυπωσιακές γούνες

Οι κορυφαίες τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016 (2)

Γενικά, οι γούνες, είτε είναι αληθινές, είτε ψεύτικες, έκαναν δυναμική εμφάνιση στις πασαρέλες για το φετινό Φθινόπωρο / Χειμώνα σε διάφορες μορφές. Όμως αυτό που τις έκανε να ξεχωρίσουν περισσότερο ήταν τα έντονα χρώματα και τα διάφορα μοτίβα, όπως φλοράλ και αποχρώσεις του μαλλιού της γριάς.

Βολάν

Οι κορυφαίες τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016 (3)

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε υπερβολικά κομμάτια στις πασαρέλες, που πολλές φορές φαίνονται αστεία και δύσκολα να φορεθούν. Όμως, ακόμα και μέσα από αυτά τα υπερβολικά σχέδια αναδεικνύεται η νέα τάση της μόδας για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016 που δεν είναι άλλη από το απλό βολάν, γνωστό και ως ruffles.

Αποχρώσεις του Ταμπά

Οι κορυφαίες τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016 (4)

Ένα από τα χρώματα που ξεχώρισαν και έκαναν αισθητή την παρουσία τους τόσο στα παντελόνια και τις φούστες, όσο και στα καλσόν και τα υπόλοιπα αξεσουάρ ήταν οι αποχρώσεις του ταμπά. Πρόκειται για ένα από τα πιο κομψά, κλασσικά και αγαπημένα σε όλες τις γυναίκες χρώματα που κυμαίνονται από το υποτονικό χακί μέχρι το απαλό καμηλό.

Μεταλλικό χρυσό

Οι κορυφαίες τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016 (5)

Κάποτε, η σκέψη του αστραφτερού χρυσού στο ντύσιμο παρέπεμπε σε στολισμένες γιαγιάδες και κορίτσια του Λας Βέγκας. Ωστόσο, χάρη στο μεγάλο δυναμικό come back των πασαρέλων του Φθινοπώρου 2016, οι μεταλλικές -και ιδιαίτερα το χρυσό- αποχρώσεις αποτέλεσαν μια από τις κορυφαίες επιλογές.

Πανωφόρια με επένδυση προβάτου

Οι κορυφαίες τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016 (6)

Το κλασσικό μπουφάν με δέρμα προβάτου σε στιλ αεροπόρου επέστρεψε για το Φθινόπωρο του 2016 και μαζί του ήρθε και η νέα τάση που θέλει τα πανωφόρια να έχουν επένδυση προβάτου. Όπως θα δούμε υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά χρώματα και κοψίματα, για να διαλέξουμε αυτό που μας αρέσει και μας ταιριάζει περισσότερο.

Ζιβάγκο κάτω από το φόρεμα

Οι κορυφαίες τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016 (7)

Ναι καλά διαβάσατε! Μια από τις νέες τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016 είναι και τα ζιβάγκο να φοριούνται κάτω από τα φορέματα. Πρόκειται για μια εύκολη για κάθε τύπο σώματος τάση, που θα μας επιτρέψει να φορέσουμε τα μεταξωτά, λαμπερά με παγιέτες και με χαμηλό κόψιμο κοκτέιλ φορέματα ακόμα και κατά την διάρκεια της ημέρας.

Καρό παλτό

Οι κορυφαίες τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016 (8)

Οι Φθινοπωρινές πασαρέλες συνήθως φέρνουν περισσότερο καρό απ’ ότι μπορούμε να αντέξουμε, αλλά φέτος το καρό εμφανίστηκε σε ένα πολύ καθαρότερο, λεπτότερο και πιο ήπιο ύφος που αποτυπώθηκε σε όλα τα είδη ρουχισμού, ακόμη και στα κοκτέιλ φορέματα.

Έξω οι ώμοι

Οι κορυφαίες τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016 (9)

Τα μπλουζάκια και τα φορέματα με έξω τους ώμους αποτελούν ένα από τα κομμάτια της ντουλάπας που μας κάνουν αμέσως πιο ελκυστική. Μια τάση που έχει γίνει must τόσο το 2015, όσο και την Άνοιξη του 2016.

Θαμπό ροζ και κίτρινο

Οι κορυφαίες τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016 (10)

Εκ πρώτης όψεως, αυτός ο μοντέρνος συνδυασμός χρωμάτων αποδίδει μια αίσθηση πιο κατάλληλη για την άνοιξη απ’ ότι για το φθινόπωρο, αλλά οι σχεδιαστές χρησιμοποίησαν προσεκτικά τα χρώματα αυτά, δίνοντας τους μια φθινοπωρινή αίσθηση, όπως το ζιβάγκο και τα παλτά.

Κοστούμι με παντελόνι

Οι κορυφαίες τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016 (11)

Τα λεπτά, κομψά και συχνά πολύχρωμα νέα κοστούμια με παντελόνι είναι εξίσου κατάλληλα για μια βραδινή έξοδο, όσο και για μια αίθουσα συνεδριάσεων.

Φθινοπωρινά φλοράλ

Οι κορυφαίες τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016 (12)

Το φλοράλ δεν το είδαμε σε όλες τις φθινοπωρινές πασαρέλες του 2016, αλλά ήταν αρκετοί οι διάσημοι οίκοι που το συμπεριέλαβαν στις προτάσεις τους, δίνοντας «κλωτσιά» στον μινιμαλισμό και προσθέτοντας μικρά αλλά έντονα μοτίβα σε πουλόβερ, φούστες και εντυπωσιακά φορέματα.

Chokers

Οι κορυφαίες τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016 (13)

Δεν πειράζει αν προτιμούμε ένα λεπτό μεταξωτό φουλάρι ή ένα ογκώδες choker, απλά το να φορέσουμε κάτι γύρω από το λαιμό μας αυτό το Φθινόπωρο προσθέτει μια μικρή extra ώθηση σε κάθε σύνολο, από την μπλούζα με κουμπιά μέχρι το κοτέιλ φόρεμα.

Η απόχρωση της κολοκύθας

Οι κορυφαίες τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016 (14)

Σχεδόν όλες οι κολεξιόν είχαν ως ένα από τα βασικά τους χρώματα το απαλό πορτοκαλί χρώμα, το οποίο κολάκευε όλες τις διαφορετικές αποχρώσεις επιδερμίδας.

Κοστούμια με μίνι φούστα

Οι κορυφαίες τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016 (15)

Τα κουστούμια με μίνι φούστα της δεκαετίας του ’90 επέστρεψαν και οι σχεδιαστές δημιούργησαν υπέροχες προτάσεις tweet κουστουμιών με αντίθεση χρωμάτων, τα οποία συνδύασαν με ένα λευκό T-shirt ή ένα φούτερ.

Ρούχα με ενώσεις

Οι κορυφαίες τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016 (16)

Πού πήγαν όλες οι ραπτομηχανές; Ποιος ξέρει! Οι σχεδιαστές έκαναν στην άκρη τις αόρατες ραφές και επικεντρώθηκαν στην κατασκευή ρούχων από συνδεδεμένα πάνελ υφασμάτων με υπερμεγέθη κορδόνια, whip-stiching, ακόμα και μεταλλικές συνδέσεις για μια νέα edgy εμφάνιση.

Η νέα τάση στα jean με τα δίχρωμα υφάσματα

Οι κορυφαίες τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016 (17)

Οι σχεδιαστές παρουσίασαν τη νέα τάση στον τομέα των jean που θέλει τα αγαπημένα μας υφάσματα να παίρνουν μια μορφή από κομμάτια διαφορετικών χρωμάτων τα οποία ενώνονται μεταξύ τους δημιουργώντας ένα μοναδικό, καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτού του είδους τα παντελόνια ταιριάζουν υπέροχα με ογκώδεις ankle boots.

Bohemian στυλ

Οι κορυφαίες τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016 (18)

Τα μακριά φορέματα με μοτίβα μπορούν να φορεθούν ακόμα και στα σημαντικά event. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα με ankle boots.