13 μυστικά που θα κάνουν την εφαρμογή του eyeliner παιχνιδάκι

Μυστικά που θα κάνουν την εφαρμογή του eyeliner παιχνιδάκι (1)

Πιθανότατα το eyeliner είναι το μοναδικό καλλυντικό του μακιγιάζ που μπορεί να αλλάξει δραματικά το look σας ή να σας κάνει να δείχνετε αστεία αν δεν το εφαρμόσετε σωστά! Η εφαρμογή του μπορεί να κάνει το βλέμμα σας εκθαμβωτικό και σαγηνευτικό – γεμάτο υποσχέσεις. Πως όμως μπορείτε να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα; Δείτε 13 μυστικά από την Tina Yong που θα κάνουν την εφαρμογή του eyeliner παιχνιδάκι!

1. Χρησιμοποιήστε ένα primer για σκιές ματιών προκειμένου να προλάβετε το να μουτζουρωθεί ή να τρέξει το eyeliner σας κατά την διάρκεια της μέρας. Μετά την εφαρμογή του primer, εφαρμόστε λίγο πούδρα και κάντε την γραμμή που κάνει την διαφορά – eyeliner να μην φύγει από την θέση της.

Μυστικά που θα κάνουν την εφαρμογή του eyeliner παιχνιδάκι (2)

2. Κάντε την γραμμή των ματιών σας να διαρκέσει περισσότερο θωρακίζοντας την με μια σκιά ματιών στο ίδιο χρώμα. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιδέα ως ευκαιρία για να δοκιμάσετε διαφορετικά εφέ: cat eye, smokey eye κλπ.

Μυστικά που θα κάνουν την εφαρμογή του eyeliner παιχνιδάκι (3)

3. Εφαρμόστε υγρό eyeliner κάνοντας πρώτα τελίτσες για να καθοδηγήσετε τη γραμμή και στη συνέχεια ενώστε τις!

Μυστικά που θα κάνουν την εφαρμογή του eyeliner παιχνιδάκι (4)

4. Χρησιμοποιήστε σελοτέιπ για να καθοδηγήσετε την τέλεια γραμμή σε ένα winged eye look.

Μυστικά που θα κάνουν την εφαρμογή του eyeliner παιχνιδάκι (5)

5. Σας τελείωσε το eyeliner; Απλά χρησιμοποιήστε την μπογιά της μάσκαρα σας και είστε έτοιμη. Πιο συγκεκριμένα, πάρτε το πινελάκι του eyeliner και βουτήξτε το στο μπουκαλάκι με την μάσκαρα. Με αυτό τον τρόπο έχετε ένα υπέροχο υγρό eyeliner.

Μυστικά που θα κάνουν την εφαρμογή του eyeliner παιχνιδάκι (6)

6. Χρησιμοποιήστε μπατονέτες για να διορθώσετε τυχόν λάθη, απλά βουτώντας την άκρη τους σε ντεμακιγιάζ και έπειτα σβήστε το λάθος. Η άκρη μιας μπατονέτας είναι πολύ μικρή για να έχετε την ανάλογη ακρίβεια στο σβήσιμο του λάθους.

Μυστικά που θα κάνουν την εφαρμογή του eyeliner παιχνιδάκι (7)

7. Μπορείτε επίσης να καλύψετε το λάθος με concealer ή να χρησιμοποιήσετε το concealer για να κάνετε τις γραμμές πιο ακριβείς.

Μυστικά που θα κάνουν την εφαρμογή του eyeliner παιχνιδάκι (8)

8. Θέλετε να κάνετε την γραμμή του eyeliner σας πιο φανταχτερή; Τότε προσθέστε μια λεπτή γραμμή από glitter eyeliner πάνω από το κανονικό σας!

Μυστικά που θα κάνουν την εφαρμογή του eyeliner παιχνιδάκι (9)

9. Θέλετε να παραλείψετε την γραμμή του eyeliner επειδή θα φορέσετε ψεύτικες βλεφαρίδες; Και βέβαια μπορείτε! Απλά επιλέξτε ένα ζευγάρι ψεύτικων βλεφαρίδων με παχιά βάση για να δημιουργήσετε την όψη μιας γραμμής eyeliner χωρίς να την έχετε κάνει στην πραγματικότητα.

Μυστικά που θα κάνουν την εφαρμογή του eyeliner παιχνιδάκι (10)

10. Για ένα λιγότερο δραματικό καθημερινό look ή για γυναίκες με ανοιχτόχρωμα μάτια, η χρήση ενός καφέ eyeliner αντί για μαύρο είναι πιο σωστή, προκειμένου να αποφύγετε τις έντονες αντιθέσεις.

Μυστικά που θα κάνουν την εφαρμογή του eyeliner παιχνιδάκι (11)

11. Για μια πιο φυσική κάτω γραμμή στο μακιγιάζ ματιών, αντικαταστήστε το μαύρο eyeliner με καφέ σκιά ματιών.

Μυστικά που θα κάνουν την εφαρμογή του eyeliner παιχνιδάκι (12)

12. Αν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε άσπρο μολύβι για να κάνετε το βλέμμα σας πιο ξεκούραστο και φωτεινό, δοκιμάστε να το αντικαταστήσετε με ένα μπεζ μολύβι για να επιτύχετε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Μυστικά που θα κάνουν την εφαρμογή του eyeliner παιχνιδάκι (13)

13. Θέλετε να παίξετε με το eyeliner σας, αλλά να μην δείχνετε σαν τρελή; Εφαρμόστε ένα χρωματιστό eyeliner στο κάτω μέρος του ματιού σας.

Μυστικά που θα κάνουν την εφαρμογή του eyeliner παιχνιδάκι (14)