Το καλύτερο φθινοπωρινό χτένισμα ανάλογα με το ζώδιο σας

Το καλύτερο φθινοπωρινό χτένισμα ανάλογα με το ζώδιο σας (1)

Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να αποφασίσετε πώς θα φτιάξετε τα μαλλιά σας το πρωί: Μπορείτε να πάρετε ιδέες από το Pinterest και το Instagram, ή να δείτε μια ιστοσελίδα που αναφέρεται σε θέματα ομορφιάς.

Ωστόσο, καλό θα ήταν να γνωρίζετε ποιο είναι το καταλληλότερο χτένισμα για εσάς, ανάλογα με το ζώδιο και το χαρακτήρα σας. Δείτε λοιπόν τι σας ταιριάζει περισσότερο και δοκιμάστε το!

Αναζητήστε λοιπόν τον καθρέφτη, πάρτε τα κοκαλάκια σας και ξεκινήστε!

Αν είστε Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Το καλύτερο φθινοπωρινό χτένισμα ανάλογα με το ζώδιο σας (2)

Δοκιμάστε ένα Chill Lob γνωστό και ως Chlob.
Οι γυναίκες Κριοί χρειάζονται ένα απλό, εύκολο και γρήγορο χτένισμα που όμως φαίνεται εντυπωσιακό, γι’ αυτό το λόγο το Chill Lob, δηλαδή ένα ανέμελο μακρύ καρέ είναι ιδανικό γι’ αυτές. Πρόκειται για το κορυφαίο κούρεμα των τελευταίων σεζόν που θέλει μαλλιά μέχρι τον ώμο.

Αν είστε Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Το καλύτερο φθινοπωρινό χτένισμα ανάλογα με το ζώδιο σας (3)

Επιλέξτε ένα πάρα πολύ μακρύ μήκος μαλλιού.
Ως ένα αισθησιακό ζώδιο, οι Ταύροι λατρεύουν το άγγιγμα και τα μακριά μαλλιά είναι ιδανικά για να μπορείτε να παίξετε μαζί τους, περνώντας τα δάχτυλα σας από μέσα τους. Επιπλέον, χρειάζεται μεγάλη υπομονή και πείσμα για να καταφέρει κανείς να αποκτήσει τόσο μακριά μαλλιά. Αν ωστόσο δεν έχετε χρόνο ή υπομονή, δοκιμάστε τα extensions.

Αν είστε Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Το καλύτερο φθινοπωρινό χτένισμα ανάλογα με το ζώδιο σας (4)

Κάντε τις ρίζες σας πιο σκούρες.
Στους Δίδυμους αρέσει να εναλλάσσουν πράγματα και να «παίζουν» ταυτόχρονα ανάμεσα σε δυο χρώματα. Γι’ αυτό το λόγο καλό θα είναι να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, να το κρατήσετε λίγο και να το αλλάξετε ξανά πάντα παίρνοντας την γνώμη ενός ειδικού.

Αν είστε Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Το καλύτερο φθινοπωρινό χτένισμα ανάλογα με το ζώδιο σας (5)

Δοκιμάστε τις Boho Waves, δηλαδή ανάλαφρες κυματιστές μπούκλες.
Οι Καρκίνοι χρειάζονται να νιώθουν άνετα με ότι κι αν κάνουν, επομένως, οι απαλές φυσικές μπούκλες είναι ιδανικές γι’ αυτούς. Και μιας και τα καρκινάκια είναι ντροπαλά και πολύ θηλυκά, θα πρέπει να επιλέξουν ένα χαλαρό χτένισμα που δεν θα τραβάει την προσοχή.

Αν είστε Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Το καλύτερο φθινοπωρινό χτένισμα ανάλογα με το ζώδιο σας (6)

Τα μεταλλικά αξεσουάρ είναι ιδανικά για εσάς!
Οι Λέοντες είναι το βασιλικό ζώδιο και γι’ αυτό του αντιστοιχεί η εμφάνιση μιας βασίλισσας. Τους αρέσει ο όγκος στα μαλλιά και είναι λογικό αφού πρέπει να διατηρήσουν τον τίτλο τους.

Αν είστε Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Το καλύτερο φθινοπωρινό χτένισμα ανάλογα με το ζώδιο σας (7)

Δοκιμάστε μια απρόσμενη πλεξούδα.
Οι Παρθένοι είναι άνθρωποι που προσέχουν την λεπτομέρεια και μια κρυμμένη πλεξούδα όπως αυτή στην παραπάνω εικόνα είναι ιδανική γι’ αυτούς. Έχει διπλή λειτουργία, όχι μόνο δημιουργεί την χωρίστρα, αλλά κρατάει και τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο. Κανένα άλλο ζώδιο δεν είναι τόσο σχολαστικό με την τάξη!