10 τέλεια σχέδια νυχιών για το γραφείο

Τέλεια σχέδια νυχιών για το γραφείο (1)

Στο γραφείο θα πρέπει να έχετε ένα επαγγελματικό, καθαρό, περιποιημένο και θηλυκό στυλ.

Ένα όμορφο μανικιούρ είναι ένας σημαντικός σύμμαχος στο look κάθε γυναίκας επαγγελματία.

Δείτε λοιπόν μερικά απλά, κομψά και τέλεια σχέδια νυχιών για το γραφείο από τις beauty blogger hannahroxit και lulus και πάρτε ιδέες!

Nude και παστέλ αποχρώσεις

Τέλεια σχέδια νυχιών για το γραφείο (2)

Οι nude και οι παστέλ αποχρώσεις είναι πάντα η τέλεια επιλογή αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα κομψό μανικιούρ για το γραφείο. Χρησιμοποιήστε ένα λεπτό πινελάκι εάν θέλετε να στολίσετε τα νύχια σας με το εφέ των νερών του μαρμάρου.

Φυσική διαβάθμιση χρώματος

Τέλεια σχέδια νυχιών για το γραφείο (3)

Οι γυναίκες που λατρεύουν τα κλασσικά look φορούν βερνίκια σε φυσικές αποχρώσεις. Προετοιμάστε λοιπόν τα νύχια σας και απλώστε μια ροζ ημιδιάφανη βάση. Στη συνέχεια βάλτε λίγο λευκό βερνίκι σε ένα σφουγγαράκι και πιέστε το πάνω στα νύχια σας, ξεκινώντας από το κέντρο τους. Βαθμιαία πιέστε με περισσότερη δύναμη καθώς κινήστε προς την άκρη των νυχιών σας έτσι ώστε να δημιουργήσετε ένα υπέροχο όμπρε εφέ.

Χρυσή γεωμετρία

Τέλεια σχέδια νυχιών για το γραφείο (4)

Ξεκινήστε ζωγραφίζοντας ένα σχέδιο V στο κέντρο του μεσαίου σας δαχτύλου και στη συνέχεια σχεδιάστε ένα μικρό τρίγωνο στην βάση του δαχτύλου όπου μπαίνει το δαχτυλίδι. Χρησιμοποιήστε μαύρο μανό για να γεμίσετε το τρίγωνο και βάψτε το νύχι έξω από το V. Στη συνέχεια βάψτε τα 2/3 της άκρης του αντίχειρα σας με μαύρο βερνίκι. Χρησιμοποιώντας ένα παχύ χρυσό μανό, τονίστε το νύχι του δείκτη του χεριού σας με ένα σχέδιο σαν μισό φεγγάρι.

Βασιλικό burgundy

Τέλεια σχέδια νυχιών για το γραφείο (5)

Το σκούρο κόκκινο είναι άλλο ένα παραδοσιακά κολακευτικό βερνίκι νυχιών. Δώστε του μια άλλη νότα δημιουργώντας ένα γεωμετρικό μοτίβο στο δάχτυλο που μπαίνει το δαχτυλίδι. Επιλέξτε ένα παστέλ ροζ σαν βάση και δημιουργήστε ένα γεωμετρικό σχήμα με ταινίες μανικιούρ. Περάστε το σκούρο κόκκινο χρώμα σε όλο το εκτεθειμένο μέρος του νυχιού, και αφαιρέστε την ταινία αμέσως μετά. Όταν τελειώσετε, περάστε όλα σας τα νύχια με το top coat.

Κλασσικό γαλλικό μανικιούρ

Τέλεια σχέδια νυχιών για το γραφείο (6)

Κάνοντας γαλλικό μανικιούρ στο σπίτι είναι αρκετά εύκολο αν χρησιμοποιήσετε ειδικές ταινίες-οδηγούς για γαλλικό μανικιούρ. Απλά βάψτε την άκρη του νυχιού σας χρυσή, ροζ ή μαύρη αντί για το κλασσικό λευκό και εφαρμόστε ένα top coat για να προστατεύσετε τα φρεσκοβαμμένα σας νύχια. Αυτό το στυλ μανικιούρ ταιριάζει τόσο σε κοντά όσο και σε μακριά νύχια.

Φλοράλ μοτίβα

Τέλεια σχέδια νυχιών για το γραφείο (7)

Προσθέστε μια δόση θηλυκότητας στο καθημερινό σας look στο γραφείο δημιουργώντας ένα μανικιούρ με φλοράλ λεπτομέρειες. Βάψτε τα νύχια σας με ένα παλ ροδακινί βερνίκι και χρησιμοποιώντας σκούρο πράσινο και στο χρώμα του φασκόμηλου μανό, σχεδιάστε φύλλα στα δυο σας νύχια. Στη συνέχεια, πάρτε ένα βερνίκι στο χρώμα του ροζ μούρου για να κάνετε το περίγραμμα των λουλουδιών σας. Έπειτα, τραβήξτε ελαφρώς το μανό από το εξωτερικό προς το κέντρο για να δημιουργήσετε ένα gradient look. Προσθέστε τελείες με ένα μπλε navy μανό και τέλος το top coat σας!

Glitter στα νύχια

Τέλεια σχέδια νυχιών για το γραφείο (8)

Ένας πολύ ωραίος τρόπος για να κάνετε το μανικιούρ του γραφείου σας πολύ εντυπωσιακό είναι να προσθέσετε λίγο glitter στο δάχτυλο που φοράτε το δαχτυλίδι σας, στο μικρό δαχτυλάκι σας ή και στα δυο. Βάψτε κάθε νύχι με διαφορετικό χρώμα χρησιμοποιώντας βερνίκια σε ανοιχτό γκρι, καφέ και ροζ. Εφαρμόστε το top coat στον αντίχειρα και το δάχτυλο του δαχτυλιδιού και βυθίστε τα νύχια σας όπως είναι υγρά μέσα σε ένα βαζάκι με glitter – κυλήστε το δάχτυλο σας ελαφρά έτσι ώστε το glitter να κατανεμηθεί ομοιόμορφα. Τέλος, απλώστε το top coat σε όλα σας τα νύχια.

Νύχια που θυμίζουν μάρμαρο

Τέλεια σχέδια νυχιών για το γραφείο (9)

Το μανικιούρ με νερά μαρμάρου είναι πάντα κομψό και προσθέτει μια ιδανική λεπτομέρεια σε ολόκληρο το look. Ενώ μπορεί να φαίνεται περίπλοκο να επιτευχθεί, είναι πραγματικά αρκετά απλό. Βάψτε τα νύχια σας με ένα λευκό βερνίκι. Τσαλακώστε ένα κομμάτι πλαστικό περιτύλιγμα και βουτήξτε το ελαφρά σε γκρι βερνίκι. Στη συνέχεια, τρίψτε απαλά πάνω στα νύχια σας το περιτύλιγμα και προσθέστε ένα καλό στρώμα top coat. Αυτό το τέχνασμα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα ευγενές σχέδιο χωρίς θαμπές άκρες.

Μπλε όμπρε νύχια

Τέλεια σχέδια νυχιών για το γραφείο (10)

Ένας απλός αλλά πρωτότυπος τρόπος για να ανανεώσετε το βαρετό μανικιούρ του γραφείου σας είναι να επιλέξετε πολύ κοντινές αποχρώσεις του γαλάζιου και να βάψετε κάθε νύχι με έναν διαφορετικό τόνο. Ξεκινήστε με ένα απαλό μπλε στο μικρό δαχτυλάκι και τελειώστε με ένα μέσο μπλε στον αντίχειρα. Αυτό το τέχνασμα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα κομψό Ombre αποτέλεσμα.

Λεπτές γραμμές

Τέλεια σχέδια νυχιών για το γραφείο (11)

Αυτό το στυλ μανικιούρ είναι η τέλεια επιλογή αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα φωτεινό, trendy και παράλληλα κλασσικό look γραφείου. Βάψτε λοιπόν όλα σας τα νύχια σε μια nude απόχρωση και εφαρμόστε μια-δυο λεπτές γραμμές ασημί, χρυσή ή μαύρη ταινία πάνω από το χρώμα. Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε γραμμές σε οποιαδήποτε κατεύθυνση θέλετε. Τέλος, ολοκληρώστε εφαρμόζοντας το top coat σας.