15 απλά αλλά εντυπωσιακά τεμπέλικα χτενίσματα

Απλά αλλά εντυπωσιακά τεμπέλικα χτενίσματα (1)

Οι σύγχρονοι ρυθμοί της ζωής μας έχουν πολύ τρέξιμο και ενώ θέλουμε καθημερινά να δείχνουμε εκθαμβωτικές με ένα υπέροχο χτένισμα, ο περιορισμένος χρόνος μας κάνει να καταφεύγουμε σε κάτι κλασσικό, απλό και συνηθισμένο.

Ωστόσο υπάρχουν ένα σωρό εύκολα και γρήγορα χτενίσματα που μπορούν να δημιουργηθούν σε πολύ λίγο χρόνο και να μας κάνουν να δείχνουμε κομψές και όμορφες.

Δείτε λοιπόν 15 απλά αλλά εντυπωσιακά τεμπέλικα χτενίσματα που θα σας λύσουν τα χέρια στην καθημερινότητα σας, αλλά και στις εξόδους που κανονίζονται την τελευταία στιγμή.

Απλό Twisted Top Knot

Απλά αλλά εντυπωσιακά τεμπέλικα χτενίσματα (2)

Κάντε αρχικά μια ψηλή αλογοουρά και στη συνέχεια χωρίστε τη σε 4 ίσα μέρη. Κάντε 2 πλεξούδες σχοινί χρησιμοποιώντας για κάθε μία τις 2 τούφες. Στη συνέχεια, στριφογυρίστε τις πλεξούδες σχοινί για να δημιουργήσετε έναν κότσο και ασφαλίστε τις με τσιμπιδάκια. Ψεκάστε λίγη λακ και το υπέροχο και μοντέρνο χτένισμα σας για όλη την ημέρα και όχι μόνο είναι έτοιμο!

Top Knot 10 δευτερολέπτων

Απλά αλλά εντυπωσιακά τεμπέλικα χτενίσματα (3)

Αυτό το Top Knot 10 δευτερολέπτων είναι τόσο απλό, αλλά τόσο εντυπωσιακό. Για να το ολοκληρώσετε ψεκάστε με λίγη λακ, χαλαρώστε το και κάντε το λίγο ανέμελο για να είναι πιο στυλάτο.

Ψεύτικη πλεξούδα ψαροκόκαλο

Απλά αλλά εντυπωσιακά τεμπέλικα χτενίσματα (4)

Για όσες λατρεύετε την πλεξούδα ψαροκόκαλο αλλά δεν γνωρίζετε να την κάνετε ή απλά βαριέστε, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτή την ψεύτικη πλεξούδα ψαροκόκαλο. Είναι πολύ πιο εύκολη από την κανονική, αλλά το ίδιο εντυπωσιακή όσο η πραγματική.

Εντυπωσιακή χαμηλή αλογοουρά

Απλά αλλά εντυπωσιακά τεμπέλικα χτενίσματα (5)

Τα μακριά ίσια μαλλιά είναι πολύ όμορφα πιασμένα σε μια αλογοουρά. Ωστόσο, για να ξεφύγετε από την κλασσική χαμηλή αλογοουρά και να δημιουργήσετε ένα πολύ πιο εντυπωσιακό χτένισμα μπορείτε να δοκιμάσετε αυτή την απλή παραλλαγή που είναι εμπνευσμένη από τις πασαρέλες και είναι ιδανική για γυναίκες με πυκνά μαλλιά.

Η τέλεια αλογοουρά

Απλά αλλά εντυπωσιακά τεμπέλικα χτενίσματα (6)

Αυτή είναι η τέλεια αλογοουρά για μαλλιά με λεπτή τρίχα, αφού η συγκεκριμένη φουσκωτή αλογοουρά μπορεί να προσθέσει όγκο στα μαλλιά σας.

Half-up twist

Απλά αλλά εντυπωσιακά τεμπέλικα χτενίσματα (7)

Αυτό το χτένισμα είναι πολύ απλό για να το δοκιμάσετε και μπορείτε να δημιουργήσετε ένα χαλαρό ή σφιχτό twist, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Ασφαλίστε τις τούφες με ένα λαστιχάκι ή με τσιμπιδάκια και δημιουργήστε ένα υπέροχο χτένισμα ιδανικό για όλες τις περιστάσεις.