15 απλά αλλά εντυπωσιακά τεμπέλικα χτενίσματα

Απλά αλλά εντυπωσιακά τεμπέλικα χτενίσματα (1)

Οι σύγχρονοι ρυθμοί της ζωής μας έχουν πολύ τρέξιμο και ενώ θέλουμε καθημερινά να δείχνουμε εκθαμβωτικές με ένα υπέροχο χτένισμα, ο περιορισμένος χρόνος μας κάνει να καταφεύγουμε σε κάτι κλασσικό, απλό και συνηθισμένο.

Ωστόσο υπάρχουν ένα σωρό εύκολα και γρήγορα χτενίσματα που μπορούν να δημιουργηθούν σε πολύ λίγο χρόνο και να μας κάνουν να δείχνουμε κομψές και όμορφες.

Δείτε λοιπόν 15 απλά αλλά εντυπωσιακά τεμπέλικα χτενίσματα που θα σας λύσουν τα χέρια στην καθημερινότητα σας, αλλά και στις εξόδους που κανονίζονται την τελευταία στιγμή.

Απλό Twisted Top Knot

Απλά αλλά εντυπωσιακά τεμπέλικα χτενίσματα (2)

Κάντε αρχικά μια ψηλή αλογοουρά και στη συνέχεια χωρίστε τη σε 4 ίσα μέρη. Κάντε 2 πλεξούδες σχοινί χρησιμοποιώντας για κάθε μία τις 2 τούφες. Στη συνέχεια, στριφογυρίστε τις πλεξούδες σχοινί για να δημιουργήσετε έναν κότσο και ασφαλίστε τις με τσιμπιδάκια. Ψεκάστε λίγη λακ και το υπέροχο και μοντέρνο χτένισμα σας για όλη την ημέρα και όχι μόνο είναι έτοιμο!

Top Knot 10 δευτερολέπτων

Απλά αλλά εντυπωσιακά τεμπέλικα χτενίσματα (3)

Αυτό το Top Knot 10 δευτερολέπτων είναι τόσο απλό, αλλά τόσο εντυπωσιακό. Για να το ολοκληρώσετε ψεκάστε με λίγη λακ, χαλαρώστε το και κάντε το λίγο ανέμελο για να είναι πιο στυλάτο.

Ψεύτικη πλεξούδα ψαροκόκαλο

Απλά αλλά εντυπωσιακά τεμπέλικα χτενίσματα (4)

Για όσες λατρεύετε την πλεξούδα ψαροκόκαλο αλλά δεν γνωρίζετε να την κάνετε ή απλά βαριέστε, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτή την ψεύτικη πλεξούδα ψαροκόκαλο. Είναι πολύ πιο εύκολη από την κανονική, αλλά το ίδιο εντυπωσιακή όσο η πραγματική.

Εντυπωσιακή χαμηλή αλογοουρά

Απλά αλλά εντυπωσιακά τεμπέλικα χτενίσματα (5)

Τα μακριά ίσια μαλλιά είναι πολύ όμορφα πιασμένα σε μια αλογοουρά. Ωστόσο, για να ξεφύγετε από την κλασσική χαμηλή αλογοουρά και να δημιουργήσετε ένα πολύ πιο εντυπωσιακό χτένισμα μπορείτε να δοκιμάσετε αυτή την απλή παραλλαγή που είναι εμπνευσμένη από τις πασαρέλες και είναι ιδανική για γυναίκες με πυκνά μαλλιά.

Η τέλεια αλογοουρά

Απλά αλλά εντυπωσιακά τεμπέλικα χτενίσματα (6)

Αυτή είναι η τέλεια αλογοουρά για μαλλιά με λεπτή τρίχα, αφού η συγκεκριμένη φουσκωτή αλογοουρά μπορεί να προσθέσει όγκο στα μαλλιά σας.

Half-up twist

Απλά αλλά εντυπωσιακά τεμπέλικα χτενίσματα (7)

Αυτό το χτένισμα είναι πολύ απλό για να το δοκιμάσετε και μπορείτε να δημιουργήσετε ένα χαλαρό ή σφιχτό twist, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Ασφαλίστε τις τούφες με ένα λαστιχάκι ή με τσιμπιδάκια και δημιουργήστε ένα υπέροχο χτένισμα ιδανικό για όλες τις περιστάσεις.

Υπέροχο Top Knot

Απλά αλλά εντυπωσιακά τεμπέλικα χτενίσματα (8)

Αυτό το top knot είναι τόσο όμορφο και μπορεί να φορεθεί ακόμα και στο γυμναστήριο, ενώ το ένα λεπτό που χρειάζεστε για να το δημιουργήσετε το καθιστά ιδανικό. Απλά δοκιμάστε το!

Εύκολος twisted κότσος

Απλά αλλά εντυπωσιακά τεμπέλικα χτενίσματα (9)

Αυτός ο twisted κότσος φαίνεται πολύπλοκος, αλλά μόλις δείτε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για να τον δημιουργήσετε θα δείτε πως είναι πολύ εύκολος.

Πανέμορφη πλαϊνή πλεξούδα

Απλά αλλά εντυπωσιακά τεμπέλικα χτενίσματα (10)

Φτιάξτε δυο πλεξούδες, μια σε κάθε πλευρά και ενώστε τις σε μια πλαϊνή μακριά πλεξούδα, δημιουργώντας ένα υπέροχο χτένισμα για κάθε περίσταση.

Εύκολο σινιόν

Απλά αλλά εντυπωσιακά τεμπέλικα χτενίσματα (11)

Ο ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα κομψό χτένισμα που θα σας πάρει μόλις 1-2 λεπτάκια.

Στυλάτος ανέμελος κότσος

Απλά αλλά εντυπωσιακά τεμπέλικα χτενίσματα (12)

Οι γυναίκες με μαλλιά μέχρι τον ώμο μπορούν να πειραματιστούν με αυτόν τον εύκολο ανέμελο κότσο. Αν και χρειάζονται κάποιες δεξιότητες για να ασφαλίσετε αυτό το στυλ, μπορείτε να το πετύχετε πολύ πιο γρήγορα με εξάσκηση.

Ανέμελο Top Knot

Απλά αλλά εντυπωσιακά τεμπέλικα χτενίσματα (13)

Δοκιμάστε αυτό το Top knot τόσο για τα ραντεβού σας όσο και για τις διακοπές σας. Είναι πανεύκολο και κομψό και θα σας κάνει να δείχνετε νεότερη.

Ρομαντικός Twisted χαμηλός κότσος

Απλά αλλά εντυπωσιακά τεμπέλικα χτενίσματα (14)

Αυτός ο twisted χαμηλός κότσος είναι πολύ όμορφος και ρομαντικός και θυμίζει λουλούδι.

2λεπτος χαμηλός κότσος

Απλά αλλά εντυπωσιακά τεμπέλικα χτενίσματα (15)

Λέγεται πως αυτός ο όμορφος χαμηλός κότσος θέλει μόλις 2 λεπτά για να δημιουργηθεί. Δοκιμάστε τον και δείτε αν ισχύει.

Φουσκωτός κότσος

Απλά αλλά εντυπωσιακά τεμπέλικα χτενίσματα (16)

Μπορεί να φαίνεται λίγο περίπλοκος, αλλά με την εξάσκηση θα δείτε πως είναι αρκετά εύκολος και μπορεί να σας δώσει ένα κομψό ρετρό look.