20 ιδέες για σοκολατί μωβ αποχρώσεις στα μαλλιά

Ιδέες για μωβ σοκολατί αποχρώσεις στα μαλλιά (1)

Οι σοκολατί μωβ αποχρώσεις στα μαλλιά είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις των τελευταίων ετών. Στην ουσία πρόκειται για έναν συνδυασμό χρωμάτων που δημιουργούν ένα συνολικό ζεστό και όμορφο look που είναι ιδιαίτερο χρωματικά αλλά και απαλό σαν αποτέλεσμα.

Είναι ένα υπέροχο look, όχι ιδιαίτερα extreme, αφού παρόλο που περιέχει χρώματα όπως το μωβ, το ροζ, το γκρι, βασίζεται σε φυσικές αποχρώσεις.

Η συγκεκριμένη επιλογή βαφής μαλλιών δεν αποδίδει μόνο ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα, αλλά ένα χρώμα μαλλιών που έχει διάρκεια, αφού αφήνει το περιθώριο στις σκούρες ρίζες να εμφανιστούν και να αφομοιωθούν στο όλο χρωματικό φάσμα. Πέρα από το πρισματικό σοκολατί μωβ υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να βάψετε τα μαλλιά σας σε παρόμοιες αποχρώσεις.

Δείτε λοιπόν 20 ιδέες για σοκολατί μαλλιά σε μωβ αποχρώσεις και επιλέξτε αυτή που σας αρέσει και σας αντιπροσωπεύει!

1. Πρισματικό σοκολατί μωβ

Ιδέες για μωβ σοκολατί αποχρώσεις στα μαλλιά (2)

Το ροζ που εμφανίζεται στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού συνεχίζεται όμορφα στο μωβ που θα δείτε στο πίσω μέρος, δημιουργώντας ένα υπέροχο look που έρχεται σε μια ομοιόμορφη αντίθεση με τις καστανές ρίζες. Μια επιλογή χρώματος που αναδεικνύεται υπέροχα μέσα από υπέροχες μπούκλες.

2. Σοκολατί Chunky Μωβ

Ιδέες για μωβ σοκολατί αποχρώσεις στα μαλλιά (3)

Το συγκεκριμένο σοκολατί μωβ balayage έγινε με πιο εμφανή τμήματα του ροζ, μωβ και κάραμελ πάνω από το καστανό. Το χρωματικό αποτέλεσμα είναι δροσερό και πλούσιο σαν ένα παγωμένο επιδόρπιο.

3. Σοκολατί και ροζ Balayage

Ιδέες για μωβ σοκολατί αποχρώσεις στα μαλλιά (4)

Αυτό το σοκολατί μωβ χρώμα στα μαλλιά είναι πολύ φυσικό και δείχνει υπέροχο σε κάθε κίνηση. Το ροζ φαίνεται να δουλεύει πολύ καλά για να φωτίσει το σύνολο, αλλά παράλληλα δεν ξεχωρίζει ιδιαίτερα.

4. Σοκολατί και Strawberry Milk μωβ

Ιδέες για μωβ σοκολατί αποχρώσεις στα μαλλιά (5)

Το απαλό σοκολατί μωβ θυμίζει έναν συνδυασμό σοκολατούχου γάλατος και γάλατος με φράουλα. Είναι πολύ φρέσκο και φωτεινό και οπτικά αρκετά φυσικό.

5. Το τέλειο σκούρο σοκολατί μωβ

Ιδέες για μωβ σοκολατί αποχρώσεις στα μαλλιά (6)

Αυτό είναι το ιδανικό σοκολατί μωβ. Τα χρώματα αναμειγνύονται πολύ όμορφα μεταξύ τους και το αποτέλεσμα φαίνεται φυσικό. Πρόκειται για ένα πανέμορφο και απαλό μωβ που έχει βάθος και δημιουργεί ένα εκπληκτικό look.

6. Μωβ με λεπτομέρειες στο χρώμα της λεβάντας

Ιδέες για μωβ σοκολατί αποχρώσεις στα μαλλιά (7)

Οι σκούρες ρίζες επιτρέπουν στα ανοιχτόχρωμα τμήματα πραγματικά να ξεχωρίσουν και να λάμψουν χωρίς να είναι βαρετό το αποτέλεσμα ή το ανοιχτό καστανό, το ροζ ή το χρώμα της λεβάντας να είναι πολύ φωτεινά.

7. Σοκολατί με Strawberry Milk μωβ

Ιδέες για μωβ σοκολατί αποχρώσεις στα μαλλιά (8)

Οι ανταύγειες σε αυτό το σοκολατί μωβ έχουν ουσιαστικά ένα strawberry milk look και φωτίζουν το σοκολατί τόσο όμορφα με μια απρόσμενη πινελιά που δημιουργεί ένα πολυδιάστατο look.

8. Σοκολατί και κάραμελ μωβ

Ιδέες για μωβ σοκολατί αποχρώσεις στα μαλλιά (9)

Η τεχνική του balayage που απαιτείται για να δημιουργήσετε ένα μωβ χτένισμα επιτρέπει τη χρήση των άλλων χρωμάτων για να δημιουργήσετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Οι αποχρώσεις του σοκολατί και του κάραμελ σε αυτό το σοκολατί μωβ χτένισμα είναι τόσο πλούσιες και γεμάτες βάθος που τα μαλλιά δείχνουν εκπληκτικά.

9. Ιριδίζον σοκολατί μωβ

Ιδέες για μωβ σοκολατί αποχρώσεις στα μαλλιά (10)

Η τεχνική του balayage συνδυάζει τις αποχρώσεις του μωβ, ροζ και καστανού με τέτοιο τρόπο που το αποτέλεσμα είναι τόσο τέλεια ομοιόμορφο που φαίνεται σα να ιριδίζει. Τα χρώματα είναι ευδιάκριτα, ενώ εξακολουθούν να συνδυάζονται για να δημιουργήσουν τη συνολική εικόνα του σοκολατί μωβ που επιθυμείτε.

10. Σοκολατί μωβ με λιλά στο τελείωμα

Ιδέες για μωβ σοκολατί αποχρώσεις στα μαλλιά (11)

Οι σκούρες σοκολατί ρίζες συναντούν το σοκολατί γάλακτος, το οποίο με την σειρά του κατεβαίνει προς τις άκρες και γίνεται ακόμα πιο ανοιχτό μέχρι να συναντήσει το συμπληρωματικό λιλά.

11. Ζεστό κάραμελ μωβ

Ιδέες για μωβ σοκολατί αποχρώσεις στα μαλλιά (12)

Αυτός ο μωβ συνδυασμός είναι τόσο πολυδιάστατος, διότι τα στρώματα του χρώματος από τα οποία αποτελείται, περιλαμβάνουν κόκκινες και γκρι του υδράργυρου πινελιές, που αντανακλούν φως στα μαλλιά, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με καστανό σοκολατί και ροζ μωβ του οπάλιου.

12. Μωβ μαλλιά

Ιδέες για μωβ σοκολατί αποχρώσεις στα μαλλιά (13)

Το συγκεκριμένο αποτελεί μια ανανέωση του προηγούμενου χρωματισμού των μαλλιών, αλλά δείχνει εκπληκτικό. Ένα από τα καλύτερα στοιχεία του σοκολατί μωβ χτενίσματος είναι ο τρόπος που παραμένει υπέροχο ακόμα κι αν βγει η ρίζα σας.

13. Ρίζες σε σοκολατί γάλακτος με Strawberry Milk τελειώματα

Ιδέες για μωβ σοκολατί αποχρώσεις στα μαλλιά (14)

Αυτό το γαλακτερό μωβ, όπου και τα δυο χρώματα έχουν μια απαλή μετάβαση κοντά στις ρίζες των μαλλιών σας, μπορεί να δείχνει υπέροχο ακόμα κι αν μακρύνουν τα μαλλιά σας. Το look αυτό ολοκληρώνεται όμορφα με ένα απαλό ροζ στις άκρες των μαλλιών σας και ταιριάζει ιδανικά σε ένα lob χτένισμα.

14. Καπνιστό σοκολατί μωβ της λεβάντας

Ιδέες για μωβ σοκολατί αποχρώσεις στα μαλλιά (15)

Πρόκειται για ένα πιο ανοιχτό μωβ που είναι επίσης μια πολύ ωραία επιλογή, η οποία συνδυάζει και την κορυφαία τάση του γκρι – ασημί στα μαλλιά. Τα χρώματα είναι τόσο πολύ ωραία αναμεμειγμένα που είναι δύσκολο να τα διαχωρίσει κανείς, δίνοντας μια πρισματική όψη με στοιχεία χρωμάτων πολύτιμων λίθων που οδηγούν σε ένα υπέροχο συνολικό αποτέλεσμα.

15. Απαλό Rosy Μωβ

Ιδέες για μωβ σοκολατί αποχρώσεις στα μαλλιά (16)

Η απαλή ρόδινη απόχρωση του μωβ δεν είναι νέα, αλλά αυτό το ζεστό καστανό και κάραμελ μωβ είναι εξαιρετικό. Πρόκειται για ένα πολυδιάστατο look, αρκετά φωτεινό για να δείξει αρκετή ελαφρότητα στο σύνθετο αυτό μωβ χρώμα.

16. Λιωμένο σοκολατί και λιλά μωβ

Ιδέες για μωβ σοκολατί αποχρώσεις στα μαλλιά (17)

Αυτό το σοκολατί μωβ χρώμα στα μαλλιά είναι ο ιδανικός τρόπος για να τονίσετε ένα bob χτένισμα. Το πρισματικό του εφέ οφείλεται στην προσεκτικά σχεδιασμένη τεχνική του balayage που δημιουργεί υπέροχες μεταβάσεις από τα σοκολατί καφέ σε έναν καφέ και λιλά χρωματισμό.

17. Σοκολατί γάλακτος μωβ

Ιδέες για μωβ σοκολατί αποχρώσεις στα μαλλιά (18)

Το σοκολατί και το γαλακτερό μωβ συνδυάζονται υπέροχα, δίνοντας ένα όμορφο φωτεινό αποτέλεσμα.

18. Μωβ Melt

Ιδέες για μωβ σοκολατί αποχρώσεις στα μαλλιά (19)

Πρόκειται για ένα συμπληρωματικό μωβ που μεταβαίνει ομαλά σε ένα πολύ ενδιαφέρον χρώμα στις άκρες. Το κούρεμα σίγουρα βοηθάει στο να προσθέσετε διάσταση στο look, αλλά και τα χρώματα είναι πολύ σαφέστατα διαχωρισμένα.

19. Σοκολατί μωβ με αποχρώσεις πολύτιμων λίθων

Ιδέες για μωβ σοκολατί αποχρώσεις στα μαλλιά (20)

Η μετάβαση από τις ρίζες στις άκρες δημιουργεί ένα πολύ ενδιαφέρον μωβ αμάλγαμα στη μέση του μήκους των μαλλιών, αλλά τα χρώματα στο τελείωμα είναι φωτεινά και θυμίζουν ένα ανοιχτόχρωμο πολύτιμο λίθο.

20. Σκούρο λιωμένο σοκολατί μωβ

Ιδέες για μωβ σοκολατί αποχρώσεις στα μαλλιά (21)

Η μετάβαση του χρώματος είναι πολύ απαλή και δεν θέλει αρκετό μήκος για να απογειωθεί. Το μωβ της λεβάντας, το ροζ και το κάραμελ συνδυάζονται πολύ όμορφα και δημιουργούν ένα πραγματικό απαλό αποτέλεσμα.