20 ιδέες για σοκολατί μωβ αποχρώσεις στα μαλλιά – Μια κορυφαία τάση της εποχής

Ιδέες για μωβ σοκολατί αποχρώσεις στα μαλλιά (1)

Οι σοκολατί μωβ αποχρώσεις στα μαλλιά είναι μια κορυφαία τάση για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016. Στην ουσία πρόκειται για έναν συνδυασμό χρωμάτων που δημιουργούν ένα συνολικό ζεστό και όμορφο look που είναι ιδιαίτερο χρωματικά αλλά και απαλό σαν αποτέλεσμα.

Είναι ένα υπέροχο look, όχι ιδιαίτερα extreme, αφού παρόλο που περιέχει χρώματα όπως το μωβ, το ροζ, το γκρι, βασίζεται σε φυσικές αποχρώσεις.

Η συγκεκριμένη επιλογή βαφής μαλλιών δεν αποδίδει μόνο ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα, αλλά ένα χρώμα μαλλιών που έχει διάρκεια, αφού αφήνει το περιθώριο στις σκούρες ρίζες να εμφανιστούν και να αφομοιωθούν στο όλο χρωματικό φάσμα. Πέρα από το πρισματικό σοκολατί μωβ υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να βάψετε τα μαλλιά σας σε παρόμοιες αποχρώσεις.

Δείτε λοιπόν 20 ιδέες για σοκολατί μωβ αποχρώσεις στα μαλλιά και επιλέξτε αυτή που σας αρέσει και σας αντιπροσωπεύει!

1. Πρισματικό σοκολατί μωβ

Ιδέες για μωβ σοκολατί αποχρώσεις στα μαλλιά (2)

Το ροζ που εμφανίζεται στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού συνεχίζεται όμορφα στο μωβ που θα δείτε στο πίσω μέρος, δημιουργώντας ένα υπέροχο look που έρχεται σε μια ομοιόμορφη αντίθεση με τις καστανές ρίζες. Μια επιλογή χρώματος που αναδεικνύεται υπέροχα μέσα από υπέροχες μπούκλες.

2. Σοκολατί Chunky Μωβ

Ιδέες για μωβ σοκολατί αποχρώσεις στα μαλλιά (3)

Το συγκεκριμένο σοκολατί μωβ balayage έγινε με πιο εμφανή τμήματα του ροζ, μωβ και κάραμελ πάνω από το καστανό. Το χρωματικό αποτέλεσμα είναι δροσερό και πλούσιο σαν ένα παγωμένο επιδόρπιο.

3. Σοκολατί και ροζ Balayage

Ιδέες για μωβ σοκολατί αποχρώσεις στα μαλλιά (4)

Αυτό το σοκολατί μωβ χρώμα στα μαλλιά είναι πολύ φυσικό και δείχνει υπέροχο σε κάθε κίνηση. Το ροζ φαίνεται να δουλεύει πολύ καλά για να φωτίσει το σύνολο, αλλά παράλληλα δεν ξεχωρίζει ιδιαίτερα.

4. Σοκολατί και Strawberry Milk μωβ

Ιδέες για μωβ σοκολατί αποχρώσεις στα μαλλιά (5)

Το απαλό σοκολατί μωβ θυμίζει έναν συνδυασμό σοκολατούχου γάλατος και γάλατος με φράουλα. Είναι πολύ φρέσκο και φωτεινό και οπτικά αρκετά φυσικό.

5. Το τέλειο σκούρο σοκολατί μωβ

Ιδέες για μωβ σοκολατί αποχρώσεις στα μαλλιά (6)

Αυτό είναι το ιδανικό σοκολατί μωβ. Τα χρώματα αναμειγνύονται πολύ όμορφα μεταξύ τους και το αποτέλεσμα φαίνεται φυσικό. Πρόκειται για ένα πανέμορφο και απαλό μωβ που έχει βάθος και δημιουργεί ένα εκπληκτικό look.

6. Μωβ με λεπτομέρειες στο χρώμα της λεβάντας

Ιδέες για μωβ σοκολατί αποχρώσεις στα μαλλιά (7)

Οι σκούρες ρίζες επιτρέπουν στα ανοιχτόχρωμα τμήματα πραγματικά να ξεχωρίσουν και να λάμψουν χωρίς να είναι βαρετό το αποτέλεσμα ή το ανοιχτό καστανό, το ροζ ή το χρώμα της λεβάντας να είναι πολύ φωτεινά.

7. Σοκολατί με Strawberry Milk μωβ

Ιδέες για μωβ σοκολατί αποχρώσεις στα μαλλιά (8)

Οι ανταύγειες σε αυτό το σοκολατί μωβ έχουν ουσιαστικά ένα strawberry milk look και φωτίζουν το σοκολατί τόσο όμορφα με μια απρόσμενη πινελιά που δημιουργεί ένα πολυδιάστατο look.

8. Σοκολατί και κάραμελ μωβ

Ιδέες για μωβ σοκολατί αποχρώσεις στα μαλλιά (9)

Η τεχνική του balayage που απαιτείται για να δημιουργήσετε ένα μωβ χτένισμα επιτρέπει τη χρήση των άλλων χρωμάτων για να δημιουργήσετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Οι αποχρώσεις του σοκολατί και του κάραμελ σε αυτό το σοκολατί μωβ χτένισμα είναι τόσο πλούσιες και γεμάτες βάθος που τα μαλλιά δείχνουν εκπληκτικά.

9. Ιριδίζον σοκολατί μωβ

Ιδέες για μωβ σοκολατί αποχρώσεις στα μαλλιά (10)

Η τεχνική του balayage συνδυάζει τις αποχρώσεις του μωβ, ροζ και καστανού με τέτοιο τρόπο που το αποτέλεσμα είναι τόσο τέλεια ομοιόμορφο που φαίνεται σα να ιριδίζει. Τα χρώματα είναι ευδιάκριτα, ενώ εξακολουθούν να συνδυάζονται για να δημιουργήσουν τη συνολική εικόνα του σοκολατί μωβ που επιθυμείτε.

10. Σοκολατί μωβ με λιλά στο τελείωμα

Ιδέες για μωβ σοκολατί αποχρώσεις στα μαλλιά (11)

Οι σκούρες σοκολατί ρίζες συναντούν το σοκολατί γάλακτος, το οποίο με την σειρά του κατεβαίνει προς τις άκρες και γίνεται ακόμα πιο ανοιχτό μέχρι να συναντήσει το συμπληρωματικό λιλά.