3 εξαιρετικά χρώματα για τέλειο στυλ

Εξαιρετικά χρώματα για τέλειο στυλ (1)

Όλες οι γυναίκες γνωρίζουν πως το χρώμα δεν αποτελεί λιγότερο σημαντικό παράγοντα από την ποιότητα του υφάσματος ή του υλικού από το οποίο είναι φτιαγμένο κάτι και ειδικά όταν πρόκειται να επιλέξουν ένα καινούργιο ρούχο, αξεσουάρ ή υπόδημα.

Υπάρχουν χρώματα που μας ταιριάζουν και άλλα που δεν μας κολακεύουν καθόλου. Ωστόσο, υπάρχουν και αυτά που είναι all time classic, δηλαδή τα χρώματα που ταιριάζουν σε όλες και μπορούν μας κάνουν να φαινόμαστε υπέροχες σε κάθε εμφάνιση. Χρώματα που θα μας κάνουν να δείχνουμε πως έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ανεξάρτητα με την περίσταση ή το στυλ που θα φοράμε.

Σύμφωνα με επαγγελματίες στυλίστες, τα χρώματα που θα μας δείχνουν πάντα να φαινόμαστε στυλάτες και πως φοράμε κάτι ακριβό είναι 3 και πιο συγκεκριμένα, το λευκό, το κόκκινο και το σκούρο μπλε. Πως όμως μπορούμε να τα φορέσουμε, να τα συνδυάζουμε και να δείχνουν πολυτελή πάνω μας;

Δείτε παρακάτω μερικές συμβουλές για τα 3 εξαιρετικά χρώματα για τέλειο στυλ και λάβετε τις υπόψιν σας!

Λευκό

Εξαιρετικά χρώματα για τέλειο στυλ (2)

Το λευκό συμβολίζει την αγνότητα, την κομψότητα και την καθαριότητα.

– Το λευκό είναι το νέο μαύρο. Μπορείτε και πρέπει να ντυθείτε στα λευκά από την κορυφή ως τα νύχια, προσθέτοντας αξεσουάρ σε μαύρο χρώμα ή σε ουδέτερες αποχρώσεις για να κάνετε αντίθεση.

– Το λευκό συνδυάζεται υπέροχα με το απαλό μπλε και τις γκρι αποχρώσεις.

– Αν θέλετε να ξεχωρίζετε μέσα στο πλήθος, τότε ας είστε γενναία αρκετά για να φορέσετε ένα λευκό παλτό. Προσθέστε τα γυαλιά ηλίου σας ως μια τελευταία πινελιά στο σύνολο σας και με αυτό και μόνο το αξεσουάρ θα μοιάζετε με μια πραγματική superstar του Hollywood.

– Τα λευκά παπούτσια ή η λευκή τσάντα είναι ιδανικά για να μετατρέψουν ένα απλό σύνολο σε κάτι πολύ στυλάτο, το οποίο θα δείχνει σα να έχει επιλεχθεί ιδανικά για εσάς από κάποιον επαγγελματία.

Κόκκινο

Εξαιρετικά χρώματα για τέλειο στυλ (3)

Το κόκκινο ήταν πάντα και παραμένει το χρώμα που συμβολίζει την πολυτέλεια. Είναι συνυφασμένο με τις σαγηνευτικές γυναίκες που κάνουν τους άνδρες να τις κοιτούν επίμονα.

– Όταν φοράτε κάτι κόκκινο, σιγουρευτείτε πως το δέρμα, τα μαλλιά και το μακιγιάζ σας είναι όλα τέλεια. Οτιδήποτε άλλο, απλά δεν ταιριάζει!

– Ξεχάστε τον συνδυασμό του κόκκινου με το μαύρο, είναι πολύ δραματικός. Αντί για μαύρο, επιλέξτε μια ζεστή απόχρωση του καφέ ή ένα ανοιχτόχρωμο μπεζ. Οι εξαιρέσεις εδώ είναι τα μικρά μαύρα αξεσουάρ και τα ανοιχτόχρωμα – σαν ξεθωριασμένα – μαύρα υποδήματα.

– Οποιοδήποτε κόκκινο αξεσουάρ μπορεί να βοηθήσει δίνοντας ένα στοιχείο κύρους στην εμφάνιση σας.

– Ένα κόκκινο πανωφόρι πρέπει να είναι σχετικά απλό, χωρίς να έχει πάρα πολλά μικρότερα στοιχεία.

– Συνδυάστε τα κόκκινα παπούτσια με απαλά, ανοιχτά γκρι, κασμιρένια κομμάτια.

– Αν φοράτε ένα σύνολο όλο κόκκινο, τότε είστε ο ορισμός του πολύ κομψού. Ακόμα και αν φορέσετε κόκκινο κραγιόν που ταιριάζει με τα ρούχα σας δεν σημαίνει αναγκαστικά πως το παρακάνετε. Ωστόσο, προσθέτοντας μικρά στοιχεία λευκού ή ανοιχτού ροζ μπορείτε να δώσετε στην εμφάνιση σας μια πιο σύγχρονη αίσθηση.

Σκούρο μπλε

Εξαιρετικά χρώματα για τέλειο στυλ (4)

Αυτό είναι ένα από τα πιο ευχάριστα και πολύ συχνά ξεχασμένα χρώματα που είναι σε θέση να σας δώσουν μια «ακριβή» εμφάνιση. Το σκούρο μπλε αξίζει μια θέση στην συγκεκριμένη λίστα για την γαλήνια κομψότητα και την αξεπέραστη ικανότητα να συνδυάζεται υπέροχα τόσο με το κόκκινο, όσο και με το λευκό.

– Τα ναυτικά σακάκια από παχύ μάλλινο ύφασμα συνδυάζονται υπέροχα με παντελόνια, jean ή pencil φούστες.

– Εκτός από το κόκκινο και το λευκό, το σκούρο μπλε και οι navy αποχρώσεις συνδυάζονται τέλεια με ένα ζεστό καφέ παλτό ή σακάκι.

– Μια πιο ασυνήθιστη προσέγγιση: Προσθέστε κάτι σε animal print σε ένα κατά τα άλλα αυστηρό σύνολο ρούχων.

– Φορώντας εξ ολοκλήρου σκούρο μπλε μπορείτε να δείχνετε πιο λεπτή και όχι λιγότερο αποτελεσματικά από ένα ολόμαυρο σύνολο. Για ποικιλία, μπορείτε να προσθέστε μερικά κόκκινα ή άσπρα αξεσουάρ.