5 έξυπνοι τρόποι για να χτενίσετε ένα Lob – Χτένισμα για μαλλιά μέχρι τον ώμο

Έξυπνοι τρόποι για να χτενίσετε ένα Lob - Χτένισμα μέχρι τον ώμο (1)

Αν είστε από τις γυναίκες που επιλέξατε για τα μαλλιά το χτένισμα της χρονιάς που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, δηλαδή το lob, το γνωστό και ως μακρύ καρέ, σίγουρα θα έχετε σκεφτεί πως οι επιλογές χτενισμάτων είναι περιορισμένες.

Κι όμως αυτό δεν ισχύει! Υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικά και υπέροχα στυλ χτενισμάτων για τα μαλλιά μέχρι τον ώμο που ούτε θα έχετε φανταστεί.

Από το απλό ανέμελο look και το ίσιο lob, μέχρι τους περίτεχνους κότσους και τις αλογοουρές, οι επιλογές είναι αμέτρητες και μπορούν να σας κάνουν να ξεχωρίσετε μέσα στα πλήθη!

Δείτε λοιπόν ποιοι είναι οι 5 έξυπνοι τρόποι για να χτενίσετε ένα Lob και πάρτε ιδέες για τις δικές σας μοναδικές εμφανίσεις!

1. Ανέμελα

Έξυπνοι τρόποι για να χτενίσετε ένα Lob - Χτένισμα μέχρι τον ώμο (2)

Έξυπνοι τρόποι για να χτενίσετε ένα Lob - Χτένισμα μέχρι τον ώμο (3)

Έξυπνοι τρόποι για να χτενίσετε ένα Lob - Χτένισμα μέχρι τον ώμο (4)

Έξυπνοι τρόποι για να χτενίσετε ένα Lob - Χτένισμα μέχρι τον ώμο (5)

Τα μαλλιά είναι πιο εύκολο να χτενιστούν σε ένα ανέμελο φυσικά κυματιστό στυλ όταν είναι πιο κοντά, γι’ αυτό τα lob – χτενίσματα μέχρι τον ώμο, είναι ιδανικά για ένα ανέμελο look που θα σας προσδώσει τόλμη. Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σίδερο ισιώματος για να κάνετε αυτό το φυσικό κυματιστό look.

2. Half-up κότσος

Έξυπνοι τρόποι για να χτενίσετε ένα Lob - Χτένισμα μέχρι τον ώμο (6)

Έξυπνοι τρόποι για να χτενίσετε ένα Lob - Χτένισμα μέχρι τον ώμο (7)

Έξυπνοι τρόποι για να χτενίσετε ένα Lob - Χτένισμα μέχρι τον ώμο (8)

Έξυπνοι τρόποι για να χτενίσετε ένα Lob - Χτένισμα μέχρι τον ώμο (9)

Ο κότσος αυτός δείχνει πολύ πιο ωραίος όταν έχετε ανταύγειες στις άκρες των μαλλιών σας. Αφήστε τον να δείχνει λίγο αναμαλλιασμένος, και είστε έτοιμη!