5 πανεύκολα και γρήγορα χτενίσματα της τελευταίας στιγμής

5 πανεύκολα και γρήγορα χτενίσματα της τελευταίας στιγμής

Αν δεν έχετε χρόνο για να φτιάξετε τα μαλλιά σας, ωστόσο δεν θέλετε να βγείτε έξω με απλά ίσια κάτω μαλλιά και η δημιουργία ενός απλού και γρήγορου χτενίσματος είναι αυτό που θα ολοκληρώσει την εμφάνιση σας, δείτε το βίντεο που ακολουθεί και πάρτε ιδέες!

Πρόκειται για 5 απλά, εύκολα και γρήγορα, αλλά εντυπωσιακά χτενίσματα που θα σας βγάλουν από την δύσκολη θέση την τελευταία στιγμή.

Χτενίσματα βασισμένα στην αλογοουρά, τους κότσους και την πλεξούδα σχοινί.

Χτένισμα 1ο: Twisted Updo

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στριφογυρίσετε τα πλαϊνά μαλλιά σας και να τα πιάσετε σε μια αλογοουρά την οποία θα μετατρέψετε σε έναν κότσο.

Χτένισμα 2ο: Φουντωτή αλογοουρά

Πιάστε τα μαλλιά από το πάνω μέρος του κεφαλιού σας με μερικά τσιμπιδάκια στο πίσω μέρος, έτσι ώστε να τους δώσετε όγκο και στη συνέχεια πιάστε όλα σας τα μαλλιά σε μια ψηλή αλογοουρά.

Χτένισμα 3ο: Πλαϊνός κότσος με πλεξούδα σχοινί

Αρχικά κάντε μια πλαϊνή χωρίστρα και στη συνέχεια δημιουργήστε μια πλεξούδα σχοινί με τα μαλλιά της μιας πλευράς μέχρι να φτάσετε στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας, όπου θα πιάσετε μια χαμηλή αλογοουρά που θα τη μετατρέψετε σε κότσο.

Χτένισμα 4ο: Ψηλός κότσος

Απλά πιάστε μια ψηλή αλογοουρά και μετατρέψτε την σε κότσο. Για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, βγάλτε μερικές τούφες για να πλαισιώσετε το πρόσωπο σας.

Χτένισμα 5ο: Twisted κότσος

Πιάστε αρχικά μια αλογοουρά με τα μαλλιά του επάνω μέρους του κεφαλιού σας. Ανοίξτε με τα δάχτυλα σας μια τρύπα στα μαλλιά πάνω από το λαστιχάκι και περάστε από μέσα την αλογοουρά, έτσι ώστε να δημιουργήσετε ένα στριφογυριστό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια πιάστε μια αλογοουρά με όλα σας τα μαλλιά και μετατρέψτε την σε έναν κότσο.

Δείτε λοιπόν το βίντεο που ακολουθεί με την βήμα βήμα δημιουργία των 5 απλών και γρήγορων χτενισμάτων και υιοθετήστε τα!