25+1 υπέροχες ιδέες για ασπρόμαυρο μανικιούρ

Υπέροχα ασπρόμαυρα μανικιούρ (1)

Το άσπρο και το μαύρο αποτελούν τα δυο βασικά και αντίθετα χρώματα που αλληλοσυμπληρώνονται και δημιουργούν υπέροχους συνδυασμούς. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και αν επιλέξετε να τα συνδυάσετε στο μανικιούρ σας.

Το αποτέλεσμα είναι υπέροχα ασπρόμαυρα σχέδια νυχιών που βασίζονται στις κορυφαίες τάσεις μανικιούρ για το Χειμώνα 2016 / 2017, όπως είναι οι παραλλαγές του γαλλικού μανικιούρ, τα negative space nails, οι γραμμές, τα στρας, glitter ή swarovski, καθώς επίσης και τα πιο σκούρα των σκούρων βερνικιών. Όποια τάση κι αν επιλέξετε να ακολουθήσετε και να δημιουργήσετε ένα υπέροχο ασπρόμαυρο μανικιούρ το μόνο σίγουρο είναι πως θα εντυπωσιάσετε τα πλήθη.

Παίξτε λοιπόν με τα δυο αυτά υπέροχα και άκρως αντίθετα χρώματα και φτιάξτε ένα πρωτότυπο κι εύκολο μανικιούρ.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο το άσπρο όσο και το μαύρο είναι δυο κλασσικά μεν χρώματα που όμως μπορούν να λατρευτούν ή και να μισηθούν από τις γυναίκες. Ειδικά το μαύρο, είναι ένα χρώμα που πολλές γυναίκες αποφεύγουν να κάνουν στα νύχια τους διότι το θεωρούν πολύ άγριο ή και πένθιμο. Ωστόσο, μια δοκιμή θα σας πείσει αφού όπως θα δείτε το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό!

Δείτε λοιπόν 26 υπέροχα ασπρόμαυρα μανικιούρ και πάρτε ιδέες για τις δικές σας μοναδικές εμφανίσεις!