47 λαμπερά μανικιούρ με swarovski, στρας και glitter – Κορυφαίες τάσεις της εποχής

Λαμπερά μανικιούρ με swarovski, στρας και glitter (1)

Τα μανικιούρ με swarovski και στρας, αλλά και αυτά που έχουν λίγο ή και περισσότερο glitter, αποτελούν δυο από τις κορυφαίες τάσεις στο μανικιούρ.

Δημιουργήστε λοιπόν κι εσείς ένα υπέροχο λαμπερό μανικιούρ βασισμένο στα fashion trends της εποχής που μπορεί να συνδυάζει πολλές από τις βασικές τάσεις. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα υπέροχο Negative space nails με swarovski ή να χρησιμοποιήσετε ένα από τα πιο σκούρα των σκούρων βερνικιών ως βάση και να το συνδυάσετε τόσο με swarovski και στρας, όσο και με glitter, ή και με όλα μαζί.

Προσοχή όμως μην το παρακάνετε και το τελικό αποτέλεσμα είναι υπερβολικό. Περιοριστείτε σε ένα μόνο δάχτυλο, συνήθως αυτό που βάζετε και το δαχτυλίδι, ή το πολύ σε δυο, εκτός αν βέβαια η ποσότητα του στρας ή του glitter είναι πολύ μικρή. Τότε μπορείτε να βάλετε και σε όλα σας τα νύχια!

Επιλέξτε λοιπόν μικρά, μεγάλα ή και συνδυασμό αυτών από διαμαντάκια και δημιουργήστε το δικό σας λαμπερό μανικιούρ, ιδανικό για όλες τις περιστάσεις, που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.

Παίξτε με τα χρώματα στη βάση, αλλά και στις αποχρώσεις του glitter και των στρας και φτιάξτε υπέροχα σχέδια στα νύχια σας που θα ζηλεύουν όλες σας οι φίλες. Πρόκειται για απλά σχέδια που μπορείτε να κάνετε και μόνη σας, ενώ το αποτέλεσμα θα φαίνεται επαγγελματικό.

Δείτε λοιπόν την συλλογή με τα 47 λαμπερά μανικιούρ με swarovski, στρας και glitter και πάρτε ιδέες!